(28-10-2011, 15:51)w33bb0 Wrote: Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. = B-L-A-N-A
(forumul face replace automat cand scrii anumite cuvinte)
vrea sa evite limbajul academic de reisări?
ia sa verificam ".....bine mah, looseru nu a vazut ca eu am bmw, asa ca i-am dat Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. si l-am facut "
Asa arata presul de la sofer (poza luata de pe site-ul Carpati Motors :d)
Pret: 81EUR (nu stiu daca numai cele de pe fata sau toate 4). Oricum ar fi da cu rest grav de tot...
Yula, urmat sfat si verificat ulei sambata...rezultat...Full. Cam negru, dar e la maxim.
Am si un consum acum de sta matza in coada: 7,1% pe ultimii 800 km numai in oras...De vreo 3 sapt, dimineata nu sunt mai mult de 2 grade, frecvent scade pe la -4, -5 in timpul noptii.
frumos consum urban, congratz. nu stiu cum reusesc unii sa scoata asemenea consumuri, eu la ej-ul meu de 1.4 nu cred ca voi reusi sa scot vreodata sub 8% urban. bafta
(29-11-2011, 00:44)Romarshall Wrote: frumos consum urban, congratz. nu stiu cum reusesc unii sa scoata asemenea consumuri, eu la ej-ul meu de 1.4 nu cred ca voi reusi sa scot vreodata sub 8% urban. bafta
Pai eu am Diesel nu benzinar. Vara nu sare de 6-6,2. Iar acum nici macar nu a venit iarna ca lumea. Acum vreo 2 ani aveam 8,3-8,5%. Adevarul este ca motorul nici nu avea timp sa se incalzeasca pana la birou. Acum cel putin, am vreo 7 km pana la serviciu si are timp sa ajunga la temperatura optima.
Pe autostrazile patriei mele de imprumut, nu scot neam 4% Nu am cum sa merg linistit pe aici. Pe DN, unde viteza maxima este 100 km/h, scoteam pe la 4,6%. Daca e sa merg constant cu 100-120 km/h scade pe la 4,1 - 4,3%. Cel mai mic consum afisat a fost 3,9% cu viteze intre 70-90
Aici scot consum mai bun ca in Ro pt ca lumea nu se hazardeaza la semafor, nu pleaca violent, se merge ordonat nu pe principiul "eu ma grabesc" sau "eu sunt bengosul din miez cu X6".
In vara am scos un super consum de la Tg-Jiu - Arad (4,2%) pt ca am avut o mare frana de gura in spate si cum depaseam 70-80 incepea sirena. Pana in Germania am recuperat si am ajuns la 5,3-5,5
la noi se circula prost man, eu sunt unul dintre cei care "se grabesc" pt ca tot timpul cel din dreapta vrea sa mearga in st, cel din stanga in dr., banda doi e suprapopulata, pe banda 1 sunt cetateni opriti cu diverse treburi, pe sens unic merg in paralel, cu aceeasi viteza...redusa, nu mai prinzi verde, pleci de la semafor primul si ajungi la urmatorul care se face rosu (nesincronizat), daca mergi "linistit" cu turma te trezesti cu unu din lateral pe tine, ca oglinzile sunt accesorii de troznit alte oglinzi ale masinilor parcate, si mai pot enumera....
in romania daca mergi "linistit" nu ajungi niciunde, se circula prost, in toate sensurile posibile.
(29-11-2011, 14:08)LIVIU_CTS Wrote: la noi se circula prost man, eu sunt unul dintre cei care "se grabesc" pt ca tot timpul cel din dreapta vrea sa mearga in st, cel din stanga in dr., banda doi e suprapopulata, pe banda 1 sunt cetateni opriti cu diverse treburi, pe sens unic merg in paralel, cu aceeasi viteza...redusa, nu mai prinzi verde, pleci de la semafor primul si ajungi la urmatorul care se face rosu (nesincronizat), daca mergi "linistit" cu turma te trezesti cu unu din lateral pe tine, ca oglinzile sunt accesorii de troznit alte oglinzi ale masinilor parcate, si mai pot enumera....
in romania daca mergi "linistit" nu ajungi niciunde, se circula prost, in toate sensurile posibile.
29-11-2011, 14:44 (This post was last modified: 29-11-2011, 14:48 by BogdanT.)
M-ai spart Stiu ca asa se merge in Ro. Eu innebunesc de nervi in primele 2 zile de trafic in Romania Dupa 3 ani de Germania mi se pare incredibil cum se poate circula in Ro.
Ca o paranteza...In Ro am un Peugeot 306 din '93. Il am de hamaleala iarna cand ma duc fara Civicanie. M-a anuntat tata azi ca i s-a spart placa de presiune...la 245000 km. Rulmentul de presiune incepuse sa fluiere putin, discul de ambreiaj cica mai mergea ca nu era uzat de tot...Au ramas aia la service muti cand au desfacut masina...era neumblat in motor, cutie, totul original...Oare ne tin pe noi Civicaniile de acum 20 de ani???