This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Gatita Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

da da.
zi-mi si mie cum sunt rs-r urile ca de un secol vreau sa iau si eu. am gasit la noi la 100 euro bucata si vreau sa ma var in schema.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

gigea Icon_smile o prind bine jantele.
ce n-as da sa am si eu garaj Icon_sad

Reply

Ptiu, sa n-o deochi, ca frumoasa îi!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

(10-02-2013, 10:35)LIVIU_CTS Wrote: da da.
zi-mi si mie cum sunt rs-r urile ca de un secol vreau sa iau si eu. am gasit la noi la 100 euro bucata si vreau sa ma var in schema.

Ia cu incredere ca sunt peste multe anvelope de strada pot spune ca sunt la nivelul unui semi slick. Pereti laterali sunt foarte tari iar buza ce e in contact cu asfaltul este foarte moale deci e perfect pt viraje de precizie. Mai multe iti voi spune la vara. Pana acum stiu ca pe ploaie si la rece nu-s cine stie ce.

(10-02-2013, 12:59)kinky_boy Wrote: gigea Icon_smile o prind bine jantele.
ce n-as da sa am si eu garaj Icon_sad

Am schimbat usa si am pus tavan fals. Imediat dupa ce am terminat de gletuit mi-am bagat masina si am inceput sa mesteresc la ea. E fain ca langa am centrala care este pe lemne si e foarte cald. Mai tre sa izolez usa cu niste polistiren si pot lucra mai lejer. Panoul cu neoane l-am pus strategic, bate exact pe motor cand deschizi capota Icon_wink

Reply

dap, asta e motivul pt care la un moment dat o sa ma mut. am curte, n-am garaj.

Reply

Pai fa-ti unu daca ai curte... Ridici patru stalpi pui o tabla si gata... Macar nu ninge si nu e batuta de soarele...

Reply

e o vila , 3 apartamente, nu pot sa iau lumina aluia de jos Icon_sad

Reply

A iesit o raza mica de soare si am scos-o repede la o sesiune foto pana nu se pune prafu.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

faina scufitza Icon_biggrin
mi se pare mie sau iti tre o buza mica pe fata ?

Reply

O am dar am dat-o jos, defapt a picat... Icon_razz

Reply

Am gasit cilindri de slefuit pt biax electric.
Incurand va incepe distractia.
Orice informatie e bine venita.

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Pai ce te apuci sa slefuiesti?
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

daca poti intra in legatura cu cineva care are un laborator de tehnica dentara, poti sa-l rogi sa-ti imprumute un micromotor ot asta. biaxul ala e o antichitate. ai freze ed duritati diferite, pietre, filturi de slefuit si paste. daca nu, hai la cj in vara la o poveste si le facem impreuna Icon_smile)

Reply

Merge si cu un biax electric cu prelungitor flexibil, la asta poti pune si piese minuscule de care nu cred ca am nevoie. A facut in preten si i-a iest destul de bine. Oricum din cate am inteles polish trebuie facut doar in intake, camera de ardere si evacuare. Acolo unde se face amestecu benzina-aier tre sa existe ceva rugozitate. Daca ma insel va rog sa ma corectati.

Reply

polish se face doar in evacuare, in admisie tre sa existe rugozitate, altfel exista riscul ca benzina sa nu atomizeze bine.

pretenu banuiesc ca e turbo si acolo nu conteaza Icon_wink

Reply

mai, am pus un link in care se spune ca nu e important luciul ci forma. polish dai daca ai nervi si vrei tu sa fie perfect insa nu influenteaza dinamica.

Reply

Probabil luciul e mai mult pentru depuneri...

Reply

eu ma refer la intake.

Reply

luciu la admisie e fail total

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew