LIVIU_CTS
Threads: 45
Thanks Received: 114 in 106 posts
Thanks Given: 130
|
|
sau din europa, na
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat
|
Ampt
Threads: 2
Thanks Received: 2 in 2 posts
Thanks Given: 7
|
|
@LIVIU_CTS :
|
andrei_r
Threads: 13
Thanks Received: 8 in 7 posts
Thanks Given: 9
|
|
(04-04-2013, 09:46)BogdanT Wrote: Esti sigur ca break-ul??
Presupun ca la FIA vom vedea varianta de productie. Abia astept sa o vad live 
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
Asa mi-a zis Ionut, asa iti zic si eu  asa cred si eu, ca la Frankfurt vom vedea live varianta de serie.
Cat despre sedan... s'ar putea sa nu'l vedem deloc in Europa, am asa un feeling
2009 Audi A6, 2.0 - 170CP, A/T, gri
Fosta: Honda Civic 4D 1.8 ES M/T Taffeta White
|
Dragos
Thanks Received: 3 in 3 posts
|
|
04-04-2013, 19:12
(This post was last modified: 04-04-2013, 19:13 by Dragos.)
Din ce am vazut si Honda Accord nu se mai afla la vanzare in Japonia si Australia si curand cred ca si in Europa. in Australia mai au doar accordul american.
Parca vad ca o sa ramana in oferte cu vreo 3 masini civic, CRV si CRZ.
Eu nu mai inteleg ce are Honda de gand sa faca pe piata europeana.
|
LIVIU_CTS
|
|
honda innoieste modelele mai lent decat ceilalti constructori si de icei la aparitie, modelele sunt mai avansate decat concurenta.
|
Ampt
|
|
Salut toţi colegii de forum Honda Talk,
Din păcate mă văd nevoit să vă anunţ pe această cale că momentan am amânat procesul de achiziţie al unei maşini Honda Civic 4D, întrucât începând cu data de 15 Aprilie am fost informat că voi fi disponibilizat de la actualul loc de muncă.
În aceste condiţii prioritar pentru mine în momentul de faţă este să-mi găsesc cât mai repede un nou job pentru a putea asigura în continuare stabilitatea financiară a familiei.
Vă mulţumesc frumos pentru sprijinul şi amabilitatea acordată şi sper să ne reauzim cât mai curând, pentru că nu am de gând să renunţ
aşa de uşor la împlinirea visului de a deţine şi conduce o Maşină Honda !
În speranţa că voi beneficia şi în viitor de aceiaşi susţinere din partea voastră, primiţi vă rog din partea mea cele mai calde şi sincere urări de bine !
Cu respect,
Ampt
|
BogdanT
Threads: 12
Thanks Received: 26 in 25 posts
Thanks Given: 16
|
|
That's shit  imi pare rau sa aud asta. Bafta in gasirea unui nou job.
Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 2
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"
|
kinky_boy
Threads: 44
Thanks Received: 103 in 90 posts
Thanks Given: 32
|
|
|
Delphi
Threads: 3
Thanks Received: 28 in 27 posts
Thanks Given: 11
|
|
Bafta multa in gasirea unui nou job!
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Nasola rau vestea mai ales acum inainte de Paste. Spor in gasirea cat mai repede a unui loc de munca si sper ca nu parasesti forumul.
Sent from my N4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
Ampt
|
|
09-04-2013, 15:52
(This post was last modified: 09-04-2013, 15:53 by Ampt.)
La urările de baftă nu pot răspunde decât cu tradiţionalul "studenţesc" : Să fie !
Mulţumesc frumos băieţi pentru susţinere, cred că asta înseamnă cu adevărat să fim o comunitate !
P.S Nu voi părăsi forumul sub nicio formă !
|
yulasinio
Threads: 202
Thanks Received: 174 in 166 posts
Thanks Given: 87
|
|
Pai ma gandeam ca vrei sa retragi doar ca nu o sa reusesti sa iti mai iei Honda acuma. Numai bine pana ce gasesti de lucru si mai pui niste bani la saltea apare si break-ul
Honda nu arde uleiul, il foloseste.
|
LIVIU_CTS
|
|
fuck....imi pare rau sa aud...
partea buna a lucrurilor e ca inca nu ai demarat axhizitia, asta poate te-ar fi dat rau peste cap.
ca un sfat pe viitor, pentru cei care nu detineti propria afacere, nu va aruncati la masini noi, nu se stie ce ne paste ziua de maine. sunt o gramada de bani intr-un obiect care se devalorizeaza rapid, si care in caz de pocinog, mai mult iti aduce pierdere decat castig.
masinile noi , in romania sunt pentru cei cu venituri peste medie, si cat se poate de sigure, cel putin pe termen mediu.
ca angajat iti vine mai usor sa te pliezi pe un astfel de un rationament decat ca actionar
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 71 in 58 posts
Thanks Given: 45
|
|
(09-04-2013, 14:18)Ampt Wrote: Salut toţi colegii de forum Honda Talk,
Din păcate mă văd nevoit să vă anunţ pe această cale că momentan am amânat procesul de achiziţie al unei maşini Honda Civic 4D, întrucât începând cu data de 15 Aprilie am fost informat că voi fi disponibilizat de la actualul loc de muncă.
În aceste condiţii prioritar pentru mine în momentul de faţă este să-mi găsesc cât mai repede un nou job pentru a putea asigura în continuare stabilitatea financiară a familiei.
Vă mulţumesc frumos pentru sprijinul şi amabilitatea acordată şi sper să ne reauzim cât mai curând, pentru că nu am de gând să renunţ
aşa de uşor la împlinirea visului de a deţine şi conduce o Maşină Honda !
În speranţa că voi beneficia şi în viitor de aceiaşi susţinere din partea voastră, primiţi vă rog din partea mea cele mai calde şi sincere urări de bine !
Cu respect,
Ampt
O veste proasta si nu este singura de acest gen de cand am ajuns ieri in tara. Un alt prieten (si pe Ampt imi permit sa-l numesc prieten; nu ne-am intalnit niciodata dar mai vorbim la telefon) mi-a spus ca in vara depune actele pentru a imigra in Canada pentru ca nu se mai poate.
Deci, ori ca esti la privat ori ca esti la stat, situatia economica de tot rahatu' din Romania nu-ti da nici o speranta pentru viitor.
De fapt, cand te intorci dintr-o tara cum este Australia, Romania ti se pare ca este un tort de ciocolata, dar daca vrei sa gusti din el constati ca este plin de cacat. Pacat trebuie sa treci prin multe lucruri nasoale pana sa ajungi, cumva, la ce-i mai bun si frumos pentru tine...asta daca reusesti.
Intentionat m-am dus la un dealer Honda din Adelaide sa vad daca la ei se aduce Civicul sedan model 2013. Nici acolo nu a ajuns si nu se stie daca si cand va ajunge.
Este plin de masini Honda in Australia, mai ales Civic FD1 si Jazzuri. O marca foarte apreciata care a trecut printr-o criza in ultima perioada. Dealerul mi-a spus ca acum au inceput sa-si revina si m-a intrebat cum este apreciata Honda in Romania. Dar Toyota?
PS: dau o bere pentru cine stie ce model este in poza a 4-a.
|
BogdanT
Threads: 12
Thanks Received: 26 in 25 posts
Thanks Given: 16
|
|
Maruta, Odyssey?
"To be a driver you need skill, to be a co-driver you need balls of steel"
|
Ampt
|
|
@maruta : Pentru rândurile scrise îţi spun doar atât : Mulţumesc frumos prietene !
|
kinky_boy
|
|
legend?
vii diseara la o bere cu adi?
|
maruta
Threads: 18
Thanks Received: 71 in 58 posts
Thanks Given: 45
|
|
(11-04-2013, 14:05)BogdanT Wrote: Maruta, Odyssey? Neamtu' tot neamt, frate. Gata, mi-a luat berea... 
Este o masina excelenta pentru familie.
(11-04-2013, 14:05)Ampt Wrote: @maruta : Pentru rândurile scrise îţi spun doar atât : Mulţumesc frumos prietene ! Sper sa-ti gasesti de munca repede.
(11-04-2013, 14:08)kinky_boy Wrote: legend?
vii diseara la o bere cu adi?
Am musafiri si nu se cade sa plec de acasa. 
Maine nu va mai vedeti?
|
kinky_boy
|
|
nush ce program are el, dar tot ce se poate
|
Ampt