This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Cu ce te-am suparat de data asta ? Sunt prea pe spate scaunele ? Daca le pun mai drept imi stau picioarele in aier pedeasupra dau si cu capu in plafon Icon_smile

Reply

las' ca-mi cumpar si eu Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Arata super fain cu scaunele astea...Biggthumpup

Reply

Ma bate un gand sa ma scap si de turela, aveti vre-o idee ? Nu m-as baga la sudura...

Reply

de ce? sa mai scapi de greutate sau din alte considerente? vad ca mai o gramada de plastice pe acolo Icon_smile

Reply

Pai la Drag la amatori nu ai voie sa golesti interioru...

Reply

Aa, deci o tii pt Street..
[Image: hondadesolsignature.jpg]

Reply

Scuze ca intreb...dar ce e aia turela ? Ca vad ca taximetrie nu faci Icon_lol

Reply

(24-02-2012, 16:36)tzunny Wrote: Aa, deci o tii pt Street..

Ca sa fac fata la profi mi-ar trebui un B16 sau B18...

(24-02-2012, 16:38)sKyNeT Wrote: Scuze ca intreb...dar ce e aia turela ? Ca vad ca taximetrie nu faci Icon_lol

Asa am gasit-o, cu turela(trapa) si am inteles ca are vre-o 25kg poate chiar mai mult.

Reply

e destul de grea. am tinit si eu cateva in mana la viata mea si nu sunt usoare deloc.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

A ajuns filtru ala la care tot visam si niste ulei pe masura.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

si de ce ai visat la filtru asta? face ceva in afara de a filtra sau doar iti place culoarea? Icon_razz

Reply

Ai ghicit, imi place mult cum arata... Icon_wink
Nu ti se lasa? Macar la capsuni! Icon_razz

Reply

Azi am reparat trapa si i-am tras un polish, Sonax folosesc eu:

Reply

ptiu sa nu ti-o deochi, faina ai facut-o...ce soltii ai folosit de la sonax ptr polish?

Reply

Sonax Auto Politur

[Image: autopolitur-sonax--5000-ml.jpg]

Reply

Arata bine asta mica. Trebuie sa iti repari rugina de la aripile spate sa nu sa extinda mai tare, ar fi pacat.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Urmeaza si aia, deocamdata a primit numere si fise rosii, dar si niste slicuri pe 13 "imprumut" Icon_wink

Reply

Parca sta pe tocuri cu jantele alea Icon_smile

Unde te-ai dat cu ea? ne bagi un video ceva...
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Am fost la Arad pe VIC sambata si duminica. Abea maine restu de poze si filmulete ca sunt rupt de oboseala si am trecut prin multe azi. Am venit pe ploaie torentiala si pe zapada pana acas avand in dotare semislicurile. Am puscat si o amenda dar si-a cerut scuze cand o vazut cupa Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew