Se vede dar se si simte la deget, e aproape un milimetru uzura dar merge bine si asa...
Asa era de cand am luat-o, probalil au uitat fetele sa-i schimbe uleiu la timp, ulei prost sau sub nivel...
La mine a mers doar cu V-Power si filtru HKS
Cum se regleaza tachetii ? De unde fac rost de o documentatie ?
Sunt la munca man, nu prea am timp de plaja, deocamdata!
(25-01-2014, 04:28)LauX_LauX_LauX Wrote: Asa si cum rezolv problema ? Camber reglabil ?
da, dar si ala e cu cantec, daca nu iei ceva tzapan gen hardrace... ca sa il reglezi ca la mama acasa va trebuii sa dai ceva gauri in sasiu exact deasupra unde sta el cand masina sta pe sol cu roata montata la presiunea corecta, ... sau poti avea sanse sa-l pui doar pe max ca sa scoti toata caderea pozitiva, dar de acolo nu te vei mai putea juca cu ele...vor fi ambele la maxim si atat.
iar sa le reglezi cu roata demontata mai bine te duci la un chior sa-ti faca unghiurile la masina
eu in locul tau as ramane pe franele stock cu motorul ala... un disc bun, o placuta buna o reconditionare a etrierilor ca sa eviti diferente in franare stanga dreapta si esti ok,
acum tu faci cum vrei
25-01-2014, 17:23 (This post was last modified: 29-01-2014, 03:55 by LauX_LauX_LauX.)
Am inteles! Deci tre si asta atunci. Am luat si setu complet de bucse din poliuretan. Cu FD 4.4 chear acceleraza, acum trebuie sa mai si franez... Ma gandem la niste discuri Zimmerman sau ce stiti de Hawk ?
27-01-2014, 05:00 (This post was last modified: 27-01-2014, 05:08 by Vali_Lj.)
De asemenea depinde cu placute le combini , Un setup de genul discuri Hawk , DBA4000 sau de preferat cu orice disc plin ( fara striatii sau gauri) de buna calitate in combinatie cu placute Carbon Loraine RC5+ ( track/si ceva road frendly) sau RC6 ( doar track si foarte mare atentie la praful ramas pe jante , este coroziv pentru vopsea) .Placutele alea sunt grave rau , bine si pretul (~200 euro setul fata) pare cam mare dar diferenta este imensa fata de marcile cunoscute ( Ferodo ( DS 2500 , 3000 , EBC (yellow , red ) etc) oferind performante similare producatorilor de placute orietate catre track ( Project Mu este un exemplu). Din tot ce am citit / vazut pana acum rezumatul este asta : cu cat le incingi mai tare cu atat franeaza mai brutal , la rece ofera o franare la fel de buna precum seriile super sport/trac de la marcile comerciale cand se incing plus o durata de viata mai mare fata de seriile comerciale. In irlanda sunt foarte populare iar pentru asta pretul a scazut destul de mult. http://www.murraymotorsport.ie/t/product...up-n/honda
( surse : RallyForum , Civiclife, Civinfo , itr-dc5 , K20 forum , Type R owners , + cele non honda 306 , Vx220 cu masini de competitii auto)
Eu am comandat si cred ca au si ajuns placutele Nissin Street pentru fata iar pentru spate Nissin OEM sper sa mearga bine cu zimmerman sau sa iau niste ATE pline si gata !? Pana acum sunt singurele discuri pe care nu am reusit sa le descentrez. Brembo nu mai iau niciodata! Discuri Nissin OEM oare unde gasesc ?
Eu am aceeasi combinatie ATE pline cu Nissin street fata si Nissin OEM spate. Nu am reusit sa le aduc la temperaturi foarte mari pana acum , dar franarea cu acest setup + potenza RE002 momentan este ireala. Mai trebuie sa schimb ecu-ul de la ABS cu cel de ek9 si am rezolvat ce aveam in cap la acest capitol.
Discuri nissin nu stiu daca se gasesc dar iti recomand daca reusesti sa gasesti pe cele de la Mountain http://www.nishioka-mountain.co.jp/engli...oduct.html
Un timp au avut cei de la Euro07.ro dar nu mai importa decat foarte putin de la producatori japonezi.
Merci de info! Am mai gasit si ceva OMP dar nu vreau sa ma arunc la chestii necunoscute, civicu pe care l-am avut a fost cobai din punctul asta de vedere, nu vreau sa fac experimente si pe CRX Pe Del Sol am pus discuri noi Brembo iar dupa o franare de urgenta le-am descentrat. HERTH+BUSS am avut ultima oara pe Sedan cu placute Akebono si am fost foarte multumit.