This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

cucu: 2008 CIVIC 5D FK2 I-Shift Red

Peste cateva zile vin acasaaaaaa. Nu mai pot, abia astept sa ies cu civicul. Dupa o luna de plimbat cu un clio diesel, cred ca o sa fie o experienta interesanta.

Si pentru ca am plecat si am lasat-o singura o luna intreaga, am sa-i fac cadou niste lamele de stergatoare Icon_smile

Reply

Usor cu acceleratia dupa ce ai mers o luna cu Clio diesel Icon_biggrin
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

...degeaba eu usor cu acceleratia daca nu coopereaza si celelalte specimene din trafic. Ieri la mers bara la bara pe magheru, un nenea mai obosit s-a gandit sa vada cat e de elastica bara mea din spate. Cu ocazia asta am aflat si eu ca e destul de elastica, a ramas doar o mica urma la ornamentul negru din partea de jos a mastii.

In alta ordine de idei... masinuta a stat o luna fara sa fie miscata si acuma la frana se aude un zgomot de frecat in pulsatii, daca pot sa ma exprim asa. Nu simt sa vibreze nici in pedala, nici la volan, dar la frane lungi, nu foarte tari, se aude destul de deranjant. Am incercat sa trag un pic frana de mana in mers si nu se aude. De asemenea dupa ce ma opresc, daca o scot din viteza si incerc sa o misc, merge usor, nu raman franele blocate.

E posibil sa fie doar rugina/mizerie pe discuri care se va duce dupa un timp? Cum as putea sa evit situatii de genul pe viitor cand mai plec? Exista ceva solutie/spray cu care sa dau eu pe frane/discuri, sa nu rugineasca sau sa se curete?

Reply

Este numai mizerie, cand o speli baga bine cu apa pe acolo si trece. Sa vezi cum suna ITR-ul meu cand il scot la plimbare cu dicurile toate ruginite Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Eu, dupa ce am schimbat franele fata pe Civic a chiuit si a tiuit de m-am plictisit vreo doua zile.
Stai linistit ca dispare sunetul. Poti merge un pic cu frana calcata atat cat sa simti ca prinde putin.
Da' nu exagera si nu da in balti cu ea, ca... vei avea probleme mai nasoale Icon_smile
De pomana mergi cu frana de mana trasa, ca nu ai ce auzi din spate. Fata e mult mai aproape, discurile mai mari etc. P-aia o auzi.
Cat despre evitat pe viitor... iti bati capu' de pomana. E ceva normal daca o lasi cu saptamanile nemiscata.
Bafta! Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

@cucu: La a mea se aude si dupa 2-3 zile. Mai ales in perioadele ploioase (de care la Frankfurt nu ducem lipsa). Primele 3-4 frane se aud exact ca la tine, apoi nu se mai aude. Initial, dupa cum se auzea zgomotul, am crezut ca este discul ovalizat, dar volanul nu vibra, franele tineau ok. Mizerie si rugina...

Reply

Asa e. Dupa cateva zile nu se mai aude.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew