This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

aham. a mea are aceeasi constructie numai ca e "cupa". o sa iau cand merg sa cumpar si un flex. sa ma lase draku racealaaaaa Icon_sad((((
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pus sus puntea cu bucsile noi hardrace.
alta masina. a scazut zgomotul si vibratiile in interior cu aprox 75% semn ca alea oem eru cam duse.
masina se simte altceva. mai inchegata, mai ferma dar nu scuturatoare, pe viraj iti da un sentiment de siguranta sporit, ca pe sine. pe offroadul de la mine de acasa e tacere toatala in masina.
mega pont!

Reply

Salut, mă bucur să aud că,ai reusit cu bucsile hardrace, sînt bune sau chiar performante,? Asta, față de alea oem, dar și diferența de preț contează, mai mult ca sigur, si eu aș vrea să iau setul complet dar, de la Pic performance , am auzit lucruri f bune despre, calitatea produselor lor, si la mine la ej, partea legată de bucse nu mai stă prea bine, am mai schimbat înainte câteva bucse oem, dar după 4 -5 ani tot încep usor să cedeze câte una

Enviado do meu SM-G570M através de Tapatalk

Reply

bine ca ai rezolvat. tu ai montat puntea?

Reply

cele pe care le-am folosit sunt din cauciuc, mai dur decat cel oem, sunt pline, spatiul gol de miscare e mult redus, practic e inchis pe o portiune. treaba functioneaza f bine, tot feelingul e pozitiv, nimic negativ.
diferenta de offset pt presare am rezolvat-o simplu, am presat busile doar cat trebuia, nu pana pe buza (-5mm). fiind pe axe care se intersecteaza spre inainte, nu exista riscul sa se deplaseze st-dr.
poti incerca si de la 12tuned.com. super operativi, mi le-au adus in jumatate din timpul estimat.
tomi nu am pus-o eu singur ca nu am ce trebuie, am lucrat cu baietii "vechi". a fost dificil de scos rahaturile alea de bucse vechi, nu le-am dat jos inainte de vopsire, sa o duc asa, sa vada oamenii pozitia in care erau, etc. sa nu fie probl. apoi a fost extrem de greu de scosfara sa zgariem puntea Icon_biggrin

Reply

am intrebat, ca trebuie stransa cu suspensia incarcata (ideal masina pe roti aliniata pe pozitia de rulare si frana de mana jos).
(in caz contrar daca e stransa cu masina pe cric bucsile raman tensionate si se foarfeca cand masina revine in pozitia de rulare)

Reply

da, stiu de data trecuda de la del-sol Icon_wink

Reply

ceas!

Reply

schimbat franele pe spate. cand am schimbat puntea, am vazut ca placutele de pe interior nu mai stau in plan paralel cu discul ci oblic. urma de contact era sub jumatate din suprafata, discurile erau praf.
pus brembo sport, alea perforate, placute ate, eficienta franarii la viteze de deplasare de oras a crescut cu aproapte 100%. stiu ca pare ireal, dar jur ca franeaza incredibil, ceea ce ma face sa cred ca franarea de pe spate era inexistenta.

Reply

Da barem te-ai pagubit la frane in ultima vreme. De cand le ai asa? pp ca le vedeai la itp daca erau de mult. Acu inroseste-le cu spor, power ai, vremea incepe sa fie ok da-i bataie  Icon_biggrin

Reply

Pe spate schimbasem placutele o data. Cum am spus. Pe exterior nu arata asa dezastru. Oricum erau in plan....75.000 km...8 ani juma....

Reply

8 ani , e ceva timp, bine că m-ai frâna cât de cât spatele, mă bucur, să aud că mai sunt oameni ,care se gandesc la, siguranța lor si a celorlalți, mulți gândesc că, atât cât motorul învârte roata e super ok, de restul prea puțin îi interesează, spor la șurubăreală în continuare

Enviado do meu SM-G570M através de Tapatalk

Reply

merci, merci Icon_wink

Reply

invarteste rota .... ca fie paine .... DJ Vasile Icon_smile

Reply

zdob si zdub Icon_smile

Reply

de cand mi-am pus brembo, cam intra unii in mine din ateral....care o fi legatura? Icon_smile))

Reply

Trebuie sa treci pe la parintele sa o uzi Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

am luat un kit de ambreiaj pt cineva. bai parca e de jucarie.... 21.3 diametrul discului cu 3.5 latimea placa frictiune. si la del sol e mai mare...
cand vad plastic pe rulmentul de presiune..... Icon_yikes

Reply

Pentru ce mașină/motor?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

civic fn-fk 1.8. (d'aia am scris aici) pe program apare si 2.0 da' nu stiu la ce 2.0 se refera. nu prea cred ca poate fi vb de k20

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew