1. nu il dau pe bani de tigari, nu sunt doritori reali
2. del sol nu mai poate participa la curse pt ca nu are roll cage. nu are pt ca ramane masina de strada.
3. cred ca o sa iasa o treaba buna, urmez o reteta de scucces in berg cup.
14-02-2015, 21:10 (This post was last modified: 14-02-2015, 21:45 by LIVIU_CTS.)
au venit placutele.etrieri de S2, discuri...pompa de 2 juma'...cu franele suntem cam gata, mai trebuie sa fac traseele conducte/furtune, sa cumpar frana de mana si repartiutorul.
au venit si cateva piese noi printre care setul de bucse poly.
astept pachetul came+tacheti+regulator pres benz+headerul+chipul cu softul+++
deocamdata dau cu bidineaua la compartimentul motor cu grund (( never ending...
aaa, am mai achizitionat si o coloana de directie asistata electric cu multiplicator de ture )) o sa am directie de F1 ))
bai nu sunt grozave. mizeria asta de camera de la htc ori face poze faine, ori cacat cu ochi. in cazul asta, cu multe puncte de reflexie de la suduri, nu mai stie de capul lui si partea din stanga iese blorata rau de tot...
nu se prea vad sudurile bine ca s-a ingalbeniot totul de la sudura. am ranforsat tot, toate imbinarile intre elemente, in unele zone am pus si elemente de intarire. am decupat in zona planetarelor, problema de design la caroserie, cu suspensie joasa atinge planatara....rezolvat.
supa suduri am pensulat toate cordoanele cu mastic pensulabil, apoi un drund special de exterior, cu agent inhibitor de rugina, negru pe aripile interioare, alb compartimentul motor.
e greu in pana mea, merg dupa 5-6 acolo pana ma schimb, pana povesti ,pana faci ceva...e 10....zombi...acasa...repeat.
am ranforsat puntea spate cu un sistem de bari-torsiune cu unibaluri, urmeaza vopsirea si poze.
trebuie modificat podul pedalier, relocat mai spre spate si prelungita tija de la pedala de frana...
ce mai build in toata regula. si inca nu m-am apucat de motor.
Nu știu unde îi emoticonul ăla ce aplaudă că sunt pe tabletă. Tot respectul pentru ceea ce faci.
Aș zice să nu pui mult suflet că nu e mașină de show. Zic asta să nu cumva să te dea lacrimile când sari primul șanț Aștept cu nerăbdare o tură.
e inevitabil, cum nu fac nimic in doru leli, evident ma atasez. mai ales ca e a treia oara cand lucrez la ea. fac tot posibilul sa o tin "pe negru". te astept in zona
primit marfa:
came scrick 276', tacheti hidraulici scrick, arcuri supape schrick, regulator presiune, bujii, ceasuri indicatoare, filtru aer+big intake la compresor, epromul cu softul corespunzator. mai e un header care nu e cel pe care l-am comandat, astept sa vad ce spune neamtu....
da stiu, pozele sunt o mizerie......softul de camera htc e de kkt..
bah, nush, m-am racit iar dupa 2 saptamani.....aveam in plan sa bag weekendu asta.
saptamana viit ne apucam de cusca. sper sa aprilie sa fie gata de cheie. mai vad, poate mai astept sa iau s autoblovant...vedem ce ne aduce vacanta de paste
cica am mai avansat...
mai e putin si e gata cusca.
planetarele le-am reconditionat.
caseta de directie am reconditionat-o, toti paramentrii resetati dupa manual.
am pregatit ecu, schimbat eepromu cu cel primit de la tuneru din de. setat pentru reteta de modificari in lucru.
urmeaza sa definitivez carapacea apoi ma apuc de motor.
am crapat inima wobului. curgea ulei pe la garnituri, pe la semeringuri...
din ce vad cilindru 2 si 3 lua ulei pe la supape.
peretii cilindrilor mi se par cam luciosi. o sa duc un mecanic sa isi dea cu parerea.
rebuildul asta il fac prin forte proprii
etarziu si am degetele belite...da' am reusit! am scos valvele. parghie cu chei fixe, magnet in varful surubelnitei, multi dumnezei si aproape toti sfintii...
ghidurile sunt bune (de cupru). scaunele arata f bine (mai bine decat la b16), canalele de admisie/evacuare sunt cotite rau. nush ce flow au studiat astia de la vw.
acu ma pot apuca de portare.