This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´90 HONDA CRX 1.6I 16V RED (ED9)

Stai pe fundul tau ca apuci de bagi bani multi care nu o sa-i mai recuperezi.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • magos
Reply

ce-ai mane ? te manca-n cur ? n-ai pe ce da banii ?

Reply

Biele, pins, rods, ECU... You name it! Adauga si un motor de backup, in caz ca primu' face plici...
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Gargauni pe creier, va zic eu.
Las-o asa.
VTEC-ui VTEC, turbo-ul e turbo.
Things will never be the same no more Icon_wink

Reply

O facut prea multi bani in Brazilia si acum ii rup buzunarele.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Laux, daca te strang banii, am io niste saci de plastic. Rezolvam. Culc banchetele la Civic si inghesuim acolo. Ne descurcam, nu te impacienta!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Gata m-am potolit, nu mai pun niciun turbo... dar nu se stie niciodata Icon_razz
Mi-am luat arcuri cu tot cu telescoape OEM de la dezmembrari, stopul de frana din mijloc (cam rar), un far pt faza lunga ca il aveam ciobit (asa am luat-o) si un set de jante de CRV pt iarna. Deci ramane oarecum stock Icon_wink
Faru l-am montat, urmeaza stopul de frana pt care tre sa trag fire, probabil ma conectez undeva prin porbagaj ca instalatia mea nu-i prevazuta cu fir si nici nu-i data gaura in caroserie.

Apropo de jantele OEM de pe EK9 sunt facute de Enkei si au 7.2kg pe langa cele de CRV care au 7.5kg ambele sunt j6 si ET50. Trebuie sa cantaresc si fuzetele de pe CRX (242) sa vad cat am pus Icon_smile Cele de VTI (262) stiu ca au 17kg bucata.

Reply

Daca nu mai vrei turbo, poti alege compressorul Icon_biggrin
Era un EJ la noi in tara cu un compressor Eaton de pe SLK dar nu am mai vazut noutati de cand a spus ca nu ii mai face presiune cand intra VTECul.

Sent from my iPad Retina using Tapatalk

Reply

la noi nu avem bine puse la punct motoarele N/A din punct de vedere electronic si vrem turbo si compresor !

PS : sa nu se inteleaga gresit, cum ca nu am stii sa le facem sa mearga !

Reply

Un turbo nu foarte costisitor Icon_smile))

Sent from my iPad Retina using Tapatalk

Reply

Ala e turbo de epilator Icon_smile)

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

masinutza arata si merge perfect!
face legea pe coastele de la Resita Biggthumpup

Reply

stiam eu ca brazilianu nu se joaca degeaba Icon_wink

Reply

Ieri am montat suspensia fata la Del Sol, mai am doua bucsi la bara stabilizatoare si e finalizată iar azi m-am apucat de reconditionat jantele de CRV.
Mâine poate ma apuc sa montez si bucsele din poliuretan pe CRX ca sa pot sa-mi fac unghiurile de fugă si cădere.

Reply

Saptamanile astea o iau si eu de coarne cu suspensia :-s i'm so afraid Icon_smile)

Reply

Ce suspensie ai pus LauX_LauX_LauX ?

Reply

eu zic sa testati inainte mai multe masini cu suspensii diferite si apoi sa va faceti o idee Icon_wink

Reply

Eu una raman pe stock pentru moment Icon_smile Nu inlocuiesc amortizoarele inca Icon_smile
Asa ca am masinile voastre la dispozitie sa ma joc si observ.

Reply

Bla, bla mult. Eu vreau sa aflu ce si-a pus LauX pe masina si cum se simte suspensia.

Reply

Mi-am luat de la dezmembrari alte telescoape OEM si arcuri aproape noi stock ceva de la Suplex
Eu sunt multumit, a crescut comfortu, dau prin gropi cu ea... Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew