12-05-2013, 01:17 (This post was last modified: 13-05-2013, 08:45 by magos.)
Pam Pam, n-am mai scris de ceva timp pe aici - delSol a primit cadou interior retapitat, sistem audio pe componente JL Audio VR525-CSi, oglinzi incalzite si Bucsi poliuretanice (pe care trebuie sa ma caznesc sa le si montez cât de curând )
S-a muncit, intradevar.
Fetele noi de usa sunt insonorizate, materialul folosit in retapitare schimba cu totul interiorul delSol-ului, parca'i alta masina.
intre timp, dupa 1000 km in doua saptamani, mi-am observat consumul, ce a scazut vertiginos - 6,3 pe exterior, sub 10 pe urban
2 - 7000 km de la refacerea motorului, 5500 km de la ultimul schimb de ulei - consistenta e la fel, uleiul e curat, nivelul nu a scazut decat milimetric si extrem de putin.
Deci oficial, capitolele interior si motor sunt rezolvate.
Si desi imi propusesem ca pana in vara sa rezolv si cu caroseria, am mai amanat-o putin pentru toamna, intrucat am alte calcule de facut pana atunci.
eu am o mare retinere in ceea ce priveste materialul pe care sa-l folosesc pentru interior. intentionam alcantara insa la praful de la noi e nebunie, bataie de joc pentru material, asa ca ma voi orienta spre ceva de care sa nu adere praful, si sa nu se impregneze.
sa ne spui cum se comporta la tine.
(13-05-2013, 12:51)LIVIU_CTS Wrote: eu am o mare retinere in ceea ce priveste materialul pe care sa-l folosesc pentru interior. intentionam alcantara insa la praful de la noi e nebunie, bataie de joc pentru material, asa ca ma voi orienta spre ceva de care sa nu adere praful, si sa nu se impregneze.
sa ne spui cum se comporta la tine.
Voi revenii cu detalii pe parcurs
Ieri am avut o mica calatorie unde am ridicat nitel praful, fiind si decapotata. Ma asteptam sa se impregneze insa surpriza, s-a curatat imediat - nu am piele, dupa cum s-a observat textilul de pe usi este special pt tapiterii auto.
w33bb0 - bine domne, e facut cu telefonu' ) si are 8 mp
(12-05-2013, 01:17)magos Wrote: Pam Pam, n-am mai scris de ceva timp pe aici - delSol a primit cadou interior retapitat, sistem audio pe componente JL Audio VR525-CSi, oglinzi incalzite si Bucsi poliuretanice (pe care trebuie sa ma caznesc sa le si montez cât de curând )
Poze curând
am uitat sa mentionez si map lights, pe care bine inteles ca le-am uitat la bucuresti atunci cand am montat demontat interiorul
Nu , totul e ok! Capota se va îndrepta temporar, pana voi găsi o alta (pt moment e liniște in materie de capote in Ro) farurile le schimb (stânga este praf), avantajul este ca lonjeroanele si aripile sunt neatinse. Am reușit sa feresc radiatorul, deci...
Se rezolva.