This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

´89 Honda CRX 1.6i 16v Silver (ED9)

(03-11-2013, 03:37)Toyboy Wrote:
(27-10-2013, 23:50)LIVIU_CTS Wrote: ia zi de final, la cat plafoneaza?

200 undeva la 8000rpm

Blondele ??? :meparto:

Sent from my iPhone using Tapatalk

(03-11-2013, 03:39)danylson Wrote:
(03-11-2013, 03:37)Toyboy Wrote: [quote='LIVIU_CTS' pid='30809' dateline='1382907033']
ia zi de final, la cat plafoneaza?

200 undeva la 8000rpm

Blondele ??? :meparto:

da bre, una rece si alta calda Icon_wink

sa-ti fie de bine Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

pffff praf am fost Icon_biggrin nu ma mai lasati sa postez in stari de ebrietate !

(03-11-2013, 03:34)Toyboy Wrote: va pupacesc, cu 2 blonde la bord Icon_biggrin

Eu nu vad nici o blonda. Icon_biggrin

The following 1 user says Thank You to maruta for this post:
  • Toyboy

treaba buna si la Jarama si cu blondele. trebuie dat b l a n a la tot ce misca , cu roti sau fara ... Icon_smile))

(04-11-2013, 13:53)Tomi Wrote: treaba buna si la Jarama si cu blondele. trebuie dat b l a n a la tot ce misca , cu roti sau fara ... Icon_smile))

invat si eu de la astia mai experimentati Icon_wink

ca urmare a montarii pompei de 1" am lasat ceva urme nasoale as zice pe discuri, placutele le-am prajitIcon_biggrin tre altele ... de cand tot zic
oricum tre pusa o finala ca nu se mai poate ... spoon N1 replica Icon_wink

Pai treci de la rau la rau ?

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

e un tip pe ek9.org care le face, pe CRX nu am mai vazut dar o dataptez eu asa in diagonala .
discurile is la a 2-3 rand de placute ... moi, ca nu s-au tocit deloc, tre placute serioase ca nu mai mere Icon_wink

ceva idei despre un vehicul care sa consume putin ... cat pentru 2500km/luna, facut naveta la servici ??

loganu din dotare e cam gurmand 7% afara si ma gandesc sa il dau

e benzina loganu'?

da 1.4 mpish pe el Icon_biggrin
o fi de la frig, dar oricum tre ceva mai econom

sdi. nu merge da stii ca nu consuma Icon_smile)

Un prieten are una 1,5dci de la lucru si zicea ca face aproape 1500km la rezervor.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

bai eu am vazut logane cu 1.5 dci cu consum de 3,4

Scenicul meu de 1,5 tone si 1.5 dci de 105 cai ia cam 5% afara la un mers normal. Cu clio de 70 cai poti scoate afara si 4.

Iati CR-Z sa ramai in domeniu si gata Icon_wink

Si eu am mers recent cu un 1.5 dCi (Logan MCV) si am observat ca are un consum foarte bun. Primii 250 km am scos 3,9%, iar la final 4,5% dupa inca 500 km parcursi, din care pe A1 nu am scos-o sub 130 km/h.
De asemenea, 1.6 HDi de la Peugeot scoate un consum excelent.

nu-s prea mare fan Dacia, asta a aterizat din greseala ca sa zic asa, si acu imi fac veacul cu ea.. dar parca 7% afara e cam mult pentru un mers 120-130 singur in masina si cu rezervoru sub jumate mai mereu.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew