a venit caldura, am incaltat rotile de vara. se simte diferenta de kg, masina creste mult mai repede in ture, reprizele sunt mult mai elastice.
pana una alta, am ciocanit-o putin intr-o intersectie. in timp ce ma asiguram pt schimbarea benzii de deplasare cel din fata mea a franat brusc...trafic, coloana...etc. am apucat sa franez dar distanta a fost prea mica: poc.
vedem ce rezolvam cu asigurarea, la prima vedere avem far, bara, ornament aripa (pasaj roata) si posibil grila.
Nu-i asa rau dar deranju'-i mare.
Si eu am la Civic o bara zgariata dinainte de inceperea iernii si am lasat-o asa pana acum gandindu-ma ca ma mai plezneste vreunu peste iarna...
si la mine s-au adunat: stanga spate zgariat cu o cheie de perste 2 ani, spate dr. lovitura destul de urata cu o uşă, aripile fata cu vopsea sarita pana la tabla. o sa ii fac o vopsire integrala cu ocazia asta.
da stiu, au zis cei de la service ca e posibil sa se fi spart si urechile la grila, si atunci intra si ea la reparatie, deja am vorbit pt grila de face lift
era sa ma pup si eu cu unu azi, noroc ca intr-un final au prins cauciucurile. Oribil de mers in bucuresti, numai retardati si gropi, nu stii unde draq sa te uiti mai intai.
cu ocazia drivetest-ului cu noul civic am constatat cu bucurie prin comparatie ca upgrade-urile puse pe masina mea se simt, si bine de tot! asta fara o corectie de soft. anul asta o sa fac si o remapare sa vedem cum se comporta.