up-date la kkturi. drum CJ-BUC si retur. cel mai prost drum pe care am circulat in viata mea. inclusiv portiunea intre turda si aiud asfaltata de curand. asfalt proaspat cu denivelari. tot drumul e plin de "cocoase" de gropi, de tot felul de capcane.... la intoarcere, la depasiri in forta, m-am trezit cu wheel-hop pe dreapta. azi dimineaza bag cricul si ridic: ulei peste tot, telescop dr. explodat.
mare dobitoc am fost sa raman in gunoiul asta de tara.
31-07-2016, 21:44 (This post was last modified: 31-07-2016, 21:46 by LIVIU_CTS.)
yula, crede-ma m-am socat cand am fost ultima data la sibiu, da acum, dupa 2 luni de vara....e vai de capul nostru. si e asa de la turda pana la bucuresti, cel mai rau e de la alba la buc. varza frate. asa ceva n-am mai vazut de pe vremea lu ceasca. ma durea sufletu nu alta. cand am simtit vibratia de wheel hop...am fost sigur....cand am ridicat masina pe cric mi-a cazut fata. am nr de telefon de la diversi "neni" care fac rebuild. maine dau telefoane.
Am venit până la Vl și nu le-am găsit mai rele decât le știam. Autostrada chiar în condiții bune, unde e deschisă. În 2010 eram în drum către Cluj cu ITR-ul când am dat peste o umflătură cauzată de căldură și tot am zgâriat mașina dedesubt.
cu ce masina erai? bucatile de dn pe care te scoate de pe autotrada sunt parf. cum dracu sa nu le vezi??? dupa sibiu, e o bucata care coboara, sens unic, prin dreapta unei pompe rompetrol, o curba lunga de st. inainte de intrarea intr-un sat. acolo am crezut ca se face masina bucati de la valuri. daca iar esti cu loganul....
si nu, niciodata nu au fost atat de praf. am mi tot facut drumul ala.
pana la sibiu mie drumul mi s-a parut destul de ok, acum depinde si cum mergi, daca ii dai Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. pe oriunde sa nu te astepti sa si reziste masina prea mult. tu ai si ghinion, dar ceva mai prudent n-ar strica ca nu esti la curse sa dai Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. peste tot.
01-08-2016, 08:46 (This post was last modified: 01-08-2016, 08:48 by LIVIU_CTS.)
pai care Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. frate? am plecat sambata la 8 din buc, am ajuns la turda dupa 3, cu o pauza de 40 min la km 49 omv. trafic infernal....n-am trecut de 140 pe autostrada.
e ok drumul daca mergi cu 50 km/h. nu pot face asta sute de km plm.
bah, nu-s nebun, am 60.000km cu amortizoarele oem, care sunt aproape noi. eu merg tot zig-zag cu masina sa o protejez....acum efectiv nu aveam ce sa aleg. pur si simplu drumul asta a ajuns de epoca de piatra.
01-08-2016, 11:21 (This post was last modified: 01-08-2016, 11:25 by kinky_boy.)
si eu tot zigzag merg si franez mult la gropi si denivelari, insa asa cum iti ziceam, pana la sibiu cu ceva atentie se poate ajunge safe la mers decent, adica 110-120 pe afara si cu traficu prin localitate. Daca merg mai tare nu mai pot sa evit nimic. Pe autostrada doar pe anumit bucati merg pe prima banda, prefer sa merg mult mai tare ca sa nu incurc pe a doua banda decat sa iau galmele si gropile facute de tiruri.
Dupa sibiu incolo, am vazut bucata de drum cand am fost la rally si intr-adevar daca e numai asa e mult mai rau decat ce exista pe buc-sibiu.
pai chestia asta, sa nu merci peste 100 ca nu mai poti evita mi se pare o mizerie. mai ales cand trebuie sa ajungi undeva, nu meri asa in doru lelii. oricum, asa cum ti-am zis, nu mai am nici o speranta de mai bine. cararea din tara asta e singura varianta corecta
primit azi telescopul de la KW, am comandat ambele fata, sa fie o treaba sigura, a ajuns doar cel de pe dr. , fix ala cu buba. am dat mail si mi-au raspuns ca celalalt o sa ajunga probabil maine. tacaniti si nemtii astia.
telescopul pare la fel, stikerul difera, weitec a devenit st suspension. factura e direct KW .
singura diferenta e la nivelul tijei, in cap nu mai are inbus (si f bine) ci hex.
dap, le-am zis ca e masina daily, ca sunt pissed off.... oricum f de treaba, imi dadeau si doar unul daca vroiam.
la fel si projekt-k , mega ok omu, mi-a pregatit pachetul si l-a lasat lu' fra-su sa il expedieze ca el a plecat in concediu. a 4s zi lucratoare a ajuns.
asadar, venira si franele. recomand maxim projekt-k, mega operativi, super de treaba.
1130 kitul complet, cu tot cu furtunele metalice hel. discuri trw nissan 350z, placute ds2500, adaptorii etrier, inele aluminiu pt centrare disc si restul de suruburi.
etrierii sunt marcati renault, deci provin de pe linia de megane sr. fitmentul e brici. jantele sunt facute parca pt ele
m-am chinuit sa dau discul jos, surulele alea mici erau intepenite, n-au venit jos numai batute cu "dalta" inspre desfiletare. problema 2, cheie de conducta frana....chinuit maxim ore intregi pana am dat un telefon si a venit cheia. la timp pt culcare, 11:30. reluat a doua zi, rezolvat conducta de frana, problema 3, discul nu intra de rablia de protectie a discului. dupa ce m-am tot coit, sa fac cumva sa tin tablia....ok, dau tablia jos. problema 4, tablia stransa cu 3 suruburi cruce, acces blocat de fuzeta....repet tehnica desfiletarii "dalta" ...am reusit. pus tot sus, turnat lichid frana...aerisit...10:30, iesit la bedding, termina, venit acasa, aprox 12:00 un flash cu aspectul discului: fantele de pe suprafata sunt spre inainte....((((((( am uitat complet sa verific asta inainte de montare. din ce imi dau seama cu roata sus, vanele de ventilatie din interior sunt radiale, nu turbionale, deci merg pusi si, si, dar nu-mi plac asa, inainte, deci le voi schimba intre ele. deocamdata nu ma lasa vremea, si...febra musculara de la sportul de sub masina. gata.
Arată super bine făcute și cu tot ce trebuie.
Dacă ziceai ceva îți dădeam eu cheie pentru conducta de frână
La mine s-au desfăcut fără probleme șuruburile de la discuri dar am avut și eu ceva emoții că trebuie să le găuresc.
nu am facut deca progresiv si la viteze relativ mici....telescopu face ca toti dracii, si nici nu am reusit sa aerisesc total circuitul. m-a ajutat andreea, care "facea pedala" si noah...cat poate si ea . mai am de schimbat si furtunele pe spate si rezolv atunci.
yula, cheia aia a venit de mai aproape, da' era o treaba daca erai macar la o bere. eu am un program f aglomerat periaoda asta, n-am putut s-o intind pana la ab.