This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Azi am apucat sa curat chiulasa, m-am chinuit putin cu calamina de pe evacuare. Cam asa arata acum:

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

A inceput distractia

Reply

In proces de desfasurare:
Admisia e aproape gata, urmeaza evacuarea, dar pentru asta trebuie sa dau jos galeria.

Reply

laux, mie nu-mi place DELOC cum arata pe la ghidurile de supape. nu e bine, ai multe planuri, unghiuri, trebuie sa fie mai fluid si simetric.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Am facut frumos si pe acolo cu niste pietre minuscule dar nu am mai apucat sa fac poze ca m-a prins ora 3 noaptea. Ma duc sa dau galeria jos.

Reply

Gata chiulasa, m-am apucat si de intake, munca de chinez batran.

Reply

Gata cu intake-u am trecut la valve, iar m-a prins dimineata! Icon_smile

Reply

Oglinda Icon_biggrin

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Oglinda oglinjoara, care-i cea mai frumoasa valva din tara Icon_razz

Am faramat o bormasina si un prelungitor fexibil si mai am inca 8 valve de facut. Icon_sad

Mi-au ajuns si simeringurile. Am pus ochii si pe o garnitura izolanta:

Reply

daca si merg precum arata e chizda Icon_biggrin
vezi la garnitura aia sa nu-ti trebuiasca ceva surub-uri mai lungi, cu ocazia asta, pune si la TB Icon_wink

Reply

Buna treaba ai facut.
Ce marca sunt simeringurile?

Reply

La intake suruburile sunt suficient de lungi in schimb la TB ar trebuii altele, oricum nu am gasit garnitura pt ZC numai daca ma pun sa-mi fac una. Din ce material or fi garniturile astea? Ma gandeam sa caut niste teflon.

(09-03-2013, 10:05)maruta Wrote: Buna treaba ai facut.
Ce marca sunt simeringurile?
Supertech sunt simeringurile.

Reply

Cine ma ajuta si pe mine cu niste calcule ? Cat pot sa iau din chiulasa ca sa fie bine ?
Normal ZC-urile lucreaza la 9,5:1 si ma gandeam sa-l urc pe la 11:1 daca se poate, sau e prea mult ?
Ca sa ajung la o compresie de 11 tre sa iau 1.5mm (0.06in) din chiulasa ceea ce mi se pare forte mult.
Cel care imi reftifica chiulasa imi recomanda sa nu iau mai mult de 0.6mm (0.023in) din chiulasa si cu garnitura stock de 1.2mm (0.48in) voi avea o compresie de 10:1. Sa o las asa si sa caut o garnitura mai subtire ?

Calculator

Reply

Trebuie sa iei in calcul si ce distanta ai intre valva si piston si in functie de aia poti sa iei o decizie cati poti plana din chiuloasa. Si nu e neaparat nevoie sa planezi atat din chiuloasa ci poti folosi o garnitura de chiuloasa mai subtire.

Reply

gandeste-te ca cu o garnitura subtire tre sa ai blocu perfect si la cea mai mica urcare de temperatura ai risc maxim.

Reply

Cine vrea simeringuri ca nu mi se potrivesc mie imi trebuie de 6.6mm am comandat gresit. Icon_sad

Reply

A venit garnitura, pe roz Icon_smile

Reply

sa ne povestesti daca iti ajung suruburile Icon_wink

Reply

Le prelungeste el cumva Icon_smile

Sent from my N4

Reply

Salut baieti, m-am intors... pe forum nu in tara Icon_smile
Imi cer scuze pt pauza mea lunga dar mi-am uitat parola...
Imi pare rau ca nu am reusit sa ajung la intalnire Icon_sad

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew