nismo
Threads: 15
Thanks Received: 1 in 1 posts
Thanks Given: 0
|
|
20-10-2010, 02:10
(This post was last modified: 20-10-2010, 02:44 by nismo.)
zilele trecute mi-am schimbat difuzorul stang din usa fata. am dat plasticul jos, am scos difuzorul original (care e de carton) si am observat ca era UD.. ma uit mai atent si observ ca toata partea de jos a usii era uda!
nu cred ca e normal sa ploua in usi (chiar daca difuzorul original era mai ciudat, era foarte bine incarcasat). (garniturile de la geamuri nu par uzate) daca m-ati putea ajuta...
//-// (()) //\\// //)) //\\
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Era apa in usa sau erau doar umede unele locuri? Nu e posibil sa fie doar condens si nu chiar sa ploua in usa?
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
se scurge printre geam si cheder.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
dragostan
Threads: 2
Thanks Received: 3 in 3 posts
|
|
Eu am gasit aseara umezeala sub placa de la portbagaj, in stanga, era ud acel burete de amortizare care este pe spatele placii de la portbagaj.
Inclin sa cred ca este apa care s-a strans pe hayon si a curs in momentul in care am deschis portbagajul.
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red
|
nismo
|
|
(20-10-2010, 10:52)DeN1gRator Wrote: Era apa in usa sau erau doar umede unele locuri? Nu e posibil sa fie doar condens si nu chiar sa ploua in usa?
era ud, am desfacut plasticul de la usa, si difuzorul era imbibat in apa.. :|
|
DeN1gRator
Threads: 13
Thanks Received: 50 in 46 posts
Thanks Given: 7
|
|
Pai ca sa descoperi eu zic sa faci asa: cureti bine apa si usuci acolo, apoi pui la loc fata de usa si tot ce mai e si mergi la o spalatorie si ii zici sa iti dea jet calumea pe la usa aia si desfaci apoi fata de usa imediat si te uiti pe unde a curs apa inauntru si iei masurile necesare.
Sper ca e de ajutor.
|
nismo
|
|
(20-10-2010, 17:52)DeN1gRator Wrote: Pai ca sa descoperi eu zic sa faci asa: cureti bine apa si usuci acolo, apoi pui la loc fata de usa si tot ce mai e si mergi la o spalatorie si ii zici sa iti dea jet calumea pe la usa aia si desfaci apoi fata de usa imediat si te uiti pe unde a curs apa inauntru si iei masurile necesare.
Sper ca e de ajutor. 
zici tu ceva.. dar mi se parea ciudat ca toata usa era practic izolata foarte bine, avea 2 pungi, motorul de la geamurile electrice e foarte bine incapsulat, pana si difuzorul stoc era mai ''special'' adica era prins in 3 cleme si toata partea inferioara al lui (partea cu magnetul) era incapsulat, practic impermeabil.. mi-am schimbat difuzorul cu unul aftermarket, am dat 4 gauri in usa, l-am insurubat.. si cu ploile astea nu se mai auzea, am desfacut.. si am observat ca era complet ud... ff ciudat..
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 86
|
|
Apa tot ajunge in usi pe langa chedere. Vezi sa nu iti fie infundate gaurile de scurgere.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 115 in 107 posts
Thanks Given: 142
|
|
cu siguranta sunt
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
nismo
|
|
(21-10-2010, 20:24)yulasinio Wrote: Apa tot ajunge in usi pe langa chedere. Vezi sa nu iti fie infundate gaurile de scurgere.
bingo! erau infundate! le-am curatzat si acuma nu se mai acumuleaza apa in usa. parerea mea e ca apa nu are ce cauta DELOC in usi... in fine cei de la Honda stiu de ce au proiectat-o asa..
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 182 in 174 posts
Thanks Given: 86
|
|
Bine ca ai rezolvat-o
Nu cred ca Honda e singura marca de masini care "are apa" in usi, toate sunt la fel. Chiar daca ar putea sa izoleze chederul de pe geam perfect cand geamul este deschis aceasta izolare se pierde si atunci apa ajunge in usa. De aceea sunt si gaurile de scurgere in partea de jos.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
|