This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

Cand te bagi la o sesiune de track cu tanti sa vedem de ce e in stare melcu ...?
PS : Aaaa stai ca am uitat ca ai frane poloneze Icon_smile))(

Reply

hehe. nu stiu, vedem poate la primavara.
azi am facut puzzle cu etrierii si discurile. evident ca in tara asta plina de oameni minunati, nu ai cu cine. mergi la mesteri spui ca ai de luat putin d'aici, putin d'aici, de facut doo inele de centrare....nimeni nu face nimic, belire de caras...."pai nu se poate pe azi" , "hai omu' ca blochez un elevator in service..." "azi? azi e gata (ora 2) , maine nu vine omu de la freza, vorbim luni"....
revenit si refacut masuratori cu lere. braketul da niste offseturi. 1,2 mm pe o parte, 0,8 pe cealalta...nu e un capat de tara, se pot anula cu shaibele care vin in kit.
concluzia finala e ca discul de 30 pe etrierii astia si cu placutele astea nu merge. 0 toleranta, discul se incinge si se deformeaza evident. toleranta fata de etrier, centrat perfect e de 1mm pe fiecare parte. prea putin zic eu.
prin urmare, am curatat toate fetele ce vin in contact pana la luciu metalic, am centret etrierii cu lere (discurile au iarasi o oscilatie de aprox 0.2), cand or face iar balamuc, vb cu toate elementele din angrenaj, potrivim toate "orarele" sa nu mai avem raspunsuri negative si dau la rectificat.
trebuie sa reduc din planul de prindere pe fuzeta pt rectificare offset si inca 3mm pt reducerea razei la discul de 300.
discurile le am, timpul va arata momentul opurtun Icon_biggrin
o sa ii sugerez polonezului sa nu mai livreze discuri de 30, e aberant si sunt variante.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

si eu sunt curios de raspunsul polonezului, cred ca o sa-ti zica sa cauti problema in alta parte Icon_smile

Reply

pai e simplu man. toate masinile renault care au etrierii si placutele din kit sunt cu discuri de 28. cu 30 toleranta in etrier e de 1mm pe fiecare parte iar la placute e 0.
28 e raspunsul corect.

Reply

Pai si ce mai stai, du discurile la rectificat

Reply

o fi simplu, el se da mare inginer si ca, kitul asta nu are nici cea mai mica problema Icon_wink

Reply

(14-10-2016, 14:00)Toyboy Wrote: Pai si ce mai stai, du discurile la rectificat

un 30 rectificat la 28 e gata Icon_biggrin

Reply

luni, marti, vedem...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

acum avem si "rezonatoarele" :Icon_biggrin saptamana viit am programare la puzzle 
 sa vedem cu se moduleaza zgomotul acum.

Reply

dupa ce le montezi, sa pui un filmulet sa auda si urechea noastra
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Ce dimensiune au? Arata de 3" Confused
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

2,5, iesirea e de 9 cm. acolo cel mai probabil trebuie sa tai sa pun tot de 2,5 ca sa se "pupe" cu triunghiurile. par mari in poze, nu sunt Icon_biggrin

Reply

mane cate kg au discurile alea? ieri am luat niste 280 pt megane, nu le-am cantarit inca dar sunt niste ancore .....

Reply

9,2 kg. 2kile in plus fata de fn1 oem

Reply

pe 280?

Reply

nu. 320
nu se poate reduce raza cu 40mm . cam atat are adaptorul. nu am putut sa cobor sun 320mm

Reply

update despre frane ca a-s inteles gresit.
franele din kit sunt 325x30. etrierii astia functioneaza pe platforma renault cu discuri de 28, deci mai subtiri cu 2mm. si acei 2 mm se simteau. pedala era foarte "din scurt" pt ca nu exista spatiul necesar de toleranta, placutele erau tot timpul in contact cu discul. evident ca discul se incalzea , nu putea sa se raceasca si de aici problemele de deformare (parerea mea) .
prin urmare, am gasit ceva care sa functioneze, adica 30mm grosime. nu am mers pe dba din mai multe motive, principalul fiind ca in cazul in care calculele mele erau eronate, ramaneam cu ele pe cap. de unde iau eu piese, pot face retur fara probleme. alt motiv ar fi diferenta de offset care trebuia redusa prin adaugare de saiba (nu mai stiu, 2mm sau ceva) intre adaptor si fuzeta pt centrarea corecta. nu cred ca ar fi fost mare smecherie dar am preferat sa reduc din el decat sa mai interpun inca un element. e o chestie subiectiva mai degraba.
de 3 zile merg cu astea noi, nu simt probleme inca.
va tin la curent.

am facut si evacuarea, toba finala era crapata la toate sudurile "agatatorilor" , nici nu ma mir ca bornaia ca draku.
am pus cele doua "rezonatoare" care de fapt sunt doua minitobe. sunetul s-a schimbat. a devenit grav, tonalitate joasa, nu mai are rezonanta aia idioata pe la 3000-4000 rpm...f multumit de cum a iesit puzzle-ul :d.
evident ca s-a lasat cu munca pana la 2 noaptea, nu-i fun daca nu e cu program prelungit... Icon_smile)

Reply

Și poze cu tobele?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

n-am prea putut face in timpul lucrarii, efectiv eram negu pe maini. azi cand am vrut sa fac , cu ploile astea, era numai mizerie pe ele...

Reply

cam atat am putut face

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew