This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

VFR800 Interceptor 2003

Daca il gusta stia de unde provine Icon_smile

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Daca as fi crezut doar eu ar mai fi fost cum ar mai fi fost, da' s-au rasucit vreo 3 mecanici pe langa ea si acelasi lucru au crezut. Au tinut instalatia sub presiune doar-doar s-o vedea scurgerea acolo unde o vazusera cu ochii lor cand le-am adus-o. Singurul loc in care se vedea o pierdere de lichid era in T-ul de legatura intre etrierii de pe fata.
Pe furca (cel putin la vedere) nu era NIMIC, nici pe furtun mai sus de T, nici in alta parte. Tind sa cred ca n-or fi fost chiar toti 3 mecanicii aia programatori de meserie...
Aia e. Bine c-a fost asa, ca oricum voiam sa ii rezolv cu furca peste iarna.
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

pai ai zis ca aveai o balta langa motoreta, da' lichidu', lichidu' dom'le, lichidu' din borcan, la ce nivel era??
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Balta era in interioriul jantei, nu langa mobra, iar lichidul e o problema sa-l verifici la mine. Mi-e lene sa explic ce si cum de pe telefon, da' se rezolva si aspectu' asta in iarna asta Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

S-a rezolvat cu furca intre timp. S-a rezolvat si cu ferestruica de verificare a nivelului de lichid de frana (care era matuita de cand am luat-o si d-aia nu se putea verifica in mod clar).
In plan pana in martie 2014: placute, gume noi si sclipitoare, mansoane (sosite deja), crash-uri, handguard-uri (sosite deja), leviere scurte (sosite deja), bujii, poate un kit de lant (desi nu pare uzat) si verificata la fiecare piulita. Ulterior vopsita integral si diverse prostii, gen xenon etc. M-ar fi coafat si o evacuare, da' doua finale sunt mai scumpe decat o evacuare completa de masina, asa ca ramane de vazut. Din 1 nov. cred ca intra la hibernat.
Imagini din ceea ce a fost, probabil, ultima tura pe 2013. Nu prea mi-a dat mana s-o las mai mult jos, ca e pericoloso sporgersi cu gumele din care ai scos sarmele...

Attached Files Thumbnail(s)

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

handguardurile zic ca e o tiganie. e ca si aparaqtorile de cauciuc din spatele rotilor. daca nu e nevoie de ele, la ce sa le pui?
da-ti curu ala gras jos de pe sa, flexeaza genunchiu de pe viraj si vara-te sub ea, capul dincolo de carena, pe interiorul virajului. Icon_razz

Reply

Nu-ti imagina hand-guard-uri de enduro, ci d-astea:
[Image: WEB_Rizoma_Proguard_2011.JPG.jpg&crop=16...height=444]
Teoria o stiu si eu, cu aplicarea e mai greu, mai ales cand n-am tupeu sa intru suficient de tare in viraj incat sa justifice coboratul de pe sa si mersul in paralel Icon_smile La vitezele la care negociez eu virajele nici nu prea e nevoie de scos popoul de pe sa. Totusi am mers la un moment dat cu un baiat cu R6 si, desi el avea o postura MULT mai agresiva decat mine (genunchi la 5cm de sol etc), m-am mentinut in spatele lui fara prea mari dificultati si fara sa abordez o postura sportiva de MotoGP. Doar countersteer, fara counterweight. Eh, next year, gume mai bune, crash-uri, ma duc la niste ture pe AMCKart Icon_smile Noi sa fim sanatosi, ca timp de invatat e destul.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

bah betele alea de pe ghidon sunt pt curse, ca s-au lovit unii intre ei cand treceau unul pe langa altul si i s-a actionat frana de mana accidental unuia. la ptima cazatura zboara ca din pusca. chetii italiene, scumpe, fancy, inutile.
curu jos e pentru centralizarea maelor, sa nu pui stres anapoda in gume, iar unele viraje chiar nu se pot lua cu viteza decat asa.
sunt multe feluri de contrabalans, unii se pun sub motoreta (marquez), altii lasa mult ctrunchiul, umerii (lorenzo), rossi e cel mai neutru, sau johnny rea.

Reply

Acu', daca le-am luat, le si pun, ca de incurcat nu ma incurca.
Despre restu'... la anu', pe circuit Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Stie careva unde m-as putea lipi la un ITP mai "permisiv" pentru mobre? Daca se confirma ca se poate vandalizarea pe care am de gand s-o fac evacuarii... cred c-am sa am nevoie Icon_biggrin
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

da cine-i da cox mah? iti verifica franele si gata, e mobra in pana mea

Reply

Daca e nevoie la SB o facem cum vrei tu, si fără tobe daca e nevoie Icon_biggrin

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

Reply

Ok, sar'na de raspunsuri. Acu' s-o mai si fac... Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Resurrectus est!
Saptamana asta ar trebui sa mai soseasca si filtrul de aer K&N, plus anvelopele. Ultimele piese din puzzle. S-au schimbat placute de frana, bujii, bacterie, fluide (antigel, ulei motor/cutie, lichid frana si lichid ambreiaj - e hidraulic), mansoane, manete etc. In afara de discuri si kit de lant (ca cica-s bune cel putin inca un sezon), totu' e fresh. In plan pentru lunile care urmeaza ar fi evacuarea, PC, saua monopost, crash-uri si vopsea noua.
Sper sa reusesc s-o scot vineri de la conservat HappyHappy
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Eventual sa te si imbraci bine, daca nu doresti sa devii turture... Nu e cam frig pentru 2 roti?
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

Se incalzeste pana in wknd. Si-n plus inca n-o scot la drumuri lungi... O invart un pic prin oras. Da' macar nu mai umblu la conserva Icon_smile
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

la noi noaptea e sub 0. nu pun inca bacteria ca mi-o descarca.

Reply

Aici nu prea scade sub 0 noaptea, da' nici foarte cald nu-i. Da' am sperante uitandu-ma la prognoza.
2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Pfff la Iasi ce vreme buna e de 2 roti Icon_mad iar ma oftic Banghead
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White

Reply

Si s-a intors. Placute noi, anvelope noi, toate fluidele, manșoane, manete, bacterie, bujii... plus niste mici piguleli pe ici, pe colo, ca sa fie brici. Merge sublim. Pilot Road3 sunt senzatie pentru cat costa, chiar daca n-am apucat sa trag de ele inca.

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew