This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

w33bb0: 2007 Honda Civic FK2 Executive - Champagne Silver

Scriu aici, pentru ca in aria de sugestii pentru forum imi spune ca n-am drepturi sa postez Confused

Ca sugestie pentru forum: poate exista undeva un mod/patch care sa permita 'view first unread'. E al naibii de util la vBulletin, pentru ca te duce la primul post pe care nu l-ai citit dintr-un thread.

Reply

Vorbeste cu Adi legat de problema cu postatul, ca am avut-o si eu. View first unread este sagetica aia verde din dreptul numelui unui topic, care-ti apare cand dai "View New Posts"
Si eu sunt curios sa vad/aud/merg in dreapta (cu) acest 5D Icon_biggrin
The things you are scared of, are usually the most worth while... Spritmonitor.de

Reply

W3bb0 s-a rezolvat problema cu postatul in aria de suport.
Cum zice si colegul Corbu' mai sus daca apesi pe sageata aia verde din dreptul numelui te duce la primul post necitit de tine pe acel thread.

Multumesc ca m-ai sesizat de problema si scuze de off-topic Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(21-10-2010, 23:58)Corbu Wrote: Vorbeste cu Adi legat de problema cu postatul, ca am avut-o si eu. View first unread este sagetica aia verde din dreptul numelui unui topic, care-ti apare cand dai "View New Posts"
Si eu sunt curios sa vad/aud/merg in dreapta (cu) acest 5D Icon_biggrin
Ma lamurise Adi pe mess referitor la acel icon. E primul myBB pe care il folosesc EVER si d-aia ma astept sa fie aranjate altfel. Cat despre prezentarea masinii, stai oleaca sa ii gasesc filtre si sa-i fac revizia. Acum se simte ca-i filtrul incarcat. Am dat sfoara in tara, dar se pare ca mai dureaza.

(22-10-2010, 01:40)yulasinio Wrote: W3bb0 s-a rezolvat problema cu postatul in aria de suport.
Cum zice si colegul Corbu' mai sus daca apesi pe sageata aia verde din dreptul numelui te duce la primul post necitit de tine pe acel thread.

Multumesc ca m-ai sesizat de problema si scuze de off-topic Icon_biggrin
Saru'mana. Nu-i niciun bai, offtopic-ul l-am initiat chiar eu, asa ca... Icon_smile

-- later edit --
Ia sa pun si eu un link spre niste poze: http://celalalt forum.etp.ro/gallery/v/w33bb0/my-ride-exterior-shots/
Sunt vechi, insa masina nu si-a modificat aspectul exterior. E doar mai trantita pe burta.

Reply

Acuma citind thread-ul tau mi-am amintit... Tu mi-ai dat poza sa ti fac un virtual tuning nu ? Icon_smile

Reply

salut w33b0, ceva feedback la softul dimsport? Ca s f curios dupa admisie si catback ce mai castigi.

Reply

(23-10-2010, 20:44)417431 Wrote: Acuma citind thread-ul tau mi-am amintit... Tu mi-ai dat poza sa ti fac un virtual tuning nu ? Icon_smile
Uhmmm.... nu cred. Eram pasionat de virtual tuning acum vreo 3 ani, da' mi-l faceam singur Icon_smile

(23-10-2010, 23:37)godspeed Wrote: salut w33b0, ceva feedback la softul dimsport? Ca s f curios dupa admisie si catback ce mai castigi.
Salutare, domnu'! Daca pui admisia si evacuarea, iar abia apoi softul (asa cum, dupa mine, e mai bine sa faci) vei avea impresia initial ca nu-i mare smecherie. Dar, cu ocazia primului drum in afara cu depasiri si serpentine, iti vei da seama cu adevarat ce-ai castigat. Cuplul e distribuit mult mai liniar. Adica nu mai ai impresia ca pe la 5500-5700 se gatuie. Pe la 4000+ simti ca se incordeaza si se opreste din tras abia pe la 7000. In plus, limitarea urca dincolo de 7000, ceea ce conteaza un pic. Mai mult, raspunsul in pedala este clar imbunatatit. Nu te astepta sa se simta ca la o acceleratie pe cablu, insa e un pic mai atenta la pedala.

Nu-i numai parerea mea, mi-au mai zis-o si altii obisnuiti cu R18 stock sau usor modificat. Expresia exacta a fost "ii mai da drumul la fuga". Oricum impresia multora (inclusiv a mea) este ca motorul R18 vine cam gatuit din fabrica, iar softul il face sa zburde un pic mai liber.

Reply

pai nu e o impresie. r18 e gandit pentru eco (logie, nomie, ce vrei). marea problema a motorului ata e axa cu came. daca apare ceva ne-am scos.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Dap, insa tre' sa apara si cu soft special pentru aia. Altfel apare de pomana. Citisem pe civinfo, daca nu ma insel, de unii care scosesera un ax si de altii care cochetau cu a pune ax de R20. Insa nimic concret.

Am stat si eu geana un pic in cautare de ax, da' nu m-a imbiat nimic. Mi-a facut insa cu ochiu' un kit de turbo Icon_biggrin

Reply

pai daca ii pui turbo nu dispare farmecul motorului aspirat?
Oricum daca vrei mai multa putere iti iei un K20 si faci swap sau treci direct la type r cum a facut den1grat0r

Reply

Ba da, dispare farmecul aspiratului. De-aia nici nu am bugetat pana acum kitul de turbo. O alta posibilitate ar fi fost un wet nitrous (gasisem un NX), insa aia e cu un si mai mare semn de intrebare.

Un K20 cu tot cu modificarile de rigoare te duce la mai multi bani decat ambele variante de mai sus, dar este si asta o posibilitate, atata vreme cat pot gasi un motor K20 intact si complet. They don't really grow on trees, you know? Icon_smile

Iar de schimbat masina nu se pune problema. Frumusetea este sa scoti cat mai mult din ceea ce ai. Intr-un fel ma simt cu un motor R18 de 200+bhp si in cu totul alt fel ma simt intr-un FN2 de 200+bhp.

Vorba lui Liviu: daca apare vreun ax pentru motoarele astea, cu softul aferent, ne-am scos.

Reply

poti sa il contactezi pe proprietar sa il intrebi daca nu o dezmembreaza. La pretul masinii ma gandesc ce pret va avea motorul http://www.celalalt forum.ro/forum/showthread.php?t=7295
NU cred ca va aparea un alt ax cu came, dar daca apare sunt interesat si eu ca mai am un an si ies din garantie.
Dar oare ce spor de putere ar aduce acel ax?

Reply

Unde erai sa-mi dai link-ul asta cand ii cautam masina lu' taica-meu?!?
Vai, mi se rupe sufletul cand vad pretul pentru masinuta aia Icon_sad

N-as indrazni sa pun o asemenea intrebare. Cu siguranta proprietarul tine destul de mult la masinuta aia si cred ca m-ar blestema daca ar primi o asemenea intrebare Icon_smile In plus, este un pacat capital sa dezmembrezi un EP3 in perfecta stare de functionare, inmatriculata si asa mai departe, doar de dragul unui swap.

In orice caz, m-ai facut sa salivez rau de tot! Off!!! Cel mai naspa e ca daca ma scobesc bine de tot... Cuminte, baiatu'! Cuminte! DroolDroolDrool

Reply

(24-10-2010, 14:32)w33bb0 Wrote: In plus, este un pacat capital sa dezmembrezi un EP3 in perfecta stare de functionare, inmatriculata si asa mai departe, doar de dragul unui swap.

oare la banii astia este in stare perfecta de functionare? ConfusedConfused

Reply

Pretul nu este neaparat o oglinda pentru starea masinii. Este posibil sa fie vorba de nevoia de bani a proprietarului.

Reply

aia cu ax de k20 e o aberatie. k20 e dublu ax cu came, r18 are unul singur. mai mult ca sigur nu se pupa sistemul.
norml ca trebuie alt soft dar se rezolva simplu. nu stiu cat poate compensa ecu, pt ca daca ar fi o cama mai agresiva amestecul ar fi mai sarac, sondele vor citi asta si ecu va incerca sa compenseze asta. nu tiu cat .
daca nu hondata are deja un k-pro pt r18a (usdm) si a promis unul si pt varianta eu. deci asta ar fi rezolvarea.
kit turbo... de mult studiez problema, am alta masina supraalimentata si stiu ce inseamna. da, pierzi farmecul de aspirat insa castigi farmecul de supraalimentare. nu pot spune ca prefer una sau alta, fiecare are farmecul sau, insa s.a. are un cuplu.....
sunt cateva variante de kituri insa nu este soft aferent. doar pt varianta state, si pt asta asteptam hondata.
un swap de pe ep3 nu stiu cat se poate realiza. trebuie schimbat ecu sir acel ecu nu va mai recunoaste nimic de pe masina noua...prea multa munca si nu usoara.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Liviu, era vorba de axa de R20. Era o firma go power de prin state de voia o masina din apropierea sediului ei(us) pentru a dezvolta o axa cu cama...acum nu stiu dc au ramas in acelasi stadiu sau au avansat.
Cat despre hondata ... Poate o aparea peste 1an -2 si ptr civic r18 eu.
Eu unul mi as dori compresor.... Dar sa mai bag 4k-5k mai bine imi iau un subi wrx simplu si tot ies mai bine..

Reply

Liviu, man, e vorba de axa pentru R20, nu K20. N-are cum sa se potriveasca nici cu mama lui de soft vreo axa de K20.

Cat despre ECU Hondata pentru kit turbo, eu gasisem unu' pentru USDM. Iar motorul este in principal acelasi in materie de parametri and stuff. Mai sap maine si pun link-ul. Eu n-am aflat insa de K-Pro pentru R18, fie el USDM sau UK-spec. Adica ma gandesc ca fiind K-Pro, e mai greu sa se pupe pe un R18, nu? Confused

Swap-ul cu motor de EP3 iese din calcul din foarte multe motive. Cu un motor de FN2... mai merge, insa si acolo e foarte mult de munca.

Reply

EP3 ul ala este de mult la vanzare, a vrut a il cumpere un prieten (Andrei) la un moment dat; masina a avut ceva evenimente dar nu foarte grave, tocmai i-a schimbat si caseta de directie parca, iar pretul este decent.

Reply

masina a fost lovita..pe lateral la o etapa de viteza coasta! dar dupa cum zice si fratello meu mai sus..nu grav! am gasit si filmarea
http://www.youtube.com/watch?v=WeH46Qv9sEs

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew