This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

Io țin minte ca ți-am zis ca se tine sâmbăta din cauza de Rusalii - o făcut si febra Andronic si nu o mai urcat Icon_biggrin

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

nu tin minte...mi-ai fi zis....
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

soricelul din baia mare avea in 92 Mitsubishi 3000 GT de strada  Icon_biggrin
in 93 deja au inceput sa apara masinile, Nicoara pe delta, 94 Soricelul 3 delte si un Golf II GR. A  samd.

fain fain....  Biggthumpup

Reply

offf offf.....

Reply

ma uitam pe rezultatele din wknd si as zice ca daca, Cuzma participa la toate etapele nu prea are concurenta la campionat cu masina asta Icon_wink

Reply

e bun, are tupeu/viteza si tine masina in strada Icon_smile
merita omu` Icon_smile

Reply

vine cineva la ranca, mi-as face rezervare.

Reply

Reply

anul asta nu-l bate nimeni.
a urcat mult prepelita si ene. interesant.

Reply

sinaia 23-24 iulie, careva?

Reply

E si raliul Clujului tot in weekendul ăla, eu vreau sa merg acolo vineri, dar duminica cine știe, poate băgam si o Sinaia.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

pai ce sa vedeti mah la rally? daciile ?

ai uitat cum a fost la sibiu, ca dupa primele 4 masini nu mai aveai ce vedea Icon_smile

Reply

vedem 5 r5-uri si gata Icon_biggrin

Reply

si traseul de la sinaia e ca p.la. borduri + ca nu vezi nimic.

Reply

Mah io merg la Rally ptr ca ma dau in dreapta cu Badiu la shakedown, si daca am un pic de noroc si cu ceva masina mai tare, sa vedem.

Reply

dragut, dar shakedown-ul din ce am vazut are fix 2 curbe in rest e drept ... sa compari dacia de curse cu honda sa ne zici daca da cu virgula Icon_razz
pai have fun la cluj atunci Icon_smile

Reply

E pe Faget, nu stiu deloc cum e traseul, vedem acolo. Merci fain.

Reply

faget/salicea e f rapida. partea din padure o sa fie horor daca merge tare Icon_biggrin . e acolo unde am ramas eu fara frane cu del solu.
curge frumos si cam tot e blind, padure Icon_smile harta e irelevanta pt ca e cadru f larg, de sus.

Reply

o sa-i dea reset la Adi Icon_smile

Reply

ii deformeaza podu' pedalier Icon_biggrin
apropo, asta campeaza la mine, te bagi si tu?

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew