This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

prietene, pune si tu un ban deoparte si cumpara un aparat foto Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(29-10-2011, 01:05)LIVIU_CTS Wrote: prietene, pune si tu un ban deoparte si cumpara un aparat foto Icon_biggrin

de ce ? sa rada lumea de mine ca nu stiu sa vopsesc, Icon_lol, daca nu ma grabeam era treaba buna, dar eram mai ofticat acum ca oricum imi strica treaba protectia capotei, asa... plm daca mai am timp sa il revopsesc bine, daca nu nu, ....si asa ma gandesc ca nu am facut bine ca l-am vopsit acum la RAR o sa faca bietii Icon_yikes, si nu prea vreau sa vada b16 in loc de d16

o poza
[Image: img0030xl.jpg]

Frumos apusul...
Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

faza zilei : placutele de frana de CTR EP3 /S2000 & 300mm au suprafata de franare mai mica decat cele de EK4/EG6 & 262mm.....HA............HA.............HA

PS : probat azi pe propie piele Icon_wink

bun cu pozele, fa la masina din mai multe unghiuri, acum detaliile alea ce nu trebuie sa se stie le omiti si tu Icon_wink
suprafata mai mica nu e o problema daca intrebam fizica pt ca forta de franare se aplica la o raza mai mare (dif de aproape 40 mm). acolo se opreste mai repede, ai nevoie de forta mai mica si se poate si cu suprafata mai mica.

(04-11-2011, 23:30)LIVIU_CTS Wrote: bun cu pozele, fa la masina din mai multe unghiuri, acum detaliile alea ce nu trebuie sa se stie le omiti si tu Icon_wink
suprafata mai mica nu e o problema daca intrebam fizica pt ca forta de franare se aplica la o raza mai mare (dif de aproape 40 mm). acolo se opreste mai repede, ai nevoie de forta mai mica si se poate si cu suprafata mai mica.

da Liviu ,dar cred ca intervin si alti factori in tot ce inseamna franare mai buna.
pistoanele sunt de acelasi diametru, totul la fel, ca si la EK4/EG6 doar ca etrierul S2000 permite disc de 300mm.
puteam sa pun disc de 297mm adaptador si etrier dublu piston de Legend, dar ce castigi in franare pierzi in greutate, etc

pai atunci e clar. poti pune un disc mai mare, un distantier la etrier si gata upgrade-ul la frana. oricum, frane supradimensionate nu prea inteleg decat la masinile astea noi care au sute de kile peste tona. la cartoanele noastre e ok si cu niste dubluventilate si furtune schimbate.

O fi suprafata mai mica dar e discul mai mare, plus ca un disc cu o suprafata mai mare se incalzeste mai greu decat unul mai mic. E diferenta mare de la discuri de 260 la 282 daramite de la 260 la 300.

(05-11-2011, 00:46)yulasinio Wrote: O fi suprafata mai mica dar e discul mai mare, plus ca un disc cu o suprafata mai mare se incalzeste mai greu decat unul mai mic. E diferenta mare de la discuri de 260 la 282 daramite de la 260 la 300.

in general ramane o banda a discului nefolosita inspre interiorul lui, acea supafata inseamna material in plus, la mine partea aia nu exista, este folosita impreuna cu gaurile din ¨nucleu¨discului pentru o mai buna racire...

pentru solicitari intense discurile cu diamentru mai mare sunt mai bune pentru ca se in calzesc mai greu, cum spuneam cu cat creste raza de aplicare a fortei de franare pe disc, cu atat forta de apasare e mai mica. asta se traduce prin temperatura mai redusa pentru aceeasi franare. chiar daca ai ceva "fier" in plus care iti creste masa inertiala, franarea e mai eficienta la o utilizare intensa.

chiar nu vad necesar material in plus cand poti sa-l racesti mai bine .... in fine, am vrut sa trec pe etrieri de S2000/EP3 si disc de 280 si nu prea imi place ce am vazut, in exteriorul discului imi raman 3 mm de ¨buza¨nefolositi, pe cand la sistemul actual nu ramane nimic placuta acopera perfect suprafata discului.... deocamdata raman asa, am sa trec la o pompa de frana mai mare si fara servo, un regulator de presiune si alte placute .

D-ul pleaca in insule
[Image: 050bs.jpg]

[Image: 052ejr.jpg]

o poza cu vopseaua

[Image: 047op.jpg]

scuzati admisia, Icon_biggrin deocamdata ramane acolo pana o sa sune evacuarea ceva mai mult ....

exact la aia ma uitam si incepeam sa am un zambet tot mai larg. asta da admisie directa Icon_smile)

Unde pleaca D-ul in Ibiza Icon_biggrin

Arata bine capacul de aici Icon_cool

(07-11-2011, 01:35)yulasinio Wrote: Unde pleaca D-ul in Ibiza Icon_biggrin

Arata bine capacul de aici Icon_cool

da, de acolo e ok Icon_biggrin
D-ul pleaca in Tenerife si va fi montat pe un 4ª

pacientul Icon_biggrin

[Image: 20111010102309.jpg]

LOOK ALIKE Icon_biggrin

nice!!!
nu pot sa nu remarc cata vizibilitate ai in masina asta, nu mai zic nimic de astea noi Icon_smile

(08-11-2011, 12:39)kinky_boy Wrote: nice!!!
nu pot sa nu remarc cata vizibilitate ai in masina asta, nu mai zic nimic de astea noi Icon_smile

hahaha, bine zis mane, deficare data cand merg cu altceva zici ca sunt intr-o celula fara vizor
din cate stiu preludele 3ª gen, are putin mai multa vizibilitate Biggthumpup

azi am schimbat uleiul la atelierul unui amic, am pus Liqui Moly MoS2 10w40, .... omu pur si simplu a ramas masca la vederea culorii uleiului....aici lumea nu prea a auzit de marca asta Icon_biggrin

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew