This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

vtin: Honda Civic FK2 Executive 2009

CASCO Navigator la Allianz pe FK2 (doar) face 5700 de lei pe an. RCA-ul 1030 de lei. Yuhuuu!!!
civic

Te-ai scos. Icon_biggrin (mi se pare exagerat de mult CASCO - nu cumva e o greseala?)

Nu. Si la FD imi iese tot pe acolo.
Facand un calcul de gaga, pe doua masini RCA-ul si CASCO m-ar duce la 13.400 lei. Criminal!
civic

Pe Allianz Direct?

Vali, eu platesc pe firma la o masina cu valoare asigurata de aprox. 40.000 euro - CASCO 1800 eur/an. (leasing, rata fixa CASCO pe urmatorii 4 ani).
La Civic am platit 2944 lei pentru anul ce urmeaza.
Mi se par diferentele exagerat de mari intre ce platesc eu si ce platesti tu...Confused

Enorm, eu am platit la Civic, pt 7000 euro suma asigurata, 1250 lei, cu fransiza 100e/eveniment.

(23-10-2014, 10:50)Delphi Wrote: Pe Allianz Direct?
Nu, am fost la o agentie Allianz. Pe Allianz Direct nu-mi configureaza FD-ul pentru ca inca mai cred cei de acolo ca firma de leasing este titularul dreptului de proprietate.

(23-10-2014, 10:56)maruta Wrote: Vali, eu platesc pe firma la o masina cu valoare asigurata de aprox. 40.000 euro - CASCO 1800 eur/an. (leasing, rata fixa CASCO pe urmatorii 4 ani).
La Civic am platit 2944 lei pentru anul ce urmeaza.
Mi se par diferentele exagerat de mari intre ce platesc eu si ce platesti tu...Confused
Da, diferentele sunt incredibile, asta in conditiile in care nu exista istoric pentru cel care solicita polita.

(23-10-2014, 11:28)bgdsta Wrote: Enorm, eu am platit la Civic, pt 7000 euro suma asigurata, 1250 lei, cu fransiza 100e/eveniment.

Bogdan, dragule, zi-mi la care asigurator, te rog!
civic

Vali, la Carpatica am facut. E vorba de o polita personalizata, cu ceva reduceri si nu am platforma inclusa in caz de eveniment. Daca te intereaza te pun in legatura cu un prieten de-al meu, broker in Galati.

Bogdan, mi-e frica tare de Carpatica.
civic

(23-10-2014, 14:20)vtin Wrote:
(23-10-2014, 10:50)Delphi Wrote: Pe Allianz Direct?
Nu, am fost la o agentie Allianz. Pe Allianz Direct nu-mi configureaza FD-ul pentru ca inca mai cred cei de acolo ca firma de leasing este titularul dreptului de proprietate.
Pai pot sa vorbesc eu cu baietul care s-a ocupat de asigurarea mea, ca si asa m-a rugat ca daca mai stiu pe altii...
Eu platesc vreo 1940 lei in patru rate pentru CASCO si 360 pentru RCA. La Allianz-ul normal e de cel putin doua ori mai scump.

In Carpatica nu am nici eu nici o incredere.

The following 1 user says Thank You to Delphi for this post:
  • vtin

Delphi, cu speranta astept orice veste!
civic

Vtin, tu asiguri Ferrari-uri la banii aia???? Cum mah 13400 lei pt 2 masini???? Plm eu platesc vreo 720 eur pe 2014 CASCO + RCA. Pe 2015 o sa scad pe la 600-650...

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Fie vorba intre noi: eu chiar cred ca-s Ferrari-uri. Icon_biggrin
Lasand gluma la o parte, mi s-a facut groaza de asa preturi.
civic

Valentin si mie mi se par sarite de pe fix preturile alea...
Eu am la Allianz, cu valoare asigurata de 7730e, fransiza de 100e, iar prima este de 615e. Probabil la tine valoarea asigurata este mult mai mare sau...
In materie de RCA habar n-am cat costa... vreo 700 de lei pe an cred, fie la Uniqa, fie la Allianz (nu mai stiu, ca nu m-am ocupat eu de asta).
Iti pot da un numar de telefon/adresa de email pentru persoana care mi-a facut mie asigurarile.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Multumesc mult, Andrei!

Pana una-alta, pentru ca toate actele sunt gata si am ramas doar in plata RCA-ului, am ajuns la City Insurance si m-am capatuit cu un RCA pe 6 luni de am dat pe el 320 lei/masina. Cum referintele nu sunt deosebit de rele, imi doresc sa fiu tinut departe de incidente. Icon_smile
Bineinteles, ramane problema nerezolvata a CASCO-ului...
Multumesc mult celor care m-au ajutat si ii asigur ca le voi valorifica sprijinul, altfel lucrurile vor fi negre de tot!
civic

Am fost azi cu trotineta la service unde:
- am schimbat lichidul de frana;
- am schimbat placutele de frana (ATE);
- am schimbat uleiul (Eneos Premium Ultra 0w20) si flitrul de ulei (Purflux LS350);
- i s-a facut geometria: ceva probleme, s-au facut reglajele de rigoare;
- schimbat gumele;
- schimbata nuca schimbatorului (multumesc KMR!);
- facut test frane.

A ramas de rezolvat problema yalei (trebuie inlocuita) si a unui far xenon (ars, cam greu de gasit inlocuitor). Am descoperit ca becul semnalizatorului de pe onglinda retrovizoare este ars; daca stiti ce fel de bec este, va rog sa nu tineti secret!).

Daca va intreb despre diverse nimicuri d-ale FK2-ului este pentru ca manualul masinii este in limba maghiara si nu ma descurc deloc cu limba asta.
civic

Poti descărca google translate și traduce fragmente din carte dacă vrei.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Vai, au o topica de nu stii unde incepe fraza si unde se termina...
Dar daca asta e o sugestie pentru a folosi translate-ul decat a pune intrebari, de buna seama ca o voi lua in consideratie. Icon_smile
civic

Faci poză la pagină, inserezi textul care-l vrei tradus și hey presto îți traduce. Merită încercată decât să pierzi vremea căutând pe net sau așteptând răspunsul colegilor.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • vtin

Pe oglinzi se ocupa de semnalizare niste leduri. De obicei, nu se ard usor. De verificat daca totul e corect pe acolo. Se cumpara tot modulul de semnalizare, tot de obicei. Daca stii un electronist bun, este posibil sa le inlocuiasca, dar trebuie avut in vedere si faptul ca modulul respectiv trebuie izolat cum trebuie dupa interventie.

Iti scriu si aici:
H7 e pentru farurile cu becuri normale. Daca gasesti bec xenon H7 (sau H7R/ H7C), sa fii sigur ca este pentru un kit aftermarket ceainashit - deci no-no.
Pe Civic 5D Executive este D2R. In plus mufa pentru alimentarea becului difera.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew