This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

noapte grea si destul de lunga, zile faine de curse, povesti interminabile si captivante, pe scurt : ca de obicei.
unde mai pui ca am scapat si neplouati. pacat ca n-am apucat sa facem si "recunoasterile" de rigoare de pe probe Icon_razz
asteptam transilvania rally Icon_smile
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

.... eu de la restaurant am plecat direct pe proba + poiana pe ceata Icon_smile

Reply

ai vrut sa reglezi bara cu totul? Icon_biggrin

Reply

acolo m-am descurcat insa aproape de casa era sa iau in plin un iepure. .. banuiesc ca o sa-l iau dupa ce o repar asa ca mai astept Icon_smile

Reply

Asteptam si alti colegi sa ni se alature la viitoarele ture, promitem multa voie buna Icon_biggrin

Reply

cat ati stat? eu de vreme n-am venit, frigul si ploaia nu prea m-au incantat.

Reply

eu am ajuns sambata doar pe la 8 seara , restul de dimineata

Reply

urmatorul e la sfarsitul lunii pe 27 tot in brasov, deci aproape si sper sa fie si vreme buna.

Reply

eu vin cu trenul data viitoare Icon_smile

Reply

bai razvane, eu eram pe un final de raceala/rinita, ce ma bantuia de 10 zile si m-am dus. nu fi pussy Icon_razz

Reply

Iar Sambata au fost 28 de grade, asa ca te puteai si bronza Icon_razz

LE: urcarea lui Mirea Icon_biggrin

https://www.youtube.com/watch?v=rYHVcjbgRUY

Reply

vitejilor care v-ati aratat pana acum, pe 27-28 mai (adica in 2 saptamani) este etapa vtm pe Drumul Poienii (Trofeul Total)

veniti? 
vreti sa ne organizam de vineri, sambata cu o cazare in brasov? Denigratoru are etapa pe 27 la rotac ziua, da zicea ca apoi vine si el sa ne arate inregistrarile si cupa Icon_biggrin

Reply

eu nu pot, tre sa fiu martor la nenorocirea unui amic. Icon_sad

Reply

Io, cum ai zis, vin direct acolo...Tomi, ce zici?

Reply

eu nu stiu inca ce si cum.

.... dupa ce a urcat toata etapa in 3 cilindri acum masina e la vanzare.  11.000 euro.  nici 500 nu as da pe ea.

http://www.autorally.ro/bursa/viewAd.php?adid=742

Reply

bah masina asta pergea bomba. poate problemele sunt electrice si usor remediabile

Reply

dupa ce e mers toata etapa in 3? tare as lua la masurat niste cote pe la motor.

... in alta ordine de idei, Ovi Pasca (de la VTM ACR) a facut un EVO IX in Austria , bomba bomba.
am vazut-o in actiune , ai de plm ...

Reply

Cuzma era sa nu participe si pe prima urcare ii demola pe toti. Mirea nu mai are sanse ca e uscat da oricum batu gt3ul. Sa vedem dc rezista
Dacia aia lu stratnic mi se pare fabuloasa, cum merge si cum sta, se vede uzina fata de custom.

Reply

deci Cuzma da momeli pe facebook si la concurs ii arde de nu se vad. 2.17 .....

Reply

Cuzma imi lasa un gust cam amar....cam neprofesionist....cam de spatele blocului.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew