This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

'06 Accord 2.2 i-ctdi

(04-06-2015, 08:20)maruta Wrote: Pana la urma, se dovedeste a fi o masina foarte OK pentru nevoile tale. Becurile se ard asa, ca sa o mai bagi si tu in seama...Icon_wink
Măruța, fac foarte multi km mai ales pe autopista, si îmi prinde bine un diesel.

Sunt in căutare de a 2-a mașină, deja am ochit ceva, dar deocamdată nimic sigur, îmi fac cu ochiul destule berline dopate, dar tre sa gândesc si la rece.

Cât te-a dus distribuția până la urmă?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

(04-06-2015, 19:00)yulasinio Wrote: Cât te-a dus distribuția până la urmă?
Am gasit cu 600€ OEM, cand la Tegiwa e 800€ si de prin ro 850€...

Nu e rau pretul comparand cu restul dar nici ieftin nu ai iesit Icon_smile

Weekend-ul asta am mai bagat 1000km, am alergat pe ceva curbe, se vede că-i curu greu, comparat cu ce am avut pana acu, mai băgam 2000km fara probleme.
Aștept sa îmi vina piesele, si intra in revizie totala, am ceva rulmenți care fac zgomot, ceva roti dezechilibrate si sper sa mai apăra ceva ca sa stiu o treaba Icon_smile

Tot nu pot urca poze de pe tapatalk

O alergi nu glumă Icon_smile
Nici eu nu pot pune poze de pe telefon. Am postat la ei atunci și nu mi-a răspuns nimeni.

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

(08-06-2015, 20:12)yulasinio Wrote: O alergi nu glumă Icon_smile
Nici eu nu pot pune poze de pe telefon. Am postat la ei atunci și nu mi-a răspuns nimeni.

Am fost sa văd un CRX Icon_wink

asa baaaahh, revino-ti Icon_smile))
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(09-06-2015, 08:47)LIVIU_CTS Wrote: asa baaaahh, revino-ti Icon_smile))
Stai ca nu l-am luat .

pai n-am zis "bine ai revenit" Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(10-06-2015, 22:31)LIVIU_CTS Wrote: pai n-am zis "bine ai revenit" Icon_smile
Stai ca mai e pana atunci.
Is prins in altele deocamdata !

[Image: 9ba7ccbf1acb761e28f7b184b7a652d6.jpg]
Pacientul
[Image: db3e3e265f8702f4e6157f7756b33b81.jpg]

Deci se pot urca poze pe tapatalk dar nu pe forum-ul asta, am dat copi/pasta după alt forum Icon_wink

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • Wagner

Mi-am tras spoiler pe portbagaj
E ce trebuie, dar are 4 mm mai mult, în taiwan metru e 1.004mm.

315.000km
Nu am scăpat de vibrațiile de pe față când frânăm, chiar dacă am dat pe rectificarea discurilor cât pe o pereche de ATE noi, pe care le primesc luni împreună cu un rulment SNR de pe spate.

De ce te-ai mai complicat cu rectificarea si nu ai luat un set nou, macar sti o treaba.

Nu știi vorba aia : când vrei să te cârpești mai rău te rupi Icon_smile

Ieri am reușit și am terminat treaba cu lantu'.
Injectoarele au ieșit usor, le-am slăbit când motorul era cald, și au ieșit fără probleme, ținând cont ca la Honda nu există posibilitate să le scoată întregi, deci le rup și tu plătești altele noi Icon_wink

Partea ce-a mai nasoală e ca dacă nu ai un elevator și răbdare să ajungi la 3 șuruburi spurcate, dupa ce slabesti compresorul de AC, te chinui de se uita dracu la tine, eu am avut noroc la 45°C și umbră, sauna auto nu altceva.

Dată viitoare motoru jos și scap mult mai ușor.
Am găsit lantu de distribuție puțin întins, în rest totul arata foarte bine pentru 315.000km.
Dacă tot a trebuit să dau baia de ulei jos, am schimbat garnitura și am pus Repsol 5w30, să vedem cum se comportã.

PS : uitasem să zic ca, e liniște totală sub capota, și parcă au dispărut ceva timpi morți la accelerație.

Te-ai chinuit ceva dar satisfacția că e lucru bun făcut de mâna ta nu ți-o ia nimeni Icon_wink

(16-07-2015, 09:33)yulasinio Wrote: Te-ai chinuit ceva dar satisfacția că e lucru bun făcut de mâna ta nu ți-o ia nimeni Icon_wink

Nu am facut singur ca acasa nu prea aveam unde, dar oricum de acu inainte 400.000km uit de lant.

Ieri am schimbat si discurile pe față, cu unele ATE, și am scăpat de vibrații.
Și dacă tot eram murdar pe mâini, am înlocuit și rulmentul spate dreapta, ca aveam ceva scandal în mașină la drumuri mai luni.

M-am dus azi să pun gume noi ca cele vechi erau din 2009.
Am pus Primacy 3, ca erau la ofertă.
Treabă nasoala e ca am dat peste niște amatori la atelierul unde le-am montat, și când s-a pus Dorel să facă unghiurile, se băga sub mașină și pune cheia pe bieleta-cap bară și în loc să desfacă, strânge, iar când își da seamă, deja a rotunjit hexagonul ....
Vede ca nu merge și da cu spray și încearcă să desfacă acum, după care îmi spune ca am joc în pivot și ca nu poate să îmi facă unghiurile ca am bieletele blocate/oxidate și ca îmi dau banii înapoi.

M-am băgat cu copilul sub mașină și i-am spus lu Dorel cum s-a intamplat, bineînțeles nu a recunoscut până când nu i+am arătat hexagonul belit ....
Mama ei de mecanică........

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew