This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

cred ca pana la primavara nu o mai misc, vedem atunci, ce fac cu dansa Icon_wink

same mine, de doua luni face tusa Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

(20-12-2013, 09:27)LIVIU_CTS Wrote: same mine, de doua luni face tusa Icon_biggrin

las ca la tine e in operatie pe cord ... merita
a mea n-a facut nimic.... mai bine sta pe bara ca asa sigur raman fara permis inchis si mi-o fac astia conserva ...Icon_sad

e in sala de asteptare, tre sa soseasca piesele, vedem cand ii dam drumu, sa fie gata pe martie, c n-are rost sa o talpuiesc in iarna.
tu stai si mai scuteste din amenzi, pui si tu de o cama-doua.

traiane da tu cand iesi pe strada mergi ca la concurs sau care care-i treaba cu amenzile?
legat de zgomot pune-ti si tu o toba omeneasca ca nu mai esti la 18 ani sa se uite fetele dupa tine cu urlatoarea Icon_biggrin sa traga masina bine ca zgomotu e doar de decor.

ideea e ca chiar si daca pun toba, daca e sa ma opreasca sa scoata metru etc etc tot mi-o iau...

au jegu ala de Pegasus, un elicopter cu camera masii de te ia de la 1km din aer... mergi si tu ca omu la 140 ca doar ai unde si tre sa stai cu ochii dupa elicoptere ....

mai nou si-au luat o drona cica pentru alte servicii, dar mi-e ca tot noi astia cu vechituri suntem tinta...

au trimis milioane de scrisori acasa tuturor posesorilor de masini mai vechi de 10 ani, cum ca is periculoase si ei se gandesc la viata ta, si ca tre sa le schimbi cu un vehicul nou. WTF

fuck off men !

capitalismul de azi se apropie mult de comunismul de ieri, insa predinte a fi mai rafinat.

(20-12-2013, 20:06)Toyboy Wrote: au trimis milioane de scrisori acasa tuturor posesorilor de masini mai vechi de 10 ani, cum ca is periculoase si ei se gandesc la viata ta, si ca tre sa le schimbi cu un vehicul nou. WTF

fuck off men !

Icon_yikes Astia au luat-o razna RollinglaughRollinglaughRollinglaugh
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

aproba astia 175 milioane de € ca sa aruncam harburile la gunoi, ... acu vine si partea buna, vor sa ne arda la taxe daca pana acu costa 130€ min. un schimb de propietar acum la tot ce este peste 10 ani vechime va fi de la 500-1500€ .... deci nu o mai dau, ca ma batea un gand Icon_wink)

la aia esti condamnat sa fii bogat Icon_smile))

(15-01-2014, 19:50)LIVIU_CTS Wrote: la aia esti condamnat sa fii bogat Icon_smile))

daca o pastrez voi fi mai bogat peste 10 ani decat daca o vand acu pe te miri ce Icon_wink

(15-01-2014, 19:45)Toyboy Wrote: aproba astia 175 milioane de € ca sa aruncam harburile la gunoi, ... acu vine si partea buna, vor sa ne arda la taxe daca pana acu costa 130€ min. un schimb de propietar acum la tot ce este peste 10 ani vechime va fi de la 500-1500€ .... deci nu o mai dau, ca ma batea un gand Icon_wink)

Daca te mai bate gandul ala, zi o vorba Icon_smile

(16-01-2014, 01:09)kmr Wrote:
(15-01-2014, 19:45)Toyboy Wrote: aproba astia 175 milioane de € ca sa aruncam harburile la gunoi, ... acu vine si partea buna, vor sa ne arda la taxe daca pana acu costa 130€ min. un schimb de propietar acum la tot ce este peste 10 ani vechime va fi de la 500-1500€ .... deci nu o mai dau, ca ma batea un gand Icon_wink)

Daca te mai bate gandul ala, zi o vorba Icon_smile

e scumpa pentru aici, d'apai acolo Icon_wink

luat ieri bolidu asa undercover, pe o ploaie torentiala, in curbe unde rup adrenta fata destul de usor, se simte blocantul mult mai mult cum lucreaza, repartitia greutatii pe colturi isi spune si ea cuvantul, mai am ceva de inspectat pe la frane pare ca una tine un pic mai mult decat cealalta, si rulmentii pe fata... oricum o sa mearga totul destul de slow fondurile vor merge in alta parte .

in curand o sa trecem de la stadiul de basinosi la stadiul de : ... punem espament dom'le

(25-01-2014, 16:17)Toyboy Wrote: in curand o sa trecem de la stadiul de basinosi la stadiul de : ... punem espament dom'le

Mama dar ce tun ai pus Traían !! :meparto:

Enviado desde mi iPhone con Tapatalk

Ti-ai tras bebarsament ha Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Ai pus iar talanga !? Icon_smile

Asta cum mai suna acum? O sa mai ai probleme cu politia? Icon_wink

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew