This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

E cam mult, oricum vad ca baietii sunt foarte documentati la masini Eco: Logan dCi, Seat/VW SDI, mortaciuni care consuma mai putin decat hybrid-ele Icon_lol Pt naveta, clar un diesel lenes face cea mai buna treaba Icon_wink
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

(02-12-2013, 00:46)andrei_r Wrote: E cam mult, oricum vad ca baietii sunt foarte documentati la masini Eco: Logan dCi, Seat/VW SDI, mortaciuni care consuma mai putin decat hybrid-ele Icon_lol Pt naveta, clar un diesel lenes face cea mai buna treaba Icon_wink

ar mai fi un chamade 1.8d dar tre gadilat la pompa ca si ala ia 7 ... Icon_biggrin

1.8 din ce stiu eu e benzina, 1.9 si 1.6 au fost diesel pe modelul asta si da, ar trebui sa fie diesel din ala nemuritor si consum de bicicleta, ca e "aspirat" Icon_biggrin

LE: Totusi, in Spania fiind, un Ibiza SDI nu gasesti? Icon_biggrin

(02-12-2013, 13:53)andrei_r Wrote: 1.8 din ce stiu eu e benzina, 1.9 si 1.6 au fost diesel pe modelul asta si da, ar trebui sa fie diesel din ala nemuritor si consum de bicicleta, ca e "aspirat" Icon_biggrin

LE: Totusi, in Spania fiind, un Ibiza SDI nu gasesti? Icon_biggrin

habar nu am exact Andrei, "am"deja un sdi Icon_biggrin, ma gandeam la un A2

A2 e urat cu spume Icon_lol ia un A3 daca vrei sa incerci cerculete, 1.9tdi (o fi si SDI oare?!)

(03-12-2013, 02:26)andrei_r Wrote: A2 e urat cu spume Icon_lol ia un A3 daca vrei sa incerci cerculete, 1.9tdi (o fi si SDI oare?!)

mie imi place gandacu ala, are chestii de LEGO pe el Icon_biggrin un 1.4 tdi interesant, datorita faptului ca nu vad viitor la tot peste 1.6.
bine ... io am vise ude cu A5, dar nah ...

a2 imi place si mie. despre a5 ce sa mai spun....noua uniforma a unui gene de personaje.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

@Liviu, zii masina de "baieti buni" ca sa ne prindem si noi Icon_lol totusi, modelul 2011 cred (asta cu facelift) chiar imi place, are o fata de killer Icon_twisted

n-arata rau da tot masina de besinosi gen bmw. e o chestie sa ai haudi frate Icon_smile
scuze pt offtopic :
http://www.youtube.com/watch?v=lqJDuZIcQ34

am vise bre doar, numa ca nah, nu-s bogat ca asta [attachment=3150

Attached Files Thumbnail(s)

se anunta 24h ale circuitului din Braga
super initiavita dupa 24h de Guadix

http://www.forocompeticion.com/foro/24-horas-de-braga/

dacia a plecat la senegal, ieri am scos bolidul la o tura si m-au sorcovit spurcatii
200 si 3 puncte vorbit la telefon si alti 200 pentru revizie expirata .... pffff
am 10 zile sa ii fac revizia altfel zic bietii ca mi-o imobilizeaza....Icon_sad

(15-12-2013, 12:24)Toyboy Wrote: dacia a plecat la senegal, ieri am scos bolidul la o tura si m-au sorcovit spurcatii
200 si 3 puncte vorbit la telefon si alti 200 pentru revizie expirata .... pffff
Stai linistit Traían , saptamina care vine, incerc să-ți dau o mina de ajutor cu relatiile mele dupa aici , ca sa treci revizia fara probleme , si sa ne punem legali . Icon_wink

Enviado desde mi iPhone con Tapatalk

400 de euro? aoileu frate, nu e deloc gluma pe acolo. cred ca de asta si e lumea mai constiincioasa ... cu revizia rezolvi tu, un cadou de navidad ceva Icon_wink

(15-12-2013, 12:24)Toyboy Wrote: dacia a plecat la senegal, ieri am scos bolidul la o tura si m-au sorcovit spurcatii

lasa ca am supt-o si eu acum in tara cu tot cu statie pe masina. (nu eram atent)
... depasire coloana in plina viteza, linie dubla continua, zgoooomot Icon_smile samd. eu de obicei merg incet da i-am aratat cuiva cum trage masina...

s-au luat dupa mine tarziu cu un Logan , girofaruri etc si cum nu ma ajungeau am tras pe treapta si i-am asteptat....

pff cate mai cumparai pt masina..
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

cred ca s-or dus camele pe amenzi... sper sa rezolv cu Dany

prea nesimtit cu espamentu asta, chiar si daca deschizi usa cu capu' ....

Insemna ca face ceva galagie nu gluma...

Pacat , am incercat sa fac tot posibilul , dar fara esapamenentu final urla mai rau ca trenu in Ploiesti . :meparto:

Enviado desde mi iPhone con Tapatalk

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew