This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Poll: Care dintre perioadele de mai jos, vi se potrivesc pentru Intalnirea Hondatalk.
You do not have permission to vote in this poll.
7-9 Iunie
25.64%
10 25.64%
21-23 Iunie
35.90%
14 35.90%
28-30 Iunie
28.21%
11 28.21%
Altele
10.26%
4 10.26%
Total 39 vote(s) 100%
* You voted for this item. [Show Results]

MEETING HONDATALK 2013

Foisorul ala pare foarte bun pentru activitati de socializare Icon_smile

Sent from my ASUS Transformer Pad TF300T using Tapatalk 2

Reply

Nimic nou?
Mergem in Bulgaria?

Reply

Haha e in aceeasi perioada? Pai asteptam pe baietii din Buc. sa dea o tura pana la pensiune.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

ma duc luna asta, probabil ca wkndul cu 13 14, aviz amatorilor

Reply

Te duci si te intorci in aceeasi zi? Asta, in ideea in care e adresat postul anterior si profesionistilor, nu numai amatorilor Icon_razz

Reply

daca ma duc numai eu trec pe acolo si ma duc apoi la varamea in codlea. altfel daca ne strangem mai multi putem sa si ramanem o noapte doua.

Reply

Ma gandesc la varianta de cazare si vorbim. Nu stiu exact, aflu zilele astea, depind de niste lucrari de reparatie la casa.

Reply

22-6 iulie is in tara yuhuuu !

The following 1 user says Thank You to Toyboy for this post:
  • LIVIU_CTS
Reply

yuhuu!!! si vii nu-i asa? Icon_smile

Reply

Bingo Icon_biggrin

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Djparty
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

am discutat aseara un pic despre intalnire si am zis sa misc un pic lucrurile.

numarul de camere este de 12 camere duble, 4 apartamente -fiecare cu living si dormitor, deci in principiu inca 8 camere.
Total: 20 camere
acum eu am numarat la voturi undeva la 15 masini pentru perioada asta de 21-13 iunie, ca adi mi-a zis sa pun masina si camera, desi nu stiu care vine singur care vine insotit.
Ar fi foarte bine sa ne facem o idee cat mai apropiata de cati vom fi, si v-as ruga daca puteti sa dati informatia asta sa o faceti.

Am sunat acum la pensiune am vorbit cu doamna de acolo, i-am zis ca am avea nevoie cam de 15 camere +/- si a zis ca este totul available, a notat o prerezervare integrala pentru 21-23 iunie.

Doamna mi-a zis sa-i scriu un mail cu toate detaliile, cerintele, intrebari si orice alte informatii mai dorim si ne va raspunde punctual la fiecare.

Wknd-ul asta nu o sa merg pentru ca este foarte urat si ploua toate cele 3 zile asa ca mi-am propus a merg wkn-dul cu 19-21, sper sa fie atunci vremea buna pentru ca am vazut ca si atunci ploua dar poate se schimba.

eu vreau sa intreb urmatoarele inainte sa merg:

- cum este calea de acces intre strada principala si pensiune
- daca putem sa venim cu bautura, gratar si alte alune floricele
- am aflat ca este negociabil deci o sa vad ce si cat
- VRETI SA REZERVAM INTEGRAL? nush ce sa zic aici, dar poate ca un pret pe toata pensiunea ar fi bun insa poate dam niste bani in plus in caz ca nu se ocupa aproape tot.
- mi-a mentionat ca se poate face meniu daca vrem etc deci o sa intreb care sunt conditiile de comandare, folosire bucatarie, ore de masa, pana cand este deschisa bucataria sa putem comanda etc.
- daca locuieste cineva in pensiune
- daca necesita avans
- conditii de anulare
- ?

mai ziceti si voi va rog ca sa ii scriu mailul azi.

PS. cand i-am zis ca suntem cu Hondele, imediat a zis ca are si ea Honda, un CRV si e foarte incatata de el Icon_smile

Reply

Bravo! Arata promitator Happy.

Cred ca ar trebui sa facem o lista cu cine vine sigur, si cate persoane vor fi de fiecare masina. Pana la urma, cred ca o sa luam toata pensiunea.

In plus fata de ce ai scris tu, eu as vrea sa intrebi daca drumul prin Crasna si Intorsura Buzaului este in regula (nu pentru CR-V, pentru ceilalti Icon_smile ).

Reply

Facem topic separat cu lista sau începem aici?

Reply

pai eu zic sa lasam aici, nu urmarim 100 de topicuri. cand posteaza fiecare da cu copy paste la ce a fost anterior si aia e

Reply

1. Delphi - 2 pers.

Reply

1. Delphi - 2 persoane
2. kmr - 2 persoane

Reply

(12-04-2013, 12:52)Delphi Wrote: In plus fata de ce ai scris tu, eu as vrea sa intrebi daca drumul prin Crasna si Intorsura Buzaului este in regula (nu pentru CR-V, pentru ceilalti Icon_smile ).

nu imi dau seama la ce ruta te referi, m-am uitat pe harta si nu vad nici o crasna in drumul spre intorsura buzaului.

vad ca nu a mai scris nimeni nimic, deci o sa trec in mail doar ce am zis.

Reply

Daca te uiti la harta de aici, este drumul din coltul din dreapta jos, cel care duce la Intorsura Buzaului: http://casa-bradet.ro/web/

Este drumul care vine dinspre sud, trece prin Patarlagele, Nehoiu, pe la Barajul Siriu...

Reply

este super ok, este DN10 , l-am testat anul trecut foarte bun, virajat si fara trafic. pe aici o sa fie locul de alergat.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew