inca o buba de care altii m-au linistit ca nu-i problema. rulmentul de pe planetara lunga (cel de la imbinarea celor doua segmente) a cedat. planetara avea joc mare perpendicular pe axul planetare, in zona tripodei, cu siguranta sursa vibratiilor la viteze mari. si la rulaj incet acele "clonc-clonc" era sesizabil in podul pedalier. m-am tot chinuit sa-i identific sursa......am reusit intr-un final.
in principal am dat jos rotile pentru a verifica discurile si fuzetele. la disc abatere de 0.012, la fuzeta de 0.6-0.8. deci cel mai probabil problemele la frane vin de la fuzeta.
maine rectificam fuzetele apoi reverificam discurile cu fuzeta rectificata. f probabil abaterile discurilor vor fi in limitele normale.
vedem maine.
nu, avea joc inainte si am intrebat 2 mecanici pe la care am fost de treaba asta. doar astia vechi la care m-am reintors s-au sesizat ca e bai. de vineri astept rulmentul care trebuie sa vina din ungaria. in romania nu exista. bine ca avem palmieri....
se simtea ca si o roata stramba sau dezechilibrata, la peste 120. azi am luat masina, sa vad cand am un drum in afara sa vedem daca rulmentul era cauza. jocul rulmentului era destul de mare. vineri am comandat rulmentul si a venit ieri.
07-10-2017, 20:39 (This post was last modified: 07-10-2017, 20:41 by LIVIU_CTS.)
dupa alba spre cj jucat cu un seria 6 ultimul model (f13 cred). dupa cum depasea, am priceput ca nu prea are skiluri, dar masina pe linie tot merge. rezultatul: nu se dezlipea la depasiri (si ii dadea), am trecut de el, si a inceput distractia. incerca sa vina dupa mine, pe viraje il lasam mult in urma, inainte de turda a depasit pe o linie contiua, l-am ajuns si l-am impins. pe urcarea spre turda, aveam fix acelasi ritm, nu castigam, nu se rupea, pe viraje l-am luat, pe exterior. apoi pe coborarea spre turda i-am dat grav, nu l-am mai vazut. ne-am mai jucat intre turda-cj. statea lipit de mine, si il pierdeam pe Surile de viteza, la urcarea pe feleac m-am rupt de el, n u l-am mai vazut, cred ca se panicase la un moment dat.
oricare ar fi motorizarea, e minim 315 cai si o carca de bani, fapt pt care mi-am mangaiat mandru conserva. mance-o tata de turbata
unii isi dau viata sa "treaca" in fata.
am intalnit si oameni cu copii in masina , depasiri in blind total , fortare in coloana si de-astea, numai numai sa faca cumva ...
spaima tuturor e Dacia Logan
.... cu aia daca vi lansat si / sau schitezi intentia de intrare in depasire isi iau toti start in "proba" la disperare
da' pe unde a fost ca-s curios. la dus, spre sibiu, seara dupa 7 am facut 1.30, la intoarcere, sambata, ceva mai repede, 1.10. depinde de fereastra de oportunitate
dupa ce am rectificat tot pe la frane, butuc, discuri, am refacut beddingul, totul a fost ok destula vreme, apoi vibratiile au reinceput usor. am zis sa repun discurile care nu au fost rectificate, ca nu vibrau asa, am repetat beddingul, a mers o vreme buna, iar au inceput sa vibreze, pana in faza in care la ultimele drumuri a devenit insuportabil. la apasarea usoara a pedalei vibrariile erau atat de mari de aveam impresia ca rotile mele sunt strambe rau (am verificat si asta). daca apasam puternic, vibratiile/pulsatiile in pedala scadeau in intensitate cu cat apasam mai tare. la franare violenta nu se mai prea simtea.
dupa ce am vb cu adi si mi-a zis ca dupa ce a schimbat placutele a mai scapat de vibratii, zic sa incerc si eu.
am pus discurile rectificate dar cu care aveam probleme, am pus un set nou de placute TRW si hai la drum. fara nici un bedding....un drum de CJ-BM si retur, cu franari ponderate, nimic exagerat, pt ca am mers de asa natura incat sa nu fie nevoie. vibrau asa cum vibrau inainde sa le dau jos, usor. pe tot parcursul traseului vibratiile au scazut in intensitate pana in punctul in care dupa aprox 200 km a disparut complet.
acum.....sa mor de pricep.....DS2500 sunt atat de prapastioase? am inceput sa caut pe net si se plang multi de aceeasi problema.
placutele nu arata rau.
pana la urma ma bucur ca nu ma mai chinuie problema asta, m-a cam imbatrinit , chiar daca franarea nu mai e atat de beton, putin mai fina sa zicem.