This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

nu strangula traseul.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

ca sa merite banii 55mm dreapta si cu asta ai si muzica.... si 50 e ok dar o sa sune mai subtirel putin Icon_wink

Reply

vorba aia de pe marginea probelor speciale "se da si asta cu polizoru" Icon_biggrin

Reply

Atunci o invelesc toata in Wrap ca sa ingros sunetu si sa zboare mai repede gazele afara. Decatalizatoru este deja invelit. Se pare ca am nevoie de o toba finala invelita in aluminiu care ingroasa sunetu. Oricum nu-s interesat asa de mult de sunet precum performanta. Icon_wink

A mai sudat cineva cu inox? Eu mi-am luat o lama si cativa electozi speciali pt inox. Sper sa ma descurc.

Tare aia cu "polizoru" Rollinglaugh

Reply

(20-12-2011, 21:40)LIVIU_CTS Wrote: vorba aia de pe marginea probelor speciale "se da si asta cu polizoru" Icon_biggrin

exemplu de cultura de la noi Icon_biggrin
lumea moare si asa n´arePelvic
(20-12-2011, 21:47)LauX_LauX_LauX Wrote: Atunci o invelesc toata in Wrap ca sa ingros sunetu si sa zboare mai repede gazele afara. Decatalizatoru este deja invelit. Se pare ca am nevoie de o toba finala invelita in aluminiu care ingroasa sunetu. Oricum nu-s interesat asa de mult de sunet precum performanta. Icon_wink

A mai sudat cineva cu inox? Eu mi-am luat o lama si cativa electozi speciali pt inox. Sper sa ma descurc.

Tare aia cu "polizoru" Rollinglaugh

nu iti recomand sa o invelesti in wrap pentru ca de la apa si umezeala ramai foarte rapid fara ea.... lasa sunetul si fa rost de teava subtire(usoara) nu trebuie neaparat inox.Biggthumpup

teaser :
http://www.youtube.com/watch?v=31lUOrtDBy4

Reply

Peste Wrap vin cu doua straturi de banda din aluminiu. Asa am facut galeria la sedan si decatalizatoru, tine destul de bine, daca nu agati cu ea. Trebuie sa luam in considerare si rezervoru care se afla exact deasupra traseului, nu vreau sa ma joc cu focu.

Tiava de 50mm este deja in garaj, 7 metri de Wrap de 2mm am, lama si artificii pt inox mi-am luat, mai trebuie toba finala si sa invat sa sudez in solzi de peste Icon_smile

Sper sa nu trec de 7kg cu tot subansamblu. Oare cat are harghelia stock, 10-12kg ?

Reply

daca ai materialele atunci ok... vedem cat tine wrap-ul cu aluminiu cu ocazia asta ....
lama si artificii = disc de taiat si electrozi ? Icon_biggrin

talanga aia din spate are mai mult de 18-20 kg....

Reply

sudura trebuie facuta "solzi", si aia se face cu flacara nu cu electrod. nu te baga daca nu stii, mie mi-au stricat unii ceva la catback, ziceau ca se pricep... sudura de care ai tu nevoie e un fel de arta, nu poate oricine.
toyboy, ce drak sa se duca la evacuare de la apa, e inox.

Reply

(20-12-2011, 23:46)LIVIU_CTS Wrote: sudura trebuie facuta "solzi", si aia se face cu flacara nu cu electrod. nu te baga daca nu stii, mie mi-au stricat unii ceva la catback, ziceau ca se pricep... sudura de care ai tu nevoie e un fel de arta, nu poate oricine.
toyboy, ce drak sa se duca la evacuare de la apa, e inox.

wrap-ul

Reply

Asa de complicat e de prelucrat inoxu ? Nu-mi trebuie mie solzi, am zis si eu asa, important e sa nu rasufle, ca oircum vin cu Wrap peste si nu se mai vede nimic. Am un metru de tiava in plus pe care pot face probe, si trei grosimi diferite de electrozi, ma gandesc ca conteaza foarte mult ce tensiune dai din transformator. Vad eu dupa ce fac rost de toba.

Reply

pui si final ?
Icon_biggrin

Reply

(21-12-2011, 00:07)LauX_LauX_LauX Wrote: Asa de complicat e de prelucrat inoxu ? Nu-mi trebuie mie solzi, am zis si eu asa, important e sa nu rasufle, ca oircum vin cu Wrap peste si nu se mai vede nimic. Am un metru de tiava in plus pe care pot face probe, si trei grosimi diferite de electrozi, ma gandesc ca conteaza foarte mult ce tensiune dai din transformator. Vad eu dupa ce fac rost de toba.

bah dude, nu e vorba de cum arata pe exterior, e cum arata in interior. o sa ai la fiecare inel de sudura niste cordoane ca ceara topita pe lumanari. numa bun pentru dinamica gazelor. in fine, tu fa cum vrei, insa trebuie inteles ca unele lucruri nu le putem improviza cu rezultate bune. poti sa ai un traseu mai prost decat unul stock cu diametru redus.

Reply

Da normal ca ii trag si un final de inox, ma gandeam sa-i pun unu oval ca sa nu atarne prea mult. Voi ce parere aveti ? Ce imi recomandati ? Am gasit ceva finale ieftine aici:

http://tuningcox.blogspot.com/2010/03/to...sunet.html

Daca bag o tiava in alta voi scapa usor de acele rugozitati care ar putea sa apara la sudura. Daca nu ma descurc o duc la cineva si gata.

Reply

Tu te complici rau mai Laux. Vi cu decat de 2.5" in teava de 2" dupa care intri in toba de 2.5"

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ce sa-i faci, aici trebuie sa te descurci cu materialele pe care le ai.

Finala o iau cu intrare de 53mm ca sa intre frumos asta de 50mm in ea, iar la decat poate renunt.

Reply

Pai o duci mai bine acolo decat aici, eu am dat 50€ pe juma de metru de teava de inox. Te-ai grabit cand ai luat teava, daca mai asteptai poate gaseai de 2.5

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Teava asta am luat-o la ocazie de la un baiat care a renuntat sa si-o mai puna pe masina, altfel dadeam si eu o groaza de bani pe ea. Doi metri de 2,5 nu cred ca gasesc la 1 milion oricat voi astepta.

Reply

diametrul evacuarii nu se reduce. de la mic la mare eventual, nu invers. de ex la un 4-2-1 diametrele cresc in ideea ca volumele de aer insumate sa coincida cu volumul din ultimul segment. altfel e FRANA pe evacuare. nu trebuie sa te descurici asa, oricum, daca nu o poti face tu ia-o gata facuta.

Reply

Galeria din fonta 4-1 ce o am acum pe masina este dotata cu un traseu de 45mm care se mareste oricum in catalizator, toba mica si finala pentru a atenua din sunet. Eu voi folosi 60-50-60 (decatalizator-teava-toba finala), nu cred ca va fi un deficit. Nici nu stiu de ce dezbat toate trebuirile astea aici ca la cat sunt de incapatanat si falit tot asa fac cum mi-am propus. Tre sa iesa ieftin si cat de cat ok, iar daca nu sunt multumit de toata treaba asta nu pierd o avere. O fac in asa fel incat sa nu distrug tobele stock ca si asa sunt noi. Sa nu va inchipuiti ca sudez inoxu direct pe galerie sau pe decatalizator, pun o flansa acolo sa mearga frumos data jos.

Reply

decat sa faci ce ti-ai propus, mai bine megi la o firma sa-ti faci din teava normala, dar macar facuta calumea. nu conteaza ca e inox daca diametrul e variabil aiurea. mai bine tabla dar diametru corect. dinamica gazelor e o chestie foarte fine care iti da peste cap toata munca daca nu o respecti. tot raman la parerea ca decat sa faci ce ti-ai propus, mai bine lasi evacuarea stock.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew