This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

2008 CIVIC FN1 TYPE-S

pregatirile de paste si craciun ma intereseaza maxim Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Asta este primul Paste departe de casa, familie, prieteni. Numai eu si draga mea sotie Icon_biggrin si bineinteles ca m-am implicat activ in bucatarie (ca imi place) Icon_razz

Reply

cand joci acasa e altceva, eu sunt in deplasare. imi sare galeria in cap Rollinglaugh

Reply

Reply

230CP... cam zboara pe langa Type-R Icon_lol
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Puterea ca puterea, da' de la cuplu ii zboara capul de pe umeri K20-ului Icon_smile
Si, cum cutia de pe R18 e ceva mai lunga decat cea de pe K20, impreuna cu cuplul ala... intr-adevar nu sta bine un K20 stock.
Totusi s-ar putea sa nu mergi prea mult cu 230bhp si interne stock Icon_biggrin
Am gasit si eu acum ceva vreme kit-ul ala, insa nu m-am incumetat sa-l iau.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Eu zic ca mergi mult si bine cu internele stoc pe la 6-7 psi, adica 200 de cai, si cu un cuplu aproape dublat fata de stoc altfel te vede lumea. Icon_biggrin

Reply

kitul ala il stiu de mult, ce e nou la el e adaugara hondata. toate bune si frumoase pana la softare. CINE?

Reply

Pe flash pro ar cam trebui sa ti-l faca inclusiv SKN Romania, oricum el vine cu o harta (base map) cu care cred ca poti sa mergi pana iti faci softul definitiv.

Reply

inafara de proiectul ala din grecia, nu mai stiu nici unul care sa mearga bine, cu feed back pozitivsi sustinut. si cel din grecia posteaza mai putin in ultima vreme.

Reply

azi am vazut maisna vopsita, nu e f reusit suflata, dar am 3 straturi bune de lac de unde putem polisha. maine merg sa vad rezultatul cu polish. culoarea mi s-a parut reusita. proportia de perla dozata corect. am vopsit cu ocazia asta si buzele spoilerelor, ornamentele pasajelor de roti in culoarea caroseriei. am curaţat cu ocazia asta si filtrul de aer care era mega incarcat. iaraşi, pe interiorul tubulaturii era curat, injenul isi face treaba.
nu mai am rabdare, imi vreau masina.Happy

Reply

si eu tre sa curat cai-ul, dar pe caldurile astea ma ia cu lesin pana dau bara jos Icon_wink
bine ca ti-a iesit ok.

Reply

Bai tu cand ai bagat-o pe asta la vopsit? Nu ai zis nimic Icon_no2 asteptam poze acuma Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

de vreo 3 saptamani a intrat la facut. ce drak sa zic, ca nu mai am masina noua.....Icon_sad

Reply

E mai buna decat una noua acuma Icon_wink

Sent from my GT-I9000

Reply

mai, ma uitam azi la dealer iar la hidoşenia aia noua...Sick

Reply

zi de kko pt mine...am mers sa ridic masina de la vopsit. am descoperit o tehnica noua, nu se mai poarta "portocala" ci "pielea de gaina".
pozele vorbesc de la sine.
s-a incercat o polishare insa inafara de un efect de holograma in soare.
luni trebuie sa o duc inapoi, se rematuieste si se relacuieste de catre un alt vopsitor. am incredere in cineva de acolo ca lucrurile se vor rezolva.
partea buna e ca mi s-a rezolvat grila facelift.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Pana si masinile noi din fabrica au piele de portocala, chiar m-am uitat atent la cateva masini din 2012. Dar la tine e accentuata rau de tot. Scapi ieftin numai cu o matuire si un lac zic eu.

Sent from my GT-I9000

Reply

mai yula, stiu si eu cum ies masinile din fabrica, am elemente venite cu vopsea din fabrica, insa asta nu e portocala, e piele de gaina mah.
nu scap ieftin ca nu ma costa nimic, le-am spus ca o iau doar daca e impecabil. am vazut vopsit de un om al lor o masina care arata mai bine decat o vopsea de fabrica fara polish, d'aia am dus masina acolo. omul insa era in concediu si in loc sa astepte pana vine au dat-o la altul....

Reply

Mai degraba seamana cu o opera de-a lui Grigorescu, "Car cu boi" poate Icon_smile) .

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew