This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

asaaa, meanwhile in Spain    

noul model CRX amfibie

The following 1 user says Thank You to bgdsta for this post:
  • Toyboy

ai cedat psihic?
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

The following 1 user says Thank You to LIVIU_CTS for this post:
  • Toyboy

(09-05-2014, 16:09)Toyboy Wrote:
(09-05-2014, 15:30)Tomi Wrote: majoritatea sunt masini cu 600.000 km si au in bord 85.000 Icon_smile

deci 2.0TDI 170 intre ce ani, sa stiu ce caut Icon_wink

asta ca de plan B, deocamdata civic-ul 1.6 conduce detasat in alegeri

din gama asta ziceam, common rail nu PD. in fine eu asa ceva o sa iau, din tara direct inmatriculata. apoi daca trebe' aducem motorul la 0 km nu-i stres.

http://olx.ro/oferta/audi-a4-2009-ID1OtA...a2cb8dfd2f

The following 1 user says Thank You to Tomi for this post:
  • Toyboy

man , tu ai avut parca la un moment dat un EP diesel? cum te-ai gasit cu el?

vad ca e facut in colaborare cu Opel si merge pe Bosch Motronic. au aceelasi motoare, Isuzu 4EE2 CDTi.

(16-05-2014, 09:49)Tomi Wrote: man , tu ai avut parca la un moment dat un EP diesel? cum te-ai gasit cu el?

vad ca e facut in colaborare cu Opel si merge pe Bosch Motronic. au aceelasi motoare, Isuzu 4EE2 CDTi.

nu-l mai am, mi-a placut foarte mult sasiul si suspensia sport, mai putin calitatea asamblarilor si cutia mai delicata, in rest motorul bullet proof, doar blocul motor e acelasi ca si cel de Opel, chiulasa e diferita.

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • Tomi

da, Opel au tot eu mers pe Isusu si in generatiile mai vechi si s-au comportat bine motoarele si la batranete.

da ce probleme avea la cutie?

intreb deoarece se gasesc pe aici la preturi de nimic si am una alta de la R care s-ar putea pune sus Icon_smile

http://www.autoscout24.it/Details.aspx?i...56&asrc=st

destul de fragile, ca sa zic asa, asta era ok... inainte de a o lua am probat vreo 4-5 din care doar 1 nu avea probleme...
in general treptele intra mai greu, marsarier-ul la fel, probabil nu au vazut schimburi de ulei in cutie prea des, cu toate ca unui var patit cu aceasta problema dupa ce am pus mtf3 in cutie si schimbat lichid ambreiaj+aerisit nu am vazut imbunatatiri !

am vazut si eu unul in 2800 din 2005 cu 100k

bai a aparut un specimen pe forumu alalt
lucreaza la HONDA, sa consemneze cineva ca asta tre pastrata Icon_smile)
auz :
Banuiesc , ca tu pe crx ai 1.6 ( 16 valve ) .
Pe ala nu prea poti face modificari ... adica ceea ce stii si tu sa faci pe un motor aspirat aia pot sa iti zic Icon_wink) in rest de v-tec nu stim absolut nimic Icon_wink . adica din modificare care am facuto eu pe crx ( este doar o simpla magie sa zic asa ) si ceea ce stiu este ca modificarea ce am facut solicita cu 50 % mai mult fata de cum a iesit din fabric . ( Blocheaza V-tec-ul pe deschis la jumate cand sta la relantiu , isi va face efectul dupa ce motorul trece de 70 , 80 de grade posibil sa fie nevoie si de un radiator mai mare , doar ca la crx au fost modificat si parametrii , planetare ( le rasucea din cauza cuplului ) si inca ceva ( motorul era de 1.7 V-tec de pe civic intre 1999 - 2004 ) si cam asta e farmecul gandestete ca fiecare ( kg ) ii da 1 ,2 cai Civicul are 1400 1500 kg , iar un Crx nu trece de 1 tona Icon_wink sau are 1.100 , 1.200 . Deci modificarile ce nu vreau sa le pun publice sunt , parametrii motori , v-tec-ul deschis permanent Icon_wink .

V-tec-ul il blocasem pe trei sferturi deschis si se simtea enorm de mult , si parametrii trebuie sa il intreb pe un tovaras ce parametriii a facut ( se simtea o trepidare nu prea insistenta " ca si cum ar merge 2 cu 2 pistoane " ) si in rest au ramas piesele stock Icon_wink , galeria de evacuare a fost facuta de mine din tabla si ceva teava , un set de galeria de evacuare , filtru sport conic cu conducta de fibra . mai am o singura imagine cu masina dar din exterior ( stii cum arata ) Icon_wink)

deci n-ai cum ... vorba aia, mare ti-e gradina doamne!

ce bine ca forumu nostru e mic si n-avem trolli din astia Icon_smile

Rollinglaugh traiane, adu-l trai-ti-ar si aici ca mie dor sa mai bat si eu penisu de cineva Rollinglaugh auzi vtec deschis la jumate pe relanriu. vreau sa-l cunosc pe asta Icon_smile))))

Bai, baiete, ma dor firele de par!
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

e o cacialma. omu' face doar misto ....

nu cred Tomi !
ne tre si d'astia sa ne mai amuzam nitel ... nu ca am fi noi aia de la Spoon, dar na, omul e haios tare !

ce ii scriu si ce-mi raspunde Icon_smile)

StiXy212 Wrote:
Toyboy Wrote:salutare mane,

lasa-i in pace, asa e forum-ul plin de trolli, care mai de care mai invidiosi Icon_wink
habar nu au cu ce se mananca si isi dau cu parerea ca 120cp/l ca honda ca nu stiu ce ...

iti scriu ca si eu sunt pe calea de a-mi tuna crx-ul si am ramas undeva la 200cp si nu mai stiu ce si pe unde sa mai modific.
i-am pus filtru de aer sport de la k&n, esapament sport cu finala sport, am urcat-o in 9000 rpm cu ajutorul unui cip in calculator, i-am mai dat si benzina in plus, aer are, scanteie buna ii vine, i-am pus niste cabluri albastre si bujii NGK .... si cam atata
pe dino mi-a dat 197cp
ce sa ii mai fac ?

mersi si respect

Pai tu pe masina ai 1.6 16 valve nu ?
daca ai vetec ( blocheaza v-tec-ul pe deschis ) daca ai 16 valve .... e mai complicat ca pe valve nu am facut dar ma pot interesa ce te-ar putea ajuta Icon_wink ( am acces la baza de date la munca " lucrez la reprezentata honda " si ma pot uita si pot intreba pe niste prieteni ce iti poate da caiii Icon_wink , ca si mie mia modifcat parametrii un batran daca ma crezi Icon_biggrin Icon_wink) de 59 de ani Icon_wink)
iti voi lasa mesaje , si imi cer scuze ca nu iti pot da acum raspunsuri concrete .

alt raspuns dat altui coleg :

e foarte simplu ... Icon_wink) banuiesc ca stii cum si cam ce face acel Vtec Icon_wink https://www.youtube.com/watch?v=ukJ7Az1FtF8 asa zisa valva ( Vtec ) se deschide la ture mari , 4 ,5 ... etc . Crx-ul Fiind usor , la motor de 1.7 de pe civic 2004 daca nu ma insel sunt undea la 120 -130 de cai . Cand am facut modificarea am facuto mai mult din curiozitate . deci a fost sa zic asa un experiment . nu erem multumit cum trage masina aia si am verificat absolut tot era imaculat . si intr-o zi mam interesat mai mult despre v-tec si v-tec-ul este un fel de turbina incorporata ai sa observi sau poate ai observat in link-ul ce ti lam trimis . gandestete ca ia merge la capacitatea minima . la turatii maxime v-tec-ul este apasat foarte putin , si lam blocat pe deschis la trei sferturi din cursa maxima , bineinteles au intervenit si modificari ale parametrilor. la relantiu se simtea o vibrare nu foarte urata. dar in rest e criminala . ( si iti mai zic tie acum ... ca tot iti zic pe privat , lucrez la reprezentanta honda in brasov ) si am avut acces cam la absolut toate datele ce ar dauna si ce nu unui motor ( superchearged ) . si am zis de ce nu . cand am facut primele teste cu ea pe drum , am reusit sa ii rup planetarele ... si dupa ce au mai fost alte modificar pt rezistenta pieselor . a ajuns campioana la ( Drag Race - Bara olt ) . Si cam asta e poveste unor cai putere ce ii ascunde honda Icon_wink . sper sa tii secretul pt tine si cei apropiat . Icon_wink) PACE

O fi iarasi unul dintre moderatori cu cont multiplu ca sa-si bate joc de useri...
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Va ofticati, asta e, Cu voi nu poate fi omul serios, sa va invete una-alta Icon_no2

e f plauzibil, in viata reala cunosc cateva personaje similare. in prima faza e amuzant rau, apoi se instaleaza panica, nu stii ce-i trece prin tartacuta.

2 Honde la o bere    

cu colegul SilverEk Icon_wink
mare domn' am dat jos o servofrana pentru VW .... calitate germana dom'le ce sa mai .... vai deabia astept sa il pun in vanzare sa-i trag la tanti un EK3 vtec e Icon_biggrin

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew