This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei cutie MTF3

@Vali_Lj: Daca ai nevoie de 11litri, ti-i cedez eu pe cei doi ai mei, si ma inscriu la tura a doua. Eu vreau sa schimb uleiul in cutie la 40k km, acum am 37,5k km, deci chiar nu e o problema pentru mine (mai trec doua - trei luni lejer pana fac eu 2,5k km)
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Si eu pot ceda 2 litri, daca Vali are nevoie si raman cu 3l.

facem o lista cu bucurestiul? sa stie si Adi cu ce sa vina incoace Icon_smile

deci, pt bucuresti:
1.dragostan -2l
Accord CL7 2.0 exec MT Arctic Blue Pearl
ex-Civic 5D 1,8 exec MT Milano Red

2. Magos 3.5 L Icon_biggrin

Acum e Vali la mine in firma, ne apucam de impartit uleiul, maine va ajunge cu el in Bucuresti si vedeti coi cum va intalniti sa il impartiti.

Saluta-l pe Vali din partea mea Icon_razz
Multzam fain Yula si Adi, ascutitoare mea o sa fie foarte fericita Icon_smile .
[Image: mysig.jpg?t=1248866766]
You can turbo a vtec but you can't vtec a turbo. vtec

N-ai pentru ce, sa speram ca o sa mai putem livra si pe viitor Icon_wink

Da, daca am putea ar fi bine, nu prea a ajuns la toata lumea cat ar fi vrut.

Pai no, am stat si eu rau cu cascavalul atunci ca luam macar 3 bidoane Icon_sad

Lasa ca mai e vreme, nu or intrat zilele in sac, important e ca toti din lista au cat sa faca un schimb.

Pentru cei din bucuresti mai bine ne vedem la o nocturna azi sau maine (duminca) si impartim ce este de impartit. Pe moment revergorarea cutie si montarea autoblocantului s-a amanat din motive financiare Icon_smile , iar cantitatea de MTF3 ce am nevoie s-a redus seminificativ.
PS: Astep de la voi un semn cand sa ne vedem , si sa veniti dotati cu recipiente pentru ulei.

@ Romarshall : Icon_wink salutari

@ Wagner , Maruta : multumesc baieti pentru amabilitate , momentan vreau sa impart uleiul sa ajunga la toata lumea din lista exact cat au nevoie , ce ramane ma descurc eu.

Daca ramane, am eu 2 baieti faini din Baia Mare care ar dori si iei...

Haideti Bucuresti, mobilizarea!

Deci pana la urma si-a luat toata lumea partea sau au mai ramas fara?
Cei care mai doresc sa isi puna numele mai jos si mai facem o lista, pretul va fi insa 8.50€/L + eventualul transport prin tara. Pretul e mai mare pentru ca de data asta va trebui sa platesc transportul de aici pana in Romania.

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Momenta din lista doar Mariko (marian) a ridicat uleiul si eu 2,5l ca deja imi statea pe cap cutia. Cu restul colegilor : Dragostan , Wagner, Magos , Maruta am luat legatura si astept sa ne vedem.

Nu am primit mail de la nimeni pentru ulei, inteleg ca nu mai doriti si pot sa i-l trimit lui Vali si ce a mai ramas?

bah, tine-mi uleiul pt mine, cts si crx Icon_biggrin
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Pentru tine si pentru Godspeed este pus deoparte, restul vad ca nu zic nimic Icon_sad.

Adi cat a mai ramas?

eu o sa raman cu 500 ml dupa ce ii mai dau lui Wagner si Maruta. In Bucuresti am la cine sa mai dau daca cumva mai ramane la Adi. Eu cu Mariko si Dragostan am luat.

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew