This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Arata fantastic buburuza in contextu' de Transalpina Biggthumpup

@kmr: m-am distrat aseara nitel cu BMW-ul prietenei pe ploaie si asflat de doi lei... nu se compara RWD cu niciun FWD la luat viraje cu stil Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Asa e, tractiunea spate e fun dar daca n-avem... Ce sa facem? Ne descurcam cu ce avem Icon_smile

Reply

Tractiunea spate e kamikaze, mai ales iarna... Icon_wink

Luna trecuta am fost pe acolo, nu am reusit sa fac toata Transalpina deoarece nu am putut trece peste niste obstacole (portiuni de drum neasfaltate). Am urcat pe la Novaci si am coborat la Petrila, poate reusesc acum la intalnire sa cobor in Sebes ca vreau sa vin cu Del Solu care-i stock. Icon_razz

Reply

Man, vezi ca joi se anunta un pic de lapovita pe la Novaci. Pe Transalpina e mult mai frig, asa ca s-ar putea sa fie zapada zdravana. Stiu ca pe 14/15 sept. a nins pe Transalpina si s-a inchis circulatia. Uite de acum o saptamana: http://jurnalul.ro/stiri/observator/ning...24255.html

Reply

Or ajuns o parte din stikere pe original. Din pacate sunt noante diferite Icon_sad

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

A ajuns si diferentialu dar nu se potriveste, cred ca mi-au trimis pt SOHC ZC ca nu-mi intra planetarele in el. Tre sa-l trimit inapoi acum Icon_sad

Reply

Nu poti schimba doar capetele planetarelor?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Nu se imbuca cu axele planetarelor mele care sunt mult mai groase fata de cele de ESI, chear daca s-ar potrivi ramane gaura la simeringurile de pe cutie. Planeterele mele sunt de 28 mm iar planetarele care intra in diferential sunt de 26 mm.

Reply

Am vopsit si CRX-u diferentialu e din nou pe drum, sper sa fie bun de data asta.

Reply

Biggthumpup
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Frumos, colegu'! Ca in brosura de prezentare Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

lookin good BiggthumpupBiggthumpup

Reply

Jante the macadam Confused dupa ce l-ai mai vopsit Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

La ce drumuri avem in romania esti ca pe macadam. Vreau sa le trec pe alb candva:

Reply

Chiar ma uitam la ele in pozele cu masina si ma gandeam c-ar fi stat si mai bine daca ar fi fost pe alb Biggthumpup
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

e un cliseu deja, da...noah...gusturile nu se discuta Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am dat cutia jos sa montez diferentialu, vreau sa montez si chiulasa iar pe drum este si un kit de ambreiaj de la Exedy Stage 1 Organic. De data asta sper sa se potriveasca!

Reply

ai planuri cu ea pentru la anu la vreo competitie?

spor la treburi!

Reply

Nu stiu, sa vad cum stau cu timpu liber... Vreau sa finalizez ce am inceput.

Reply

Cine ma ajuta si pe mine cu 10 suruburi pt diferential ? Sunt de 10 cu pas fin si pe dos, lungine 12 mm. De unde le pot comanda ?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew