This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

kmr: '96 CRX Del Sol ( SIR Swap)

(17-06-2012, 16:52)Vali_Lj Wrote: Am vazut diferentele la 2 masini similare pe curbe cel cu volanta castiga ceva atac pe iesiri din ace de par in schimb pe viraje largi cea stoc ii sufla in ceafa.... .

asta este exact in ton cu ce ziceam eu. o volanta usoara creste repede in ture (aia care ţaşneşte din acele de par), in schimb ce o volanta usoara pe viraje de viteza mare-medie nu pastreaza momentul fortei (asta e motivul pentru care eu nu am optat pt volanta usoara).

(17-06-2012, 16:52)Vali_Lj Wrote: @LIVIU_CTS : pe asta nu o inteleg de loc .... cum sa scada la fel turatia indiferent daca este in sarcina sau nu?

gresala de exprimare, la fel, adica şi şi. cu volanta usoara motorul cade in ture repede si in gol, si in sarcina (evident nu la fel de depede si la fel ca fenomen)

quote-urile se dau peste cap.....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

In seara asta m-am dat cu Del Sol-ul lui Doc care are volanta usurata ( nu mai stiu de care si ce greutate are ). Concluzie: NU ARE FRANA DE MOTOR . Am scris cu litere mari, ca sa se vada bine Icon_smile . Din punctul meu de vedere este lamurita treaba .

Reply

Icon_smile q.e.d

Reply

atunci ar trebui sa fie modificat conceptul de frana de motor in frana de..."volanta" .Icon_biggrin

Reply

Si la ce iti trebuie frana de motor daca o arzi pe viraje? In scolile astea pro de rally cica frana de motor este pentru incepatori.

Reply

pai nu prea poti sa rulezi un viraj de viteza sa zicem in gaza doar daca esti f zdos. atunci ai nevoie de ceva inertie in viraj, sa nu pice masina in bot. ai viraje fara vizibilitate, nu mergi Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. ca nu stii ce e dincolo....ma rog, sunt multe situatii in care esti nevoit sa lasi gazul dar sa ai ceva inertie.

Reply

Rollinglaugh .

Sent from my GT-I9000
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(29-06-2012, 00:49)LIVIU_CTS Wrote: Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale.

Rollinglaugh

Sent from my HTC Desire S using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"

Reply

e veche deja mah, ne amuzam pe tema asta acu 2 ani Icon_smile)

Reply

oricat ar fi de veche, tot funny ramane :d

Reply

bai eu habar nu am ... sa-mi traduca cineva Icon_biggrin

Reply

(29-06-2012, 00:49)LIVIU_CTS Wrote: ..., nu mergi Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. ca nu stii ce e dincolo....

Se traduce in "nu mergi b l a n a ca nu stii ce e dincolo" Icon_smile

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • georgian03
Reply

(29-06-2012, 12:39)yulasinio Wrote:
(29-06-2012, 00:49)LIVIU_CTS Wrote: ..., nu mergi Părul sau lâna care acoperă pielea unor animale. ca nu stii ce e dincolo....

Se traduce in "nu mergi b l a n a ca nu stii ce e dincolo" Icon_smile

hahah pana acolo ajung si eu dar vroiam sa stiu cine si cu ce prilej a scos bomba Icon_biggrin

Reply

Eu am pus un filtru pentru cateva cuvinte pe forum. Odata scrise, aceste cuvinte sunt schimbate de filtru automat.

Reply

Foarte tare, inca mai exista filtrul respectiv?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Da, mie mi-a modificat cuvantul "galeria de evacuare" in galerie de evacuare :-)

Sent from my LT26i using Tapatalk 2

Reply

Galeria de evacuare este pus pentru s erpisori Icon_smile dar hai sa nu mai poluam thread-ul lui KMR.

Sent from my GT-I9000

Reply

Mici noutati : a venit CAI -ul si a fost montat aseara ( cand zic a fost montat, ma refer la Bodo ) iar teava de aluminiu de la CAI am bandajat-o cu banda rezistenta la temperatura ( heatshield ). Diferenta este sesizabila, in opinia mea. Daca nu este placebo, masina trage mai bine iar sunetul s-a schimbat putin, acum e mai gros. Am mai pus si instalatia de AC, de fapt comenzile de AC auto, etc iar astazi sau maine vad ce e de facut cu tevile, trebuie sa fac unele custom, instalatia mea provine de pe SIR si nu se potrivesc tevile de pe SIR iar cuplele sunt diferite ( cele de la evaporatorul pe care l-am pus fata de evaporatorul de SIR ). In fine, voi vea ce iese si va tin la curent.

Reply

Numai din CAI diferenta de performanta e insesizabila, crede-ma. Sunetul devine mai placut, cu siguranta, insa aportul de putere este foarte mic fata de ce are deja masina. In plus, nu stiu exact cum e admisia la SiR, dar, cel putin la Civic-ul meu, dupa montarea CAI-ului cuplul s-a redus in ture joase. La mine s-a "aranjat" din evacuare si soft (mai mult din soft).

In orice caz, chiar si numai pentru sunet, CAI-ul e o "investitie" buna Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Ideea e ca, inainte, aveam un short ram care tragea aer f fierbinte de la motor si teava frigea groaznic. Prin comparatie, acum e mult mai bine.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew