This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

am reusit.
https://www.youtube.com/watch?v=YNkIOmcv...e=youtu.be

daca nu puneti sonorul pe ceva sistem serios, nu se aude ce trebuie
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

pe laptop nu se aude nimic, a iesit destul de bine. ai testa si droning la viteza de cruise?

cu discurile ai incurcat tu dimensiunle, ai pus 2 mm peste tot si ti-a dat ce ai crezut dar dpdv grosime  esti tot acolo. ti-am pus si linkurile la adi sa nu zici ca vorbesc prostii ... si crede-ma ca probabil m-am uitat mai mult ca tine dupa variante si informatii pt kitul asta

Reply

nush de ce nu merge. verific acum.
vezi ca am modificat si ce era de modificat pe tema discurilor

Reply

(27-10-2016, 21:54)kinky_boy Wrote: pe laptop nu se aude nimic, a iesit destul de bine. ai testa si droning la viteza de cruise?

cu discurile ai incurcat tu dimensiunle, ai pus 2 mm peste tot si ti-a dat ce ai crezut dar dpdv grosime  esti tot acolo. ti-am pus si linkurile la adi sa nu zici ca vorbesc prostii ... si crede-ma ca probabil m-am uitat mai mult ca tine dupa variante si informatii pt kitul asta

cum drak crezi ca as fi putut sa pun acelasi lucru si sa nu-mi dau seama? Icon_smile
acum distanta intre disc si etrier e de aprox 2mm st, dr. inainte era 1mm.
discul se invarte fara ca placutele sa exercite frecare pe el. inainte inertia se oprea aproape imediat dupa ce dadeam inerie rotii. 
am facut masuratori cu lera, nu cu subler.

Reply

pai daca mi-ai zis de 30 si inainte stiam ca e de 30 ce voiai sa zic

deci de pe ce model sunt dimensiunile astea de 320 X28 si cu 5X114,3

Reply

numai acolo am gresit, in toate discutiile am zis bine, 28 Icon_biggrin
hyundai i40 (VF) 2012- , 2.0 gdi , 178 cai
am uitat sa spun ca a mai trebuit facut un alt inel de centrare pt disc, la fel ca si cel facut de k-pro. centrarea la astea de hyundai e cu 1mm mai mare decat cele de nissan.
doua inele din fier facut pe strung...floare la ureche. oricum, toate manoperele le-am facut in acelasi loc, nu a fost nici o complicatiune.

am reusit sa fac sa mearga videoul

Reply

Au ieșit foarte bine bebarșamentele, știe nenea ăla cu sudura.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

stie, stie, daca nu eram pe final de zi, ba chiar noapte, iesau si mai bine. oboseala de peste zi.... omul are doar 25 de ani si face treaba asta de ceva vreme. face galerii custom pt turbo, si-a facut o silvia de drift, ma rog, e din comunitatea drag/drift, implicat in multe proiecte de genul. stie ce face, nu e doar un sudor caruia sa-i spui ce sa iti faca.

Reply

sudurile ultimelor componente din evacuare si astuparea fisurilor din toba coincide cu ultimele alimentari de la mol. nu stiu care din ele, dar una are o mare influenta asupra motorului. trage mult mai frumos, mai liniar, mai tare. si andreea simte asta Icon_biggrin

Reply

bine, bine, au venit gumele de iarna, da' pe ce le punem? Icon_biggrin
jantele oem nu intra pe etrieri, deci trec la vanzare. cred ca le pun pe jantele actuale, vedem la anu' daca iau altele.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Taie jantele de tabla si intoarcele invers sau largestele Icon_wink

Reply

n-am avut jante de tabla in viata mea, am luat scirocco cu ele si le-am aruncat Icon_smile)))

Reply

Nu ești kool

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Reply

am schimbat ieri papucii. franarea e mai buna in conditii de umezeala/ploaie si temp sub 10'. simtitor mai bine. sunt curios cum se comporta pe zapada. sunt XL civa, imi era frica sa nu fie prea tari peretii insa nici vb. sunt moi si asta se simte la drum. nu ma mai scutura atat si e mai liniste prin masina. pana la zapada se pare ca am ales bine.

Reply

test pe prima zapada si apa. impresionante si ca tractiune si ca franare. efectiv nu am simtit ca merg in conditii dificile. recomand gumele astea de iarna Icon_wink

Reply

Si totusi pe ce le-ai pus? Icon_smile

Reply

pe jantele de ...vara...Icon_sad

Reply

Hei Liviu, sunt curios (poate ai scris mai in spate), ai facut vreun test dyno? Sau sti macar aprox asa cat cai are masina ta acum?

Reply

nu am facut. dupa spusele celui care a facut softul ( a facut multe pe reteta asta) se invarte pe la 220 cai. +/-. deci nu stiu cifre da' sunt mega incantat de cum se infige masina.

Reply

Ai rezolvat cu etrierii? Am citit un pic in urma posturile tale unde spui ca atinge discul de etrier. Cauza: toleranta este mică și dacă nu cureți bine fuzeta de rugina îți arunca discul. E suficient sa ai abatere de 1mm. Sper ca nu te-ai luat după vreun mecanic și ai luat din etrier.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew