This forum uses cookies
This forum makes use of cookies to store your login information if you are registered, and your last visit if you are not. Cookies are small text documents stored on your computer; the cookies set by this forum can only be used on this website and pose no security risk. Cookies on this forum also track the specific topics you have read and when you last read them. Please confirm whether you accept or reject these cookies being set.

A cookie will be stored in your browser regardless of choice to prevent you being asked this question again. You will be able to change your cookie settings at any time using the link in the footer.

Time Attack Adancata

(13-05-2015, 11:45)Delphi Wrote:
(13-05-2015, 11:12)kinky_boy Wrote: @Delphi - ba nu le ia largIcon_smile NU te lua de zeu Icon_biggrin
Nu ma iau deloc. Icon_flower

(13-05-2015, 17:37)DeN1gRator Wrote: Ma omu a zis ca e in continuare in cautarea traselor cele mai bune, deocamdata mai are de invatat circuitul, dar merge foarte bine si masina e pregatita si ea corespunzator.
Eu nu am zis ca nu merge foarte bine, am zis doar ca nu urmeaza trasa ideala, si ca mie personal imi place mai mult modul de abordare a celui din al doilea filmulet. E doar o chestiune de gust. Icon_smile

Despre restul s-a vorbit (urlat) anul trecut, toata noaptea, de au fugit si OZN-urile din zona Sibiului. Rollinglaugh

Reply

(13-05-2015, 19:16)kmr Wrote: Nu e complicat, scrie la ei pe site
“ANUNT IMPORTANT

Infrastructura Motorpark este inca in constructie, avand ca termen de finalizare anul 2016. Datorita solicitarilor promotorilor si al pasionatilor de motorsport, am decis sa permitem desfasurarea de evenimente, in speranta ca cei care vor veni, participanti sau spectatori, vor intelege faptul ca parcul inca nu este finalizat si vor accepta conditiile asa cum sunt. Dorim sa ne cerem scuze pentru eventualele neplaceri si va asiguram ca facem toate eforturile pentru a grabi finalizarea si a va oferi toate conditiile necesare, cat mai curand posibil.  Va multumim pentru intelegere.

Echipa Motorpark“

pri urmare pretul pe care il promovam in aceste conditii va fi unul in consecinta (sa zicem un 250-300).
cand va fi gata, cat o sa fie? 600? 700? abia atunci o sa fie hoie? ok nu e hotie, e marlanie, asa e bine? Icon_razz
Invidia Injen Weapon-R Eibach Drag Wheels Skunk2 Magnat

Reply

Eu privesc lucrurile mai simplist: nu ai altă variantă mai bună în zonă. Sunt sigur că e mai scump ca în alte părți, nu e la fel de amenajat dar fă
tu un calcul cât costă să pleci de la București și să te dai la Hungaroring. Fă calculul cu mașina pe roți ( cu EG-ul nu am nicio șansă să ajung pe roți, în Ungaria nu pot merge pe șosea ). Hai că fac eu un calcul rapid: distanță -'830 km (dus ) deci 1660 dus-întors. Cu 8% consum înseamnă 132,8 litri adică vreo 750 lei minim. Mai punem 2 nopți cazare și vignetă pt. Ungaria și ajungem la 1000 lei minim. Asta înseamnă și 3'zile destul de pline și obositoare. Adică drumul plus cazare trece de 1000 lei. Să fim serioși, e mult mai ieftin să te dai la Adâncata. Adică poți să mergi de 4 ori și să te dai câte 3 sesiuni a 20 minute fiecare . Tu compari niște cifre scoase din context. Pentru tine e clar, mai bine mergi la Hungaroring. Pentru noi însă Adâncata e versiunea ieftină

Reply

mah kmr-ule, calculele astea numa romanii le pot face, si d'aia la noi e ca la nimeni. (no offence, nu asta urmaresc)
de ex. unguru' cand a facut ringu sau altele, a calculat ca tine? ia mah ungure, cat te costa pe tine sa mergi pana in germanica, sau franta, sau spania. no amu hai ca scadem noi 5 forinti din suma totala si hai si da-te la noi.
zici? io nu cred. eu cred ca evaluezi CALIATTEA SERVICIULUI pe care il oferi in raport cu cele similare, daca nu la tine, la altii. asa se face peste tot, in orice doemniu. imi place logica ta mai tot timpul, da aici sincer, cred ca gresesti.

Reply

Circuitul de la Hungaroring a fost făcut în 1986 pentru Formula 1. Nu pentru altceva. Au fost ambiții la mijloc, etc. Încă odată: e scump? Nu te duci. E prost făcut? Nu te duci. Nu forțează nimeni pe nimeni. Asta e logica tuturor care se dau pe circuit. Și, mai bine să se dea pe circuitul ăsta, așa cum e , decât să se dea pe stradă. Pănă la urmă, taxa de participare e mai mică ca o amendă pentru viteză. Să avem răbdare, se vor schimba lucrurile dar nu vom avea circuit la nivelul Hungaroring-ului. Acolo sunt alte interese și alți bani. Și tu vei merge la Hungaroring, nu la Adâncata , din ratiuni economice și de timp Icon_biggrin

Reply

bai sa stii ca nu. eu as veni, din interese de socializare, etc. dar nu vreau sa dau bani unora care au gandirea "las-o mah ca merge si asa". ok, daca vrei sa functionezi asa, mai in chiloti, pretul trebuie sa fie in consecinta a ceea ce oferi, nu a raritatii. da nu te nonving, nu ma convingi, da-i pace Icon_razz

Reply

Dacă vii, o să-l cunoști pe Phara
Mai e ceva, poate asta îți clarifică niște chestii. Nu proprietarul circuitului organizează track-day. El închiriază circuitul și cei care îl iau organizează track-day-urile și competițiile. Adică ei stabilesc prețurile pentru cei ce intră pe circuit, nu proprietarul .

Reply

nu doar sa-l cunosc, sa-i pup urmele de roti Icon_smile)
daca e subcontractare....ce mai.

Reply

eu zic sa nu mai faceti misto de Phara ca iar se supara Adi Icon_biggrin Rollinglaugh

si eu sunt de parere ca pretul ar trebui sa fie in concordanta cu ce se ofera, insa romanii cum nu prea au respect de sine(adica se lasa fraieriti cu buna stiinta) dau!

eram curios de un raspuns de la FRAS cum a putut sa dea acceptul de functionare si mai mult de atat de a organiza competitii pe un circuit care nu intruneste mai nici o norma de securitate. i-am dat noului domn presedinte Mageanu un mail, dar asa cum ma asteptam nu a catadicsit sa-mi raspunda nici macar formal.

in alta ordine de idei, daca au inchiriat circuitul mai tot timpul cand vor avansa cu lucrarile? sigur in 2016 opresc tot ca sa lucreze Icon_wink

Reply

Pot lucra de luni până joi deși nu cred că se lucrează ceva în perioada asta (probabil strâng bani acum ). De Phara n-a făcut nimeni mișto, caterinca e cu Adi Icon_smile

Reply

Las' ca bube faci si pe circuite terminate, cu zone de degajare si tot ce trebuie Icon_smile

Sent from my iPhone using Tapatalk
2007 Civic FK2 Exec
Eibach · OMP · Summit · DIMSPORT · Injen · Megan Racing · Custom 5h1t
2003 VFR800 Interceptor
1994 CRX del Sol EH6 - SOLD!

Reply

Asa e pe circuit. Bine ca nu a fost mai rau Icon_smile
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

Mda, ne cam asteptam la tavaleli, ca ne-am dat pe ud. Eu m-am dat pe jos o singura data (slick-uri de uscat - deh! lenea a fost mare si nu le-am pus p-alea de ploaie; am tot sperat ca se opreste). Dar doi amici de-ai mei le-au pus jos de 2, respectiv 4 ori. Din pacate la mine a fost cel mai nasol. Ei au facut doar lowside. Eu am cam abuzat gazu' si a fost cu vibrator, iarba, pietris... Icon_smile

Maine o luam de la capat Icon_biggrin

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Cred ca te-ai simtit ca unul din GP1 dupa ce te-ai adunat de pe jos Icon_biggrin
Honda nu arde uleiul, il foloseste.

Reply

M-am simtit indurerat Icon_smile Umaru', incheiatura, genunchiul, antebratul... carena frontala si parbrizul... Dar ego-ul se repara cel mai greu

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

S-a incheiat ziua doi. In ultimele 24 de ore am invatat ca figurile de pe strada sunt NULE cand te duci pe pista Icon_smile

Curba de invatare in cazul unui circuit foarte tehnic, de viteza mica, este absolut incredibila. Cand mai adaugi si exercitiile (care te dreneaza, pur si simplu, de ultima picatura de energie) impuse de organizator, iese o experienta fantastica. N-am fost cel mai rapid, nici cel mai lent, n-am cazut cel mai mult, dar am cazut cel mai dureros, insa am invatat in doua zile cat intr-un an de facut figuri cu genunchiu' evazat pe strada.

Din pacate, luna viitoare pierd iesirea, dar sper sa fie ultima pe care o ratez.

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

(16-05-2015, 19:52)w33bb0 Wrote: Las' ca bube faci si pe circuite terminate, cu zone de degajare si tot ce trebuie Icon_smile

care circuit bre??? ai dat 2 acolo? Icon_smile)) tu sa fii sanatos Icon_razz

a si sa nu uit, sa nu te superi pe mine, da nu te mai da cu salopete. da un ban si nu mai faci buba la orice cazatura Icon_razz

Reply

Aia cu salopeta a fost la misto, sau...? Ca sa stiu daca sa ma amuz.

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Data viitoare să te dai cu armură de cavaler Icon_smile))

Reply

Data viitoare ma dau cu stratul de protectie pe sub costum. Am aflat si eu ca nu e bine fara. Protectiile direct pe piele dau zgarieturi la tavaleala, se pare Icon_smile

2007 Civic FK2 Exec
2003 VFR800 Interceptor

Reply

Digg   Delicious   Reddit   Facebook   Twitter   StumbleUpon  

Theme © 2014 iAndrew