This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

mah, tu ai prins ceva filiera de ciorditori de chestii rare? Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

(03-07-2012, 15:35)DeN1gRator Wrote: Le-ai dat jos de pe masinile ce le aduci sa le vinzi Icon_razz

Te-ai prins... Le chelesc si le dau cu cat le-am luat... Ce, nu-i bine ?
Nu-mi trebe mie sa ma imbogatesc din treaba asta...

Reply

Si cat vrei pe finala si suspensii? Se potrivesc pe eg3?

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Le-am si montat pe CRX... Icon_cool

Reply

Bravo, am incercat si eu...ziceam ca poate te pacalesc sa le vinzi Icon_smile) baga poze si filmulet eventual cu evacuarea Icon_wink

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Evacuarea am dat-o jos provizoriu ca setez masina stock pt RAR, incerc sa o inscriu...

Reply

Arunca-i, bre, un rollcage inauntru si incearca s-o bagi ca masina de competitie. Am auzit ca se practica si te scapa de multe batai de cap.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Da dar trebuie absolut tot omologat... scaune, centuri, rollcage etc. Daca nu reusesc o as incerc si asa.

Reply

du-te mah, tu ai vazut ce "omologati" sunt aia in coasta?
rollcage sudat....tot felu de avioane

Reply

sa-mi dai adresa sa-ti trimit pachetulIcon_wink

Reply

Drool

Zaharia Mihai Laurentiu
Com. Carasova, Nr. 293A;
Jud. Caras-Severin;
C.P. 327065
Romania.

Si eu am nevoi de un numar de cont... Icon_wink
Acum licitez si la o galerie 4-2-1 sa fie totu complet.

Reply

maine pleaca pachetul spre tine te anunt cand il pun Icon_wink

Reply

a plecat cadoul prin PRIORIPOST
cand ajunge dai un semn sa iti explic care-s butoanele Icon_wink

Reply

nu mai folositi nimic ce e legat de posta romana. ultima data am asteptat o recomandata (livrabila in 24 ore) 3 zile!!!!! apoi o scrisoare livrata normal o saptamana...., astia-s parintii mei care se adapteaza greu la alternative, voi nu va torturati singuri Icon_smile

Reply

la SP folosesc serviciul national de posta cel mai eften si sigur .... speram ca si aici la fel

Reply

aici nu e man, am patit-o eu de cateva ori nu auzi? e ceva tactica sa desfiinteze serviciul pt o preluare cat mai ...ieftina.

Reply

(17-07-2012, 18:04)Toyboy Wrote: la SP folosesc serviciul national de posta cel mai eften si sigur .... speram ca si aici la fel

+1, dar la jermanea...dhl'n'shit e scump rău

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Acuma daca a venit USL-ul la putere o poate lua Vantu pe bani putini Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Ma nu ai voie cu politica, iti dau warn Icon_biggrin...si Vantu e in puscarie.

Ma eu sunt destul de multumit de Posta Romana, trimit zilnic cel putin un colet de cca 1 an, cam in 2-3 zile ajunge oriunde in tara.

Reply

Posta Romana este o enigma. Iti pot ajunge trimiterile mai repede decat te astepti, dar risti in multe cazuri sa dispara pur si simplu. Regula este sa pui cu confirmare de primire.

Eu am primit odata din Franta o scrisoare si expeditorul uitase sa puna timbre. Si tot am primit-o. Icon_wink

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew