This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei cutie MTF3

E prea mare amenda sa ma risc Icon_razz

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk 4
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

(13-08-2013, 19:22)yulasinio Wrote: E prea mare amenda sa ma risc Icon_razz

În cadă mă Icon_smile

Reply

Luat si carpele...

Attached Files Thumbnail(s)

Reply

Mai e vre-o carpa in plus ? Imi iese coafeza de la vopsit si tre mangaiata Icon_razz

Reply

Cred ca sunt cateva, dar nu ajung foarte curand in Ro ca asteptam un transport gratis.

Reply

Thumbs Up 

Yula, multumesc inca o data pentru uleiul de cutie, l-am schimbat la trei saptamani dupa ce l-am luat de la tine si chiar se simte diferenta. Happy

Reply

Cu placere, ma bucur ca am putut ajuta Biggthumpup

Reply

Delphi, la cati kilometri ai schimbat MTF-ul?
Multumesc!
civic

Reply

Cred ca la vreo 36.600 km.

Reply

are cine vreo cutiuta ?, tre sa dau jos iar cutia si cred ca o imi trebuiasca de completat

Reply

Yula, nicio veste cu camionul spre Ro?

Reply

Nu am avut nici o sansa sa ma ocup de nimic in ultima perioada. Din cat am auzit ar fi ceva probleme care trebuiesc rezolvate inainte de plecare dar nu mai stiu nimic.

Cum aflu ceva concret sa am sa va anunt.

Reply

Inteleg ca a ajuns uleiul pe aici, dar carpele alea de microfibra au ajuns? Le tineti ascunse? Icon_smile

Reply

Carpele sunt la Cluj, la Liviu Icon_biggrin

Reply

am si eu o intrebare . am luat uleiul atunci cand a venit comanda dar l-am schimbat acum o luna . am observat o diferenta in sens negativ. maneta merge mai greu , scoate un sgomot ciudat cand bag in marsarier. voi ati avut astfel de "probleme" ?

Reply

Personal niciodata nu am patit asa. Ai pus cat trebuie in cutie?

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Reply

Eu chiar ieri l-am schimbat la Jazz si acum o luna la Civic si pot spune ca e ce trebuie. Probabil conteaza si cum a fost depozitat (inghet, etc.)...

Reply

Eu l-am schimbat anul trecut la Civic si n-am avut pana acum nici o problema. De cand l-am primit si pana l-am schimbat a trecut aprox. 1 luna, timp in care uleiul a stat in portbagaj. Cutia functioneaza fara cusur.
Icon_evilNu ascult tot timpul Rammstein, dar atunci cand se intampla, asculta si vecinii...Icon_evil

Reply

hmm.. foarte ciudat. de pus s-a pus cat trebuia . de inghe nu poate fi vorba ca a fost tinut in casa. am inteles ca MTF-ul nu ar fi foarte recomandat pt modelele mai vechi ci pentru astea mai noi . eu am un EJ9 din '96. Sincer nu stiu ce sa fac ca mi-e sa nu stric cutia. Tare greu intra acum in viteza

Reply

daca si a ta e veche ... apai yo nici nu ar trebuii sa mai plec de pe loc ... am MTF 3 in cutie de 6 ani de cand am masina si nu am avut probleme

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew