This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

daca aveai hondata, nu-ti mai trebuia ostrich Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Hondata e de doua ori mai scump si nici nu merge pe OBD0.

The following 1 user says Thank You to LauX_LauX_LauX for this post:
  • Toyboy
Reply

nu e ceva conversie de facut?

Reply

astea is valorile standard de geometrie pentru crx?

Reply

(16-03-2016, 11:57)LauX_LauX_LauX Wrote: In sfarsit am reusit sa schimb si bucsele mici de pe spate si sa-mi fac unghiurile si caderea. E bine de tot pe viraje! Icon_biggrin
Acum imi bat capu cu TurboEdit mi-ar prinde bine un Moates Ostrich 2 sa pot programa in timp real.
Intre timp mi s-a ars Sonda de la AFR, ori nu am legat eu bine ceasu ori au iei un lot cu probleme ca a mers bine o saptamana.
Norocul meu e ca mi-o schimba dar dureaza si asta.

Aceeasi problema o am si eu cu AFR-ul...

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

Nu suntem singurii, mai am un prieten care are aceeasi problema, a ars doua sonde la mana doua intr-o luna. Ceasul meu a fost nou, sigilat, sonda lafel numai ca de pe sonda era sters (polisat) codul de producator ceea ce ma face sa cred ca a fost o sonda echivalenta sau dintr-un lot cu probleme. Eu mi-am legat ceasul in loc de casetofon iar in carte scrie ca trebuie pus direct pe baterie cu releu la contact sau buton. Probabil nu primea destula tensiune. Data viitoare fac ca in manual Manualu.

Pentru conversiie am nevoie de alt ECU, harnes de la OBD0 la OBD1 si alta mufa la decou plus Ostrich sau Hondata.

In poza se observa zona de pe harta de unde citeste informatia. Acolo trebuie sa umblu ca sa rezolv problema la relanti.

Reply

cand am luat eu afr-kit parca am gasit multe probleme cu innovate, asa ca am decis sa iau aem. aem foloseste sonda bosch.

Reply

Cam toate folosesc aceeasi sonda Bosch 0 258 017 025 cu 5 fire care vin si pe masinile nemtesti Diesel cu euro 5.

Reply

nu mai gasesc unde mi-am notat dar nemtestile vin cu mai multe coduri de wb. am notat cand vroiam sa-mi fac eu diy

Reply

Si eu tot Bosch aveam, sigilata, fata coduri sterse sau chestii de genul asta.
Am cautat eu sonda pe VAG, costa 450lei. Eu unu asa am gasit-o, dar din US ma ajungea 320lei, asa ca a ramas varianta asta iar acum o astept sa ajunga.
Eu anulasem bricheta si o legasem acolo. Dar acum vreau sa o leg direct pe baterie, cu releu sau buton.
Citisem intamplarea unui tip, ii dadea eroarea 8 (cea care zice ca e sonda defecta) a refacut circuitul direct pe baterie cu releu ca in carte si i-a mers.
La mine nu a vrut sa mearga cand am legat-o la baterie si am incercat sa o calibrez. Deci, alta Icon_biggrin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

La Turda la Drag Racing merge careva ?

Reply

Tu, esti reprezentantul nostru Icon_biggrin

Reply

nu mai, gata Icon_smile

Reply

Mergem la Adancata ma, we love curves, like in a woman Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to DeN1gRator for this post:
  • georgian03
Reply

veneam eu dar merg in ungaria la rally. oricum merg ceva masinarii si de aici.

Reply

Nu reusesc nicicum sa o fac sa steie la relanti din soft, cine imi da ceva informatii cum pot regla axele cu came in asa fel incat sa o pot tabiliza. Cine imi explica si mie care-i scretu cu advance si retard pe admisie si evacuare ?

Reply

nu poti face asta fara dyno. sau poti dar simturile tale sunt subiective
pe scurt: avans la admisie, retard la evacuare. trebuie atins un punct in care cele doua au ambele supape usor deschise, astfel incat fluxul in evacuare sa traga dupa el fluxul din admisie pt o umplere mai rapida a cilindeilor. treaba e destul de stricta, adica cu juma' de grad poti trece de punctul optim si sari din schema, pierzi putere. se poate si pe calcul matematic....viteza pistonului, viteza de ardere a amestecului, gradele arbore/came...e f complicat, am simtit ca-mi ia foc procesorul...
cel mai corect e pe dyno.

da' ce are de nu sta, cum se comporta? e galopanta? urca, coboara? ce face mai exact?

Reply

Pentru cate grade is acolo, eu cred inca sta bine

Reply

ce overlap au camele cu rolele pe 0?

Reply

vezi ca apus ceva filmare mai in spate. zici ca-s de 300' Icon_smile))

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew