This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Ulei cutie MTF3

Pai tu esti in .de . Cum vrei sa ti-l trimitem acolo?

Reply

Pai Duminica voi fii in tara, nu stau plecat mai mult de 3 saptamani... Icon_wink

Reply

Ia legatura cu maruta si vezi daca mai este Icon_smile

Reply

Ma gandeam ca din cei 4 litri ne(mai)revendicati de civicman sa ia Laux 2 litri si KMR 2 litri si la urmatorul transport sa mai ia fiecare cat are nevoie. E bine asa? Sau cum credeti ca e bine?
Eu mi-am luat 4 litri dar deja 2 sunt promisi catre un hondar care are nevoie urgent de ei, iar restul de 2 litri imi trebuie mie pentru o revizie ce va veni foarte curand. Deci, de la mine nu mai am cum sa dau. Asta numai daca nu trimite Yula si bidonul celalalt si ajunge in Bucuresti cumva si ce am eu acuma ii trimit lui Laux sa-si rezolve omul treaba. Nu stiu cum sa o dau sa fie bine pentru toata lumea...

Reply

Eu nu am nicio urgenta, astept urmatorul bidon, asa ca da cui are urgenta,

Reply

Merci KMR sa sti ca e pt coafeza uleiu Icon_wink si Multumesc frumos maruta! Icon_mrhappy Sper ca nu intra mai mult de 2 litri.

Reply

Cu placere! Nu intra 2 litri, mai putin parca.

Reply

E bine atunci!

Reply

1,8 ... la vti 2,2 Icon_smile

Reply

n-am mai intrat pe forum ca am avut restante si am fost prins in ultima vreme cu faculta . daca mai este disponibil acum eu il vreau , daca s-au rezolvat problemele cu '' imparteala '' . daca nu , aia e , astept tura 2
* scuze daca v-am incurcat cumva

Reply

Yula, nu uita şi de cârpe Icon_smile

Reply

Carpele sunt 12buc la 5€… eu cand le-am luat au fost jumate de pret.
Daca sunt doritori imi spuneti si eu le iau.

Sent from my N4

Attached Files Thumbnail(s)

Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Eu vreau 2 pachete.

Reply

Si eu vreau un pachet.

Reply

Eu stiam ca-i interzis sa faci poze in supermarchet Icon_smile

Reply

(07-07-2013, 15:57)LauX_LauX_LauX Wrote: Eu stiam ca-i interzis sa faci poze in supermarchet Icon_smile

Da, în aleea care vând arme Icon_smile

Reply

sunt si la noi d'astea frate...
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Tot la banii ăstia? Şi tot aşa mari?

Reply

bah..nush cat de mari da nu sunt o avere da-le drak.
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Si eu vreau 1 pachet Yula.

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew