Aseara la un meci de bowling, am stat in povesti cu o prietena care lucreaza la o firma de marketing, printre altele, am aflat ca pot imprima pe tricouri/hanorace orice model, si tin minte un hanorac negru cu "H" fluorescent (de la o intalnire Honda) daca sunteti interesati, putem sa incepem aici un model nou.
Pretul e negociabil la 10+ tricouri, iar pe bucata e undeva la 40 ron.
Daca sunt oameni interesati sa isi adauge numele aici, de asemenea daca are cineva ideii sa le posteze.
Am sa incerc sa fac un logo forumului vectorial care poate fi folosit.
25-01-2011, 21:59 (This post was last modified: 25-01-2011, 22:40 by rav.)
Cu ajutor, am redescoperit Threadul, am [re]purtat discutia cu prietena noastra si am descoperit ca se pot face si broderii, astfel scapam de problema spalarii, nu stiu in ce masura o sa reuseasca H-ul Honda, dar, am zis ca o sa dau eu in lucru asa de proba...
Oricum de ieri avem un nou membru Honda (Vincent) - un Westy de 7 saptamani si 15 cm inaltime care va fi imbracat la intalnire cu sigla!
Am tras o geana si pe "honda access" unde sunt cateva modele OK.
revin cat de repede cu poze reale ca evident nu m-am rabdat si am rugat-o sa mi faca unul mie si unul la Alice, deci ca ex. o sa fie ceva.
pana una alta...
l.e.
pentru unul mai meserias propun un mic logo al forumului
sper sa pot uploada pdf
sa ma iertati dar nu stiu numai cad (si ala doar 2D)
Sa va traiasca Vincent Van Dogh-ul (vorba lui sir Laux) si sa va fure chilotii sa nu-i mai gasiti ever!
Astept poze cat mai grabnic, ca vreau H-uri peste tot.
26-01-2011, 21:22 (This post was last modified: 29-01-2011, 16:25 by DeN1gRator.)
Personal nu as vrea sigla type-r inglobata in logo-ul site-ului asta pentru ca nu toata lumea de aici e detinatoare de R. Daca se doreste o putem adauga si incerca sa mergem pe mai multe design-uri si modele si nu vad o problema.
Pentru logo-ul site-ului pe fata tricoului (piept) m-am gandit la ceva de genul...
iar pe spate daca se doreste folosim logo-ul site-ului fara acea umbra.
Astept pareri si as aprecia daca lumea s-ar implica putin in proiectul asta cu ceva idei.
Doar o intrebare ... nu dati cu pietre. Daca un posesor de Honda (auto sau moto) nu activeaza pe forum si ar dori sa cumpere hanorac/tricou ... se pot face doar cu sigla/logoul honda ... fara acel "talk"?