This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'07 Civic 5D 2.2 ASM

Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. = B-L-A-N-A
(forumul face replace automat cand scrii anumite cuvinte)

(28-10-2011, 15:51)w33bb0 Wrote: Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. = B-L-A-N-A
(forumul face replace automat cand scrii anumite cuvinte)

RollinglaughRollinglaughRollinglaugh

Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale.
Foarte tare asta cu b-lana

vrea sa evite limbajul academic de reisări?
ia sa verificam ".....bine mah, looseru nu a vazut ca eu am bmw, asa ca i-am dat Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. si l-am facut "
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Da este un filtru pe forum care inlocuieste unele cuvinte Icon_smile
Puteti incerca si s,erpisori- galeria de evacuare
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

din a mele presuri pe care scrie Civic Icon_biggrin, a inceput de ieri sa cada,...... numai bobite negre.....

Asa arata presul de la sofer (poza luata de pe site-ul Carpati Motors :d)
Pret: 81EUR Screwy (nu stiu daca numai cele de pe fata sau toate 4). Oricum ar fi da cu rest grav de tot...

Attached Files Thumbnail(s)

Is urate cu spume, nu merita un set mai mult de 20€

Urate neurate, dar sunt fff practice, nu imi mai aluneca pantofii pe ele, nu au costat o avere si se curata usor Icon_razz

Si aia e drept Icon_razz

Yula, urmat sfat si verificat ulei sambata...rezultat...Full. Cam negru, dar e la maxim.
Am si un consum acum de sta matza in coada: 7,1% pe ultimii 800 km numai in oras...De vreo 3 sapt, dimineata nu sunt mai mult de 2 grade, frecvent scade pe la -4, -5 in timpul noptii.

frumos consum urban, congratz. nu stiu cum reusesc unii sa scoata asemenea consumuri, eu la ej-ul meu de 1.4 nu cred ca voi reusi sa scot vreodata sub 8% urban. bafta
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

E bine ca e la maxium, sa ti un ochi pe el si in urmatoarea perioada. Iar de consum ce sa mai zic Icon_redface

(29-11-2011, 00:44)Romarshall Wrote: frumos consum urban, congratz. nu stiu cum reusesc unii sa scoata asemenea consumuri, eu la ej-ul meu de 1.4 nu cred ca voi reusi sa scot vreodata sub 8% urban. bafta
Pai eu am Diesel nu benzinar. Vara nu sare de 6-6,2. Iar acum nici macar nu a venit iarna ca lumea. Acum vreo 2 ani aveam 8,3-8,5%. Adevarul este ca motorul nici nu avea timp sa se incalzeasca pana la birou. Acum cel putin, am vreo 7 km pana la serviciu si are timp sa ajunga la temperatura optima.

oricum la 2.2 mi se pare un consum foarte bun. daca urban, vara, a iesit asa atunci, tot pe vara, scoti 4% in afara.
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Pe autostrazile patriei mele de imprumut, nu scot neam 4% Icon_biggrin Nu am cum sa merg linistit pe aici. Pe DN, unde viteza maxima este 100 km/h, scoteam pe la 4,6%. Daca e sa merg constant cu 100-120 km/h scade pe la 4,1 - 4,3%. Cel mai mic consum afisat a fost 3,9% cu viteze intre 70-90Icon_biggrin
Aici scot consum mai bun ca in Ro pt ca lumea nu se hazardeaza la semafor, nu pleaca violent, se merge ordonat nu pe principiul "eu ma grabesc" sau "eu sunt bengosul din miez cu X6".
In vara am scos un super consum de la Tg-Jiu - Arad (4,2%) pt ca am avut o mare frana de gura in spate si cum depaseam 70-80 incepea sirena. Pana in Germania am recuperat si am ajuns la 5,3-5,5 Icon_biggrin

la noi se circula prost man, eu sunt unul dintre cei care "se grabesc" pt ca tot timpul cel din dreapta vrea sa mearga in st, cel din stanga in dr., banda doi e suprapopulata, pe banda 1 sunt cetateni opriti cu diverse treburi, pe sens unic merg in paralel, cu aceeasi viteza...redusa, nu mai prinzi verde, pleci de la semafor primul si ajungi la urmatorul care se face rosu (nesincronizat), daca mergi "linistit" cu turma te trezesti cu unu din lateral pe tine, ca oglinzile sunt accesorii de troznit alte oglinzi ale masinilor parcate, si mai pot enumera....
in romania daca mergi "linistit" nu ajungi niciunde, se circula prost, in toate sensurile posibile.

(29-11-2011, 14:08)LIVIU_CTS Wrote: la noi se circula prost man, eu sunt unul dintre cei care "se grabesc" pt ca tot timpul cel din dreapta vrea sa mearga in st, cel din stanga in dr., banda doi e suprapopulata, pe banda 1 sunt cetateni opriti cu diverse treburi, pe sens unic merg in paralel, cu aceeasi viteza...redusa, nu mai prinzi verde, pleci de la semafor primul si ajungi la urmatorul care se face rosu (nesincronizat), daca mergi "linistit" cu turma te trezesti cu unu din lateral pe tine, ca oglinzile sunt accesorii de troznit alte oglinzi ale masinilor parcate, si mai pot enumera....
in romania daca mergi "linistit" nu ajungi niciunde, se circula prost, in toate sensurile posibile.

Word Rollinglaugh

M-ai spart RollinglaughRollinglaughRollinglaugh Stiu ca asa se merge in Ro. Eu innebunesc de nervi in primele 2 zile de trafic in Romania Rollinglaugh Dupa 3 ani de Germania mi se pare incredibil cum se poate circula in Ro.

Ca o paranteza...In Ro am un Peugeot 306 din '93. Il am de hamaleala iarna cand ma duc fara Civicanie. M-a anuntat tata azi ca i s-a spart placa de presiune...la 245000 km. Rulmentul de presiune incepuse sa fluiere putin, discul de ambreiaj cica mai mergea ca nu era uzat de tot...Au ramas aia la service muti cand au desfacut masina...era neumblat in motor, cutie, totul original...Oare ne tin pe noi Civicaniile de acum 20 de ani???

om vedea, eu nu cred ca apuc sa vad. e masina in 2 usi, la un moment dat trebuie o masina de familie, iar pt trairi....om vedea.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew