This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VTM

clar.

.... pai nu le iesea nimic daca organizau ceva peste mizeria asta.

Reply

traiasca COOPERATIVA.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Reply

are balta peste si natia prosti. ies bani, de ce nu?

Reply

Reply

sar banii din toate pozitiile. cum am zis, are balta peste...
ma tot miram cum sa faci traseu cu borduri. intr-un final a lovit unul Icon_smile))
hai ca incet incet se incing baiestii si presimt ca le vor scapa pe capete Icon_biggrin

Reply

deci bah, ne grupam pt paltinis undeva sau ce facem? stam pana nu mai gasim locuri?

Reply

pai hai in oras ca pe la curmatura pe acolo nu stii ce gasesti cu mancarea si bautura si sa stai sa umblii din pensiune in pensiune tot iti trebuie masina, iar pe proba oricum nu te plimbi tot timpul,  te duci cu masina o lasi inainte de start si te intorci cand se termina sau oricand.

eu as vrea tot unde am fost ca e aproape de centru, curte cu parcare interioara conditii si preturi bune si nu bate nimeni pe la usa, singura chestie de tinut cont sunt camerele de la strada care sunt mai galagioase de la masini.
http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-si...61840.html

eu as veni de vineri seara, insa intr-adevar trebuie sunat ca pe booking am vazut ca nu mai erau locuri pe la mai multe pensiuni.

Reply

daca tot iti place sa butonezi, ia vezi Icon_razz

Reply

pai ziceti voi cate camere/nopti sa caut si ma uit

Reply

noi venim de sambata pe duminica. camera dubla

Reply

Bai daca e nevoie eu pot caza 2 perechi, una la mine la bloc si una in Cristian.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Reply

de "birdman" al nostru stiti daca vine sa-l prind si pe el la rezervare? l-am sunat ieri da nu am dat de el

Reply

eram pe la garaje. sorry, nu ajung ....

Reply

pacat, poate reusesti totusi Icon_smile

Reply

tomi nu te prosi, ca o saritura afara pe paltinis nu-i nimic pe lume Icon_smile)

Reply

am rezervat azi  2 camere la casa romana http://www.turistinfo.ro/sibiu/cazare-si...51626.html 

eu o sa vin de vineri si in seara aia o sa stam la romana 2 ca nu aveau la romana.

Reply

ceas!

Reply

multe masini la start.  care mai de care....  s-au adeverit vorbele din culise.  urmatorii sunt colina + keleti.

http://www.autorally.ro/results/results.php?event=1002

mai sunt si alti inscrisi insa nu apar pe timpii de la fras ca nu au legitimatie (de)  la ei (muisti)

Reply

tomi, vezi ca asta e topicul de VTM nu de CNR, faci ghiveci aici Icon_smile))

sa-mi trag palme, 5 r5-uri....;D......rest shtifturi si golane Icon_smile)

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew