pai asta e ideea, sa treci de la 262mm la 282mm, folosind disc de honda 282mm si etrierii enumerati mai sus
din poza din link nu pot sa-mi dau seama, tre sa iau numarul de pe ele si sa caut ... din cate imi aduc aminte pistonul de pe ek4 cu cel de pe itr este identic, la fel si latimea placutelor, singurul lucru care difera este lungimea placutelor care la etrierii enumerati mai sus este mai mare!
03-02-2013, 18:42 (This post was last modified: 03-02-2013, 18:43 by LauX_LauX_LauX.)
La tine nu cred ca e nevoie de alt repartitor daca masina este prevazuta cu discuri pe spate, repartitorul trebuie schimbat atunci cand faci o trecer de la tambur la disc. Eventual vei avea nevoie de alta pompa de frana, mai mare.
Masina n-avut discuri pe spate, a avut tamburi. Pompa de frana este identica la tamburi cu discuri dar repartitorul era diferit. Acum am franele exact cum erau pe SIR.
(03-02-2013, 18:42)LauX_LauX_LauX Wrote: La tine nu cred ca e nevoie de alt repartitor daca masina este prevazuta cu discuri pe spate, repartitorul trebuie schimbat atunci cand faci o trecer de la tambur la disc. Eventual vei avea nevoie de alta pompa de frana, mai mare.
mane, eu am avut discuri pe spate si repartitorul este 2040 ... baga nasu pe la tine vezi ce scrie acolo
Ce nu v-am mai zis pe aici este ca am refacut si jantele. Deasemenea, cu ajutorul lui Ionut ( cel care are Del Sol-ul de la maruta ) am refacut si sticker-ele de pe ele ( stickere care erau o groaza de bani, vreo 100 USD pe ebay ) asa ca acum arata jantele cam asa ( cand sunt curate ) :