This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

Bow
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

The following 1 user says Thank You to yulasinio for this post:
  • Tomi
Reply

veniti la Teliu?

hai sa va bag si o combinata, pe 3 (sambata) e trackday la adancata. Va suna bine combinata? Bagati si voi o cazare pe langa teliu vineri si sambata si de acolo pana la circuit sunt 160 de km Icon_wink

eu as vrea, daca nu acum atunci pe 24 sigur as merge.

Reply

Io la Rally m-as baga, la track nu știu ca nu am frâne de asa ceva si nici bani nu prea mai is in perioada asta.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

we de inceput de concediu. imi sta capul la teliu dar nu stiu inca programul cert.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

@Denigrator - pai daca nu-ti luai tron de tron, aveai bani si de frane si de  circuit ... glumesc, senzatiile de pe tron n-au pret Icon_smile))
poti sa faci cate 2 ture legate si apoi 1 de racire, in 20 de min intra vreo 8-9 ture suficient, e 120 de lei o intrare.

dati de veste cu teliu

Reply

Giri a luat 1 la N .......ce bucurie pe restu de la clasa......
Si Ene la doua roti motrice..... n-am stiut ca Mirea are 'tractiune integrala.'

Reply

da' cum sa fie la integrala?
si cum draku r5 e de N ?

Reply

Mirea cica e la gt..... . R5 de grupa N numai la fras exista.... urat

Reply

gt? da' e m6 cu aspect de 3ar? Icon_smile))

Reply

veniti la vtm brasov in wknd 15-16? ar fi faina inca o iesire in in grup de vineri duminica. Daca vreti putem sa cautam de pe acum ceva, tot asa sa fim numai noi ... vremea pare sa fie chiar ok atunci

Reply

Daca nu apare nimic io as veni

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

si eu.
nu m-ar deranja sa stam iarasi acolo langa intorsura Icon_biggrin

Reply

la harghita pe weekend-ul viitor?

Reply

Pai daca vreti si puteti hai sa ne organizam pt 15. Eu stiam chiar in oras o casa cu 4 camere si living, gratar si tot ce trebuie.

Nici la intorsura n-ar fi rau dar e cam departe de poiana/brasov.

Mai vorbesc azi cu Adi ca noi suntem la sibiu si vedem.

La harghita nu pot sa ajung, da parca stabilisem ca nu mai e nimic de vazut Icon_smile

Reply

la vtm nu pot sa ajung ca plec in it.

Reply

nu pot la rally, trebuie sa fiu la buc la o prezentare...
la vtm daca se organizeaza vin.

Reply

ne-a tras-o ono. masina e la vanzare. acum spune ca gandul lui de la inceput a fost sa faca masina si sa o vanda, in timp ce, public, zicea ca a revenit in campionat.

Reply

poate e praf masina ....

Reply

Daca aproape o luat bataie de la Logan cred si io Rollinglaugh

Reply

cum mah, ca era cu gura pana la urechi ca a facut 700 de cai frumosi pe dyno Icon_smile

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew