This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

zc-urile, is mai zgomotoasr de fel, ai masurat camele ca sa vezi daca au uzura sau doar la ochiometru ?

E85 scrie pe tine Icon_biggrin

spor la plaja Icon_wink

Reply

Se vede dar se si simte la deget, e aproape un milimetru uzura dar merge bine si asa...
Asa era de cand am luat-o, probalil au uitat fetele sa-i schimbe uleiu la timp, ulei prost sau sub nivel...
La mine a mers doar cu V-Power si filtru HKS

Cum se regleaza tachetii ? De unde fac rost de o documentatie ?

Sunt la munca man, nu prea am timp de plaja, deocamdata!

Reply

vezi ca ai sub capota spec-urile Icon_wink

Reply

Am uitat sa zic ca am facut rost si de fuzete de VTI complet cu etrieri si discuri, trebuie sablate, vopsite si montate.

Reply

de VTI sau de VT ?

Reply

De pe Del Sol, sper sa se potriveasca. Bratele din spate tot de Del Sol sunt. Daca nu ma insel sunt putin iesite spre exterior.

Reply

del sol are 262 deci de vti .... asteapta-te la o cadere pozitiva grava.... sa nu zici ca nu ti-am spus

Reply

Asa si cum rezolv problema ? Camber reglabil ?

Reply

(25-01-2014, 04:28)LauX_LauX_LauX Wrote: Asa si cum rezolv problema ? Camber reglabil ?

da, dar si ala e cu cantec, daca nu iei ceva tzapan gen hardrace... ca sa il reglezi ca la mama acasa va trebuii sa dai ceva gauri in sasiu exact deasupra unde sta el cand masina sta pe sol cu roata montata la presiunea corecta, ... sau poti avea sanse sa-l pui doar pe max ca sa scoti toata caderea pozitiva, dar de acolo nu te vei mai putea juca cu ele...vor fi ambele la maxim si atat.
iar sa le reglezi cu roata demontata mai bine te duci la un chior sa-ti faca unghiurile la masina Icon_wink

eu in locul tau as ramane pe franele stock cu motorul ala... un disc bun, o placuta buna o reconditionare a etrierilor ca sa eviti diferente in franare stanga dreapta si esti ok,
acum tu faci cum vrei

Reply

Am inteles! Deci tre si asta atunci. Am luat si setu complet de bucse din poliuretan. Cu FD 4.4 chear acceleraza, acum trebuie sa mai si franez... Icon_wink Ma gandem la niste discuri Zimmerman sau ce stiti de Hawk ?

Reply

si eu as fi luat zimmermann dar nu erau pe dimensiunile mele.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Ma io nu prea am auzit lucuri bune de zimmerman, știți altceva?

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reply

eu am auzit de bine, acum ca la multe, depinde cine isi da cu parerea.

Reply

De asemenea depinde cu placute le combini , Un setup de genul discuri Hawk , DBA4000 sau de preferat cu orice disc plin ( fara striatii sau gauri) de buna calitate in combinatie cu placute Carbon Loraine RC5+ ( track/si ceva road frendly) sau RC6 ( doar track si foarte mare atentie la praful ramas pe jante , este coroziv pentru vopsea) .Placutele alea sunt grave rau , bine si pretul (~200 euro setul fata) pare cam mare dar diferenta este imensa fata de marcile cunoscute ( Ferodo ( DS 2500 , 3000 , EBC (yellow , red ) etc) oferind performante similare producatorilor de placute orietate catre track ( Project Mu este un exemplu). Din tot ce am citit / vazut pana acum rezumatul este asta : cu cat le incingi mai tare cu atat franeaza mai brutal , la rece ofera o franare la fel de buna precum seriile super sport/trac de la marcile comerciale cand se incing plus o durata de viata mai mare fata de seriile comerciale. In irlanda sunt foarte populare iar pentru asta pretul a scazut destul de mult. Icon_smile
http://www.murraymotorsport.ie/t/product...up-n/honda

( surse : RallyForum , Civiclife, Civinfo , itr-dc5 , K20 forum , Type R owners , + cele non honda 306 , Vx220 cu masini de competitii auto)

Reply

Eu am comandat si cred ca au si ajuns placutele Nissin Street pentru fata iar pentru spate Nissin OEM sper sa mearga bine cu zimmerman sau sa iau niste ATE pline si gata !? Pana acum sunt singurele discuri pe care nu am reusit sa le descentrez. Brembo nu mai iau niciodata! Discuri Nissin OEM oare unde gasesc ?

Reply

Eu am aceeasi combinatie ATE pline cu Nissin street fata si Nissin OEM spate. Nu am reusit sa le aduc la temperaturi foarte mari pana acum , dar franarea cu acest setup + potenza RE002 momentan este ireala. Mai trebuie sa schimb ecu-ul de la ABS cu cel de ek9 si am rezolvat ce aveam in cap la acest capitol.
Discuri nissin nu stiu daca se gasesc dar iti recomand daca reusesti sa gasesti pe cele de la Mountain http://www.nishioka-mountain.co.jp/engli...oduct.html
Un timp au avut cei de la Euro07.ro dar nu mai importa decat foarte putin de la producatori japonezi.

Reply

Merci de info! Am mai gasit si ceva OMP dar nu vreau sa ma arunc la chestii necunoscute, civicu pe care l-am avut a fost cobai din punctul asta de vedere, nu vreau sa fac experimente si pe CRX Icon_wink Pe Del Sol am pus discuri noi Brembo iar dupa o franare de urgenta le-am descentrat. HERTH+BUSS am avut ultima oara pe Sedan cu placute Akebono si am fost foarte multumit.

Reply

Am pus mana pe niste pistoane forjate de B16 si anume SRP cu segmenti JP cu tot cu bolturi Happy

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

bine, bine, dar vrei sa treci pe turbo sau ce?

Reply

Nu stiu ce sa zic, iau un mm din chiulasa sau pun turbo Icon_smile
Maidegraba le-as da la schimb pe niste pistoane pt ZC Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew