This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'99 Honda Civic Hatchback 1.4i, Silver (EJ9)

Salutare,
caut si eu o parere mai avizata, ca sunt oarecum in dilema. trebuie sa-mi schimb evacuarea, fiind infundat catalizatorul. nenea de la service mi-a zis ca imi poate monta un catalizator universal, undeva la 300 de lei. ideea ca nu stiu nimic despre catalizatoarele astea, daca fac ceva sau doar cu numele.
care ar fi mai ok, sa montez un catalizator universal sau sa montez o intermediara de ek3 si sa renunt de tot la catalizator?
Mersi!

Reply

daca pui unul universal sa aiba minim de 200 de celule ca altfel nu trece la un test rar.
Daca nu pui deloc o sa respire si ea mai bine si poate un pic de power in plus , altfel daca te opreste rar si face test de gaze s-ar putea sa ramai fara talon ... de a doua varianta ma cam tem si eu, dar deocamdata n-am facut nimic in sensul asta si nici n-am avut ghinion pana acum.

Reply

de partea cu rar-ul sunt constient ca nu are cum sa iese bine, dar e un risc pe care mi-l asum. o sa raman pe varianta fara catalizator, si pe viitor vedem ce iese.
Multam pentru parere!

Reply

Stiu eu una care merge fara catalizator de niste ani si se descurca Icon_smile
Doar ca beculeste in bord.

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

nush ce sa zic Icon_smile ... mie imi e mai mult ca n-are cine sa-mi modifice harta in ecu decat sa ma duc sa-mi pun unul , ca si daca ai ghinion apoi e obligatoriu sa ti-l pui ca sa mai iei talonu. iar anul trecut oamenii chiar nu s-au incurcat

http://0-100.hotnews.ro/2016/02/17/regis...formitati/

Reply

cat sa iti iei talonul nu-i bai si daca mergi pe catalizator.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pai si ti se pare simplu sa stai sa-ti cumperi garnituri si sa mergi la service sa montezi si sa demontezi galerii?

Reply

daca e metalica n-are nimic, o pui sus fara probleme

Reply

care-i buba pana la urma?

Reply

pana la urma am fost cu masina la un service, si nenea de acolo mi-a zis ca ceva vata de protectie de la catalizator plecase de la locul ei, si blocase evacuarea.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew