am discutat aseara un pic despre intalnire si am zis sa misc un pic lucrurile.
numarul de camere este de 12 camere duble, 4 apartamente -fiecare cu living si dormitor, deci in principiu inca 8 camere.
Total: 20 camere
acum eu am numarat la voturi undeva la 15 masini pentru perioada asta de 21-13 iunie, ca adi mi-a zis sa pun masina si camera, desi nu stiu care vine singur care vine insotit.
Ar fi foarte bine sa ne facem o idee cat mai apropiata de cati vom fi, si v-as ruga daca puteti sa dati informatia asta sa o faceti.
Am sunat acum la pensiune am vorbit cu doamna de acolo, i-am zis ca am avea nevoie cam de 15 camere +/- si a zis ca este totul available, a notat o prerezervare integrala pentru 21-23 iunie.
Doamna mi-a zis sa-i scriu un mail cu toate detaliile, cerintele, intrebari si orice alte informatii mai dorim si ne va raspunde punctual la fiecare.
Wknd-ul asta nu o sa merg pentru ca este foarte urat si ploua toate cele 3 zile asa ca mi-am propus a merg wkn-dul cu 19-21, sper sa fie atunci vremea buna pentru ca am vazut ca si atunci ploua dar poate se schimba.
eu vreau sa intreb urmatoarele inainte sa merg:
- cum este calea de acces intre strada principala si pensiune
- daca putem sa venim cu bautura, gratar si alte alune floricele
- am aflat ca este negociabil deci o sa vad ce si cat
- VRETI SA REZERVAM INTEGRAL? nush ce sa zic aici, dar poate ca un pret pe toata pensiunea ar fi bun insa poate dam niste bani in plus in caz ca nu se ocupa aproape tot.
- mi-a mentionat ca se poate face meniu daca vrem etc deci o sa intreb care sunt conditiile de comandare, folosire bucatarie, ore de masa, pana cand este deschisa bucataria sa putem comanda etc.
- daca locuieste cineva in pensiune
- daca necesita avans
- conditii de anulare
- ?
mai ziceti si voi va rog ca sa ii scriu mailul azi.
PS. cand i-am zis ca suntem cu Hondele, imediat a zis ca are si ea Honda, un CRV si e foarte incatata de el