This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

maruta: '02 Accord CH1 Type-R - H22A7

Nu cred sa te tina numarul ala de km.
Re070 au pe camskill dar numai 225/45, de fapt e singura dimensiune care o au.

Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mda, am facut comanda pentru Yokohama dar nu au decat 3 bucati si nici nu am de unde au faca rost de a 4-a.
Mai au la pret foarte bun GY Asy2, Dunlop SportMaxx RT si Bridgestone RE050A.
Stiu ca nu as da gres cu niciunul dintre ele, dar iar sunt pus in incurcatura ce sa aleg...

Reply

re050 am eu si pe uscat sunt foarte bune dupa ce se incalzesc, peretele e atat de tare ca nici nu-ti dai seama ca e roata dezumflata, insa pe ploaie nu prea fac treaba.

Reply

De ce nu incerci RE70? E din cauza dimensiunii?

Sent from my N4

Reply

(02-05-2013, 10:29)yulasinio Wrote: De ce nu incerci RE70? E din cauza dimensiunii?

Sent from my N4

Da, as vrea sa raman la specificatiile producatorului.

Am citit lucruri extraordinare despre RE070, foarte zgomotoase dar excelente pentru track in combinatie cu utilizarea zilnica.

Reply

Inainte de lac:

[Image: null_zpseb091c3c.jpg]

[Image: null_zps1b4d420b.jpg]

[Image: null_zps20312865.jpg]

Reply

Cred ca or sa arate bine pe masina Biggthumpup

Reply

Am emotii Icon_biggrin . Si acum e momentul cand mai pot face ceva...maine se usuca si le urc pe masina.

Reply

Arată f. bine. Tot la Eugen le-ai făcut?

Reply

(09-05-2013, 17:58)kmr Wrote: Arată f. bine. Tot la Eugen le-ai făcut?

Eugen e foarte bolnav, gripa, injectii, etc...si le-am luat de la el si le-am dus la Ionut care a lucrat la Asko.

Reply

Am montat rotile. Revin cu pareri despre cauciucuri. Deocamdata sunt uimit ce diferenta (in bine) este fata de anterioarele.
[Image: null_zpsde9dd63a.jpg]

[Image: null_zpsd04bcd38.jpg]

[Image: null_zps295b7dd5.jpg]

Reply

Nu arata rau jantele pe masina dar dupa gustul meu mergeau un pic mai inchise la culoare.
Oricum arata Icon_cool

Reply

Si eu am crezut ca vor iesi mult mai inchise.
Dar e ceva diferenta intre monitor si realitate.

Reply

si eu cred ca auriul ala cam pacaleste senzorul aparatului foto.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Off topic: primele 2 poze sunt cumva facute la un service de pe Rahova (vis-a-vis de Mc Donalds)? Cum lucreaza?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Exact ce ziceam eu de samplerurile ce le-ai pus, e foarte greu sa iti dai seama cum o sa iasa culoarea uitandu-te numai la o suprafata asa mica.
Lasa ca sunt bine si asa Icon_wink

Reply

(10-05-2013, 16:15)Wagner Wrote: Off topic: primele 2 poze sunt cumva facute la un service de pe Rahova (vis-a-vis de Mc Donalds)? Cum lucreaza?

Da, este al lui Ionut care a lucrat la Asko.
Inafara de vopsit jante am mai facut una-alta la el, lucruri marunte, gen schimbat placute de frana sau bucsi, dar si reparat + vopsit doua masini de la firma.
Lucreaza destul de bine si poti discuta orice cu el...

Reply

Ok, multam' de info. Trec in fiecare zi pe-acolo (am biroul foarte aproape de el). Am vazut de cateva ori un Accord CL9 (cred) gri parcat.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Am avut ocazia sa merg cu noile anvelope si pe ploaie. Nu m-am dat prea tare la masina, drept dovada ca am scos cel mai bun consum mixt de cand o am - 8.42% -, dar am ramas foarte placut impresionat de cum se misca si franeaza pe ud. Pur si simplu nu a schitat niciun gest de acvaplanare sau de schimbare brusca a directiei, cum se intampla cand treci printr-o balta (la viteze de peste 80-90 km/h).
A prins si drumuri uscate "ca-n palma" intre Petrosani si Hateg si nu-mi venea sa cred ca nu se aud deloc anvelopele.

Am niste zgomote la denivelari (anumite denivelari) pe care nu reusesc sa le identific de unde provin. Trebuie sa-i spun mecanicului de ele la prima vizita in service.

O alta problema ar fi caldura. Fiind masina neagra si totul negru/gri la interior, cand bate soarele aproape ca nu mai face fata AC-ul. Imediat cum trec la umbra sau nu este soare, totul e OK.
In Australia am vazut ca foarte multi isi puneau pe bord un fel de covoras (potrivit la dimensiunile fiecaruia, bineinteles) care facea sa nu se mai incinga bordul. Ar fi o idee buna si pentru a mea, dar i-ar sedea tare urat...

Reply

eu urata aia bah, las-o asa, sa vezi ce ma incing eu cu sticla de-asupra Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew