This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

tricou sau hanorac?

O prima incercare. Doar nu ma puneti sa le vectorizez, ca imi ia juma' de zi sa le fac bine.

PS: cred ca-s file-urile prea mari si nu-mi merge upload-ul, asa ca le puteti descarca de aici:

JPEG: http://www.w33bblog.com/hondaz/hondatalk...ront-1.jpg
PSD: http://www.w33bblog.com/hondaz/hondatalk...ront-1.psd

Reply

Am sa vorbesc maine cu baietii din marketing sa vedem daca nu ne ajuta iei. Mai ales ca au si soft si il pot face vectorial.

EDIT: Acum am vazut si postul cu poza, exact la asa ceva ma gandeam si eu numai ca idea mea era sa facem asa ceva pe spate mai mare si pe piept sa facem ceva mai mic daca se doreste.
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Corel-ul il am si eu, suficient de bun pentru a vectoriza orice, oricand, oriunde. Mai bun, as zice, decat Illustrator-ul. Problemele sunt timpul si rabdarea Icon_smile

Cu typografia HONDA n-ar trebui sa fie probleme, dar acel Talk este stretch-uit un pic. Nu mai zic de outline-urile alb si negru, care sunt cam chinuitoare. Iar typografia Talk ar mai trebui aranjata din noduri la vectorizare, ca apare cam zdrentuita.

Da' macar sa placa poporului Icon_smile

Reply

Am inceput sa editez postul de mai sus si apoi a trebuit sa plec.

Mie imi place cum l-ai facut tu, simplu si la subiect. Dar ma gandeam sa facem si unul mai mic numai H si talk sau H si T pentru piept ca "emblema".

Stiu la ce te referi cu font-ul de la talk, nu e unul dintre cele mai reusite dar mi-a placut mult si de aia l-am folosit. A trebuit sa folosesc mai multe efecte la logo ca sa il fac sa para asa "gros".

Am sa vorbesc totusi cu baietii sa vedem iei cu ce ar iesi la fata de masa Icon_smile

Reply

Cam asta era idea mea...

Reply

foarte tare...cea mai buna idee! good job

Reply

Foarte misto spatele, desi nu-s foarte convins de sigla cea mica. Parca-i lipseste ceva care sa spuna Honda in asa fel incat sa priceapa si mamaie... will keep thinking. Oricum, spatele e ce trebuie!

Reply

Pai ne putem gandi si la alte variante nu e nici o problema.

Reply

Zic si eu, ideea mea.
Pe chiept Icon_biggrin, in loc de H-ul ala urat si gros Icon_smile sa punem emblema Honda si in coltul dreapta jos, doar "T"-ul din talk, cu fontul care-l are.
Nu ma pricep s-o fac eu si de aceea am expus aici.
The things you are scared of, are usually the most worth while... Spritmonitor.de

Reply

Nimic, nimic Confused

Reply

da pentru piept si eu parca ma incord la sigla Honda H-ul in trapez stilizat de pe masca (folosind culoarea rosie), pe spate sa folosim HONDA cu caracterul original si Talk folosim caracterul de la site.

dar sa vedem ce zamisleste sensei uibo

Reply

Absolut de acord sa punem pe piept sigla trapez a Honda. Se poate pune numai sigla fara T si fara Talk, ca doar apare pe spate...
Inca o idee...pe buza de jos a tricoului sau pe un lateral sa scrie THE POWER OF DREAMS. Nu le am cu desenul NEAM Rollinglaugh dar asta imi bashi mie mintea acum...

Reply

hai sa i mai dam putin avant lui Andrei ... <---click

Reply

Dupa cum spuneam, eu votez pentru "spatele" facut de Yula. E fain.
Uite inca doua idei de-ale mele. Una mai serioasa, a doua... eu n-as vota-o, da' e amuzanta.

http://www.w33bblog.com/hondaz/hondatalk...ront-2.jpg
http://www.w33bblog.com/hondaz/hondatalk...ront-3.jpg

PS: Nu am gasit font identic pentru The Power of Dreams si n-am vrut sa ma tiganesc cu Arial-uri sau Verdane. Am facut un brush totusi pentru asta. Mai trebuie sa aflu cum naiba il export Icon_smile

Reply

Reply

mnda Vtine, nu arata rau! dar sper sa facem ceva personalizat (Honda talk) stiu ca problema care ne ameninta ar fi calitatea finala a produsului, totusi ei folosesc tricourile, materialele si tehnologia nemteasca asa ca avem macar o mica garantie nu?

Reply

Si nu multi dintre noi calaresc motoare....
Mai asteptam idei pana una alta fiecare poate sa isi comande ce vrea ca un group buy

Reply

Ce parere aveti de veste? Tricoul il porti doar vara peste zi, in schimb o vesta o poti lua peste un pulover iarna sau peste tricou vara. Eu port destul de des asa ceva si e foarte confortabil, nu o mai dau jos cand sunt la volan. A fost o idee!

Reply

pai, am sa ma interesez, nu de alta dar ei procura aproape toate materialele componente din germania cum am mai zis, nu fabrica, doar inscriptioneaza, daca se gaseste un model de vesta (blank) putem incerca Icon_smile

Reply

feciori probleme!
gagica care se ocupa de imprimerie ... a abandonat domeniul, acu numai daca nu vreti sa apara un "H" pe unghii, si-a deschis salon de nu mai stiu eu ce mminuni ... ca la ce unghii apar la masa (cand iesim la bere in grup) pfoaiaiaiaiaiai
deci alt potential shop...

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew