This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

set complet Beta 60 e,

[Image: ttre_zpspbwjyaso.jpg]

ks tools se gasesc sub alte doua brand-uri de la acelasi producator la sfert de pret dar in romania se vinde orice la orice pret  Biggthumpup

Reply

bai, inseamna ca dragul meu prieten s-a uitat la un set, ce sa zic, o sa-i reprosez Icon_smile))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

dat jos si cantarit scaunele oem. 36 kg.
aici trebuie lucrat ca este loc insa e greu cu rabatarea + culisare inainte. majoritatea au doar rabatare, fara culisare. cea mai atractiva optiune ramane recaro clio/megane sau recaro vauxhall vxr care sunt mai ieftine. groso-modo 1000 coco.

Reply

Si cat pierzi in greautate daca dai o mie de epuroi?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

aprox 30 kile

Reply

da nu cred ca e vorba doar de greutate ci faptul ca stai mai fix in scaun si o data cu asta simti si masina mai bine la alergat Icon_smile

vrei sa le iei cu sine cu tot sau de ce vrei neaparat unele oem?

Reply

Frane de renault, scaune de renault, ce urmeaza?   Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

bah da cum sunt franele, te-ai dat tare la ele pe alegat? ca l-am vazut pe doc ca se plange ca-s prea sensibile si blocheaza prea repede si ii intra abs?

Reply

poate are gume de iarna...

Reply

nu, la circuit acus

Reply

(22-08-2016, 16:22)Tomi Wrote: Frane de renault, scaune de renault, ce urmeaza?   Icon_biggrin

tu le-ai vazut cum arata? Icon_razz

Reply

(22-08-2016, 14:22)kinky_boy Wrote: da nu cred ca e vorba doar de greutate ci faptul ca stai mai fix in scaun si o data cu asta simti si masina mai bine la alergat Icon_smile

vrei sa le iei cu sine cu tot sau de ce vrei neaparat unele oem?

bai sa stii ca in principal vroiam sustinere ca ma cam arunca acum prin masina si ma cam tin de volan dar dupa ce am vazut diferenta de greutate......pffff devine si mai interesant Icon_biggrin.
astea le gasesti mai usor sh, la origine sunt recaro sportster cs care sunt o carca de bani. sunt la nick acum la oferta, 1000 bucata... astea vin cu sine indiferent ca sunt oem sau direct recaro, dar sporster sh nu prea sunt sau daca sunt sunt mega scumpe.
nu prea am de unde sa aleg pt ca imi trebuie musai cu maner de rabatare, astea nu sunt multe, si de preferabil sus, nu jos la sezut.
am incercat in we sparco-ul scoica, e mega inconfortabil pt o masina de zi cu zi, chiar asa sportiv cum oi fi. ala e jmecherie ca are doar 8 kile parca Icon_biggrin

Reply

(22-08-2016, 17:39)kinky_boy Wrote: bah da cum sunt franele, te-ai dat tare la ele pe alegat? ca l-am vazut pe doc ca se plange ca-s prea sensibile si blocheaza prea repede si ii intra abs?

nu m-am dat tare ca era trafic. apoi am mers doar cu crxul, astept sa fac o sudura la imbinarea de la mijlocul evacuarii ca m-am saturat sa se tot miste de-acolo. s- rupt surubul din colier, am pus unu de mamaliga si nu pot strange tare. horcaie ca draku acum, nu imi permit sa blanaresc prin oras. 
franele sunt MEGA KIZDA! prind bine si "la rece", no stress.
franarea e mega puternica, inca franez in reprize, nu m-am obisnuit inca si risc sa nu ajung pana unde trebuie sa ma opresc Icon_smile)))
nu intra abs-ul ca am gume nu prastii Icon_wink.

Reply

hai sa va zic una. in urma cu ceva vreme  am cumparat din carrefour  o solutie "minune" pt caroserie. nu aveam nici un fel de asteptari, speram doar sa curat eficient gainatul si insectele de pe masini.
dat saptamana trecuta pe civic. a aratat f bine, am faut ceva poze da am zis, ok, nu e mare scofala, o masina curata, nu merita deranjul sa zic ceva.
a urmat o saptamana cu ploi in 4-5 xile din 7. si masina tot arata f bine.
in we zic hai sa spal si del solu sa vedem. dau pe el.....frumoooos....zic hai sa-i mai dau o tura si civicului.
ii dau jet, clatasc bine si....arata f bine. zic bah, n-are rost sa il mai fasai cu solutie ca e lacrima, asa ca ma apic doar de sters. s-a luat ceva mizerie pe carpa, dar nesemnificativ. 
cam asa a iesit:

evident ca azi a plouat, juma de zi. am avut de mers putin prin oras, nu pe ploaie dar era ud. civicul a ramas acasa.
asa arata masinile dupa ploaie:

zama cu care am dat e quixx 9in1, daca cineva e curios, si arata asa: http://www.emag.ro/solutie-de-curatare-q...DZXXMYBBM/

The following 2 users say Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Tomi, Wagner
Reply

Nu se lipește apa, mizeria de ea? Adică stă bule ca pe ceară?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

Reply

ceva de genul. dar e mai putina munca decat la ceara, dai cu zama, stergi cu manusa/buretele din kit, dai jet si gata. unde se usca de la vant/soare inainte sa apuc sa sterg ramane lacrima, nu pete ca la spalarea cu spuma/sampon.

Reply

Liviu, arata kizda masinile, dar parca nu am chef sa stau 3 ore sa dau la frecus Icon_biggrin
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

1,1/2 ore la doua masini Icon_wink

Reply

Mai trebuie sa iei o solutie la cauciucuri si e bine Icon_razz
Daca e asa rapida miscarea si tine asa bine se merita sa iei produsul.

Reply

Daca masina e nesapalata de o luna, trebuie sa dai intai un jet sa iei grosul si apoi dai cu zama asta, nu?
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew