This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Ma gandeam ca in miscare face o presiune mult mai mare daca trag din ambele parti, oricum chestia asta e provizorie, pe viitor prizele vor raci discurile iar pentru intake voi anula o semnalizare, defapt o muta in pozitie langa far.

Reply

Laux tu mai vii la intalnire? Am scris si pe threadul dedicat dar nu dai nici un semn, sa ma anunti te rog azi daca te-ai razgandit sau daca mai vii, trebuie achitat neaparat avansul azi.

Reply

Cum ai reusit sa faci prizele de aer asa de bine definite , cum ai facut matrita ?

Reply

matrita e simplu de facut, important e ca piesa copiata sa fie buna.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

gaura putin mai mare in priza si zici ca e din fabrica Icon_biggrin

Reply

Ma gandesc ca prizele pt racirea discurilor sunt utile doar daca folosesti masina pt. track. Am i wrong?
Intentionez sa fac si eu o priza de aer pt intake dar n-as vrea sa gauresc bara. Laux studiaza o bara de EJ9 si hai cu o solutie. thnx
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

Reply

e utila daca esti amator de trasee virajate, nu neaparat track.

Reply

se vede cine-i fetitza lu tati !!!!!!!
lucri, lucri nu te poti abtine ai? frumoasa ideia cu racirea discurilor dar un radiator pt ulei cand intra in calcul?

Reply

Ba cine mi-a schimbat poza de la Avatar ?
Vai si ce m-am chinut sa pun ambele masini in fereastra aia mica...

Gata am rezolvat !

Reply

Scuze ca ti-am dat de lucru Laux Icon_razz
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Traba cu racirea discurilor am ochito si eu de mult Icon_biggrin chiar de dinainte sa iau masina am dat de poza aia de pe Honda Tuning Icon_biggrin

Reply

nu cred ca-i trebuie lui Laux nici una din raciri....adica nu cred ca foloseste masina intr-un mediu atat de ostil si nu are ceva placutza care sa necesite o racire aditionala ....

Reply

Reply

Happy Abea astept sa ajunga si la mine Happy

Reply

Reply

da pe bani cum ai pus mana? Icon_smile))

Reply

Repede sa nu vadă ceilalţi Icon_wink

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

Pai da si tu mai multe detalii de unde cum cat? Icon_smile

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Secret, oricum nu-s noi! Am mai facut rost de niste piulite Rays Dura-Nuts standard:

http://www.rays-msc.com/html/rays_gear.html

Reply

Le-ai dat jos de pe masinile ce le aduci sa le vinzi Icon_razz

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew